Tatlimm 5 olduk bileeeeAyyyyyyy çok sevindim valla5 kişi olduk böylelikle .
Detayları konuşuruz özelden .
Bana uyar valla gidelim bian oncede yaptiralim
yalniz ben sana guveniorum tatlim
benim bu gecici kalici hic bi bilgim yok bnde bdudak burun arasi mesafeyi kisaltmk istiorum
bide senin butcen ne tatlim istersen ozelden yaz tahmini???
Arzum merhaba dudaklarin ne durumda istedigin gibi merak ediyorum cok
Son durumun fotisunu eklermisinnnn
Arzuuuum canım dudaklar dahada bir guzellesmis, süper olmuslaaaar. Kiz butun yüzünün resmini eklede o güzel yüzünüde gorelim, yüzüne Nasil uyuyor. Ayyyy bende istiyorummmmm
Canım dün kontrole gittim doktorum her şey yolunda ödemlerin inmiş dedi. Kalıcılık konusunda bünye ile alakalı bir durum dedi. Hatta bir anne-kıza aynı anda dudak dolgusu yaptığını kızın dudak dolgusunun 5 ay, annesinin ise 1 buçuk sene gittiğini söyledi. Ben forumda bir arkadaşımızın dudak dolgusunun 5 gün dayandığını söyleyince çok şaşırdı. 5 gün dudak dolgusunun gitmesinin mümkün olmadığını ancak oluşan şişliklerin inebileceğini söyledi. Bakalım artık bekleyip göreceğiz inşallah uzun süre kalıcı olur. Olmasa da tekrar yaptırırız, sorun değilyeni halinin fotosunu ekliyorum :))
Eki Görüntüle 435874 Eki Görüntüle 435875
Canım dün kontrole gittim doktorum her şey yolunda ödemlerin inmiş dedi. Kalıcılık konusunda bünye ile alakalı bir durum dedi. Hatta bir anne-kıza aynı anda dudak dolgusu yaptığını kızın dudak dolgusunun 5 ay, annesinin ise 1 buçuk sene gittiğini söyledi. Ben forumda bir arkadaşımızın dudak dolgusunun 5 gün dayandığını söyleyince çok şaşırdı. 5 gün dudak dolgusunun gitmesinin mümkün olmadığını ancak oluşan şişliklerin inebileceğini söyledi. Bakalım artık bekleyip göreceğiz inşallah uzun süre kalıcı olur. Olmasa da tekrar yaptırırız, sorun değilyeni halinin fotosunu ekliyorum :))
Eki Görüntüle 435874 Eki Görüntüle 435875
Aa
Ayyyyy bayildim ya bndede ddiseti yuzunden istiyorum
gulunce nasil goruluyo
ama harika harikaaaaaaaa
Canım,önceden gülünce kiii...ben çok gülerim.yani agız yayılır,uzaaaaar gider...Üst diş etlerim görünüyordu.Şimdi görünmüyor.O diş etlerinin görünmesi hiç hoş degil,tabi birde üst dudak incecik oluyordu.Haa..Şimdide inceliyor tabi ama diş etlerim görünmüyor Zaten doktorum çok güzel bir şekilde izah etti.Normalde gülünce diş etlerinin görünmemesi lazımmış
[/Q
UOTE]
biliyorum cnm ya bnm dslerimde kucuk bide
bnde yaptrcam birebir istediin sekli yapabildilermi
yoksa dr kndine goremi yapiyor yuzune yakistimi bide??
Canım,önceden gülünce kiii...ben çok gülerim.yani agız yayılır,uzaaaaar gider...Üst diş etlerim görünüyordu.Şimdi görünmüyor.O diş etlerinin görünmesi hiç hoş degil,tabi birde üst dudak incecik oluyordu.Haa..Şimdide inceliyor tabi ama diş etlerim görünmüyor Zaten doktorum çok güzel bir şekilde izah etti.Normalde gülünce diş etlerinin görünmemesi lazımmış
[/Q
UOTE]
biliyorum cnm ya bnm dslerimde kucuk bide
bnde yaptrcam birebir istediin sekli yapabildilermi
yoksa dr kndine goremi yapiyor yuzune yakistimi bide??
Canım Hasan beye ben şöyle olsun,böyle olsun diye konuşurken gülümseyip Arzucugum,lütfen rahat ol.Gögüslerini vücuduna nasıl uygun yaptıysam dudaklarınıda şu anki dudak yapına en uygun biçimde yapacagım dedi ve beni susturdu :)) Birsürü foto eklemiştim cep telefonuma,eliyle itti bakmadı hemen işleme başladı ...
Yüzümünde göründüğü bir fotoyu en kıssa zamanda ekleyeceğim Canımmssss...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?