Dudak Dolgusu yaptıranlar

Ayyyyyyy çok sevindim valla 5 kişi olduk böylelikle .
Detayları konuşuruz özelden .

5 iyi bir rakam dimi kuzum :)
Topik açmaya gerek var mı ki :26:
Ayyy ben hergün yeni bir yerime takıyorum .Bu estetik olaylarına dudak dolgusu ile adım atmak istiyorum Artık randv. alıp gidelim kızlar :26: ne diyorsunuz ?

Bana uyar valla gidelim bian oncede yaptiralim
yalniz ben sana guveniorum tatlim
benim bu gecici kalici hic bi bilgim yok bnde bdudak burun arasi mesafeyi kisaltmk istiorum
bide senin butcen ne tatlim istersen ozelden yaz tahmini???

Bana uyar valla gidelim bian oncede yaptiralim
yalniz ben sana guveniorum tatlim
benim bu gecici kalici hic bi bilgim yok bnde bdudak burun arasi mesafeyi kisaltmk istiorum
bide senin butcen ne tatlim istersen ozelden yaz tahmini???

Daha önce yaptırmadığım için benim de pek bilgim yok tatlım.Forumdan edindiğim bilgiler sadece benimkisi. Gidince zaten hemen pat diye yaptırmayız dimi ?
Hangi maddeyi kullanıyorlar,son kullanım tarihi nedir ,bayat mı değil mi bilmek isterim.Bence dolgu da ayrıca bir eğitim isteyen bir iş ,bununla ilgili sertifikaları var mı sorarız o gün .
Sorma canım hepimiz dudak-burun arasi mesafeden muzdaribiz.

Ok yazıyorum sana :) sen de şu msjlarını 100'e tamamla kuzum

Son düzenleme:

arzum dudakların ne durumda..inme oldu mu..inerse ilk hafta iner..inmezse de şanslısın artık korkmana gerek yok:))alerjim var benim kimyasal maddelere ondan attı kendini..nurgül yeşilçay gibi olmuştu dudaklarım ama kısa sürdü mutluluğum..senin 1 yılı bulur inşallah... bu arada yolladığım ekleme talebimi kabul eder misin?..

Kızlarrrr beğendiğiniz dudakların çıktısını alın :) O gün gittiğimizde ahanda ben bunu istiyorum deriz.

Arzum merhaba dudaklarin ne durumda istedigin gibi merak ediyorum cok
Son durumun fotisunu eklermisinnnn

Arzum merhaba dudaklarin ne durumda istedigin gibi merak ediyorum cok
Son durumun fotisunu eklermisinnnn

Canım dün kontrole gittim doktorum her şey yolunda ödemlerin inmiş dedi. Kalıcılık konusunda bünye ile alakalı bir durum dedi. Hatta bir anne-kıza aynı anda dudak dolgusu yaptığını kızın dudak dolgusunun 5 ay, annesinin ise 1 buçuk sene gittiğini söyledi. Ben forumda bir arkadaşımızın dudak dolgusunun 5 gün dayandığını söyleyince çok şaşırdı. 5 gün dudak dolgusunun gitmesinin mümkün olmadığını ancak oluşan şişliklerin inebileceğini söyledi. Bakalım artık bekleyip göreceğiz inşallah uzun süre kalıcı olur. Olmasa da tekrar yaptırırız, sorun değil yeni halinin fotosunu ekliyorum :))

Arzuuuum canım dudaklar dahada bir guzellesmis, süper olmuslaaaar. Kiz butun yüzünün resmini eklede o güzel yüzünüde gorelim, yüzüne Nasil uyuyor. Ayyyy bende istiyorummmmm

Arzuuuum canım dudaklar dahada bir guzellesmis, süper olmuslaaaar. Kiz butun yüzünün resmini eklede o güzel yüzünüde gorelim, yüzüne Nasil uyuyor. Ayyyy bende istiyorummmmm

Sagol canım.Sanki alt dudagın altında biraz daha şişlik var hala.Fotoda belli oluyor,normalde aynaya baktıgımda belli olmuyor ama,anlamadım gitti Tamam canım.Bir ara tam yüz profilide eklerim özel albümde.Bu arada kızlar burayada yaziyimde yanlış anlaşılmasın..Arkadaş listemin tamamı silinmiş,özel bir sebep yok yanlış anlamayım.Bir yerde yanlışlık yaptım herhalde..Teklkifler gönderilsin,uygun olanları ekleyecegim..Sevgiler...

süper süper süper !

Aa

Ayyyyy bayildim ya bndede ddiseti yuzunden istiyorum
gulunce nasil goruluyo
ama harika harikaaaaaaaa

Aa

Ayyyyy bayildim ya bndede ddiseti yuzunden istiyorum
gulunce nasil goruluyo
ama harika harikaaaaaaaa

Canım,önceden gülünce kiii...ben çok gülerim.yani agız yayılır,uzaaaaar gider... Üst diş etlerim görünüyordu.Şimdi görünmüyor.O diş etlerinin görünmesi hiç hoş degil,tabi birde üst dudak incecik oluyordu.Haa..Şimdide inceliyor tabi ama diş etlerim görünmüyor Zaten doktorum çok güzel bir şekilde izah etti.Normalde gülünce diş etlerinin görünmemesi lazımmış

Arzu yıkılıyorsun valla süperrrrrrrrr.

Kızlar bana müsait olduğunuz günlerin yazın ,hepimize uyan bir zamana randv almaya çalışayım.

Arkadaşlar yaaaaaaa ben işin içinden çıkamadım Ortak bir gün belirlemek çok zormuş

Slogan arkadaşımız hariç herkes uygun zaman dilimini bana attı.Herkesin boş olduğu zaman farklı .
Napalım ne edelim ,herkes fikrini söylesin lütfen :26:

Ben guya dudak dolgusu yaptiracaktim ya, o gun oglenden sonra is yerinden izin aldim oyle gittim. Bana sorarsaniz, cuma gunu ogleden sonra toplanin gidin. Hem ertesi gunu, odem oldugunda evde olursunuz hem pazartesiye kadar odem azalir. Yani, su gunu bos olurum demeyin, bu is icin vakit ayirin. Aghhhhhh aghhhh benim paraciklar olsaydi, simdi hic durmazdim hemen dolgu yaptiririmdim dudaklara. Nasil icimde kaldi bir bilseniz...

slm arkadaşlar bende aquamid yaptırmak istiyorum ama ilerde sorun olursa diye korkuyorum kızlar bi konuda bilginizi almak istiyorum bu konu açılmış gerçi oraya yazdım ama cevap alamadım monsoon dudak büyütücü bir hafta kullanımda 6 ay kalıcı dolgunluk sağlıyormuş aranızda kullanan oldu mu ? buda işe yaramazsa son çare dolgu yaptırmak sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…