evet canım işte pek giremiyorum yogun oluyoruz evet biliyorum canım bu cumartesi gidiceginizi neyse artık fotolarınızı görürüm ben bu arada tanışsaydık süper olacaktı canım :26:
doktorum bana bir numara verdi..ben de aradım..350 tl yatırdım hesaplarına istanbuldan diyarbakıra ertesi gün ilaç elime geçti..350 tl de uygulama parasıydı ama burunla birlikte aradan çıkardığı için almadı doktorum o parayı..ben dolguyu ameliyata giderken yanımda götürdüm..yarım kutu mümkün değil yetmez..baksana arzumu dudakları etliydi iki tüpten bahsediyo..o da fazla geldi bana gerçi..bir kutu bir kişiye anca yetiyor..madde az olunca daha çabuk emiliyor vücut tarafından..çektiğin acıya değmez..
Canım inen benim işlemden sonra oluşan ödem.Dolgular yerinde müntazam duruyor
hımmm tamam canım isimden bişi olmaz canım ne olcak gerçi boşver o 5 kişilik gruptanız derim ve deriz halledierizBalım bitanesin sen, kocaman öpücükkkkkk
Neden öyle düşündüm biliyor musun :44: baksana şu Meganın halinedolgu ilk yapıldığında eli yüzü şişmiş allah effetsin maymun gibi duruyor .
Şimdi eğer böyle şişersek ne bk. yerim ,eve nasıl nasıl gideriz diye düşündüm .Arzu korkuyoruz biz anacım:2:
Eki Görüntüle 439129
Koptum ya allahımbenimde uzaktan bir arkadaşımın düğünü var o gün ama şişersem yatar ,gitmem
Ya canım ben de kimsenin ismini bilmiyorum.Herkes ismini vermek istemeyebilir. Onların zaten bilgisi var 5 kişiden. Ben telefonla söyledim bazı arkadaşlarız yoğun oldugu için sonra gelecekler bu sizin için sorun olmaz değil mi dedimkabul ettiler.
Berrplips,slogan ve sekerleme sizde kaynaşın anacım
maaşallah senin de yaptırmadığın bişey kalmamış yahu:)) şmdi güle oynaya anlattığına göre geçmiş gitmiş işte.. napalım yarım saat katlanıcaz acısına..ben de bu sene başladım .. sürekli bi yerlerimi yaptırasım var..anama çekmişim mükemmeliyetçiyim napayım :))
Forumda kalıcı dudak dolgusu yaptıran yok galibayardımcı olamayacagız sana .
Berrylips canım seninde post girişin dolmuş .
ben anlamadım ya hem 1 tüpe 350 vermiş hemde dudağa enjekte etmesi içinmi 350 vermiş arkadaşımız?
Forumda kalıcı dudak dolgusu yaptıran yok galibayardımcı olamayacagız sana .
Berrylips canım seninde post girişin dolmuş .
Evet canım,hamilelikten ve doğumdan sonra varisler ilerledi tabi.Buda bana annemden kalan bir miras maalesef ... Erken tedavi yaptık tabi,bunun yanısıra iki bacagımdaki ana damarlarda alındı.Şükür iyiyim ama,tedavi çok iyi sonuç verdi
Bende mükemmelliyetçiyim maalesef.Bazen iyi bazende kötü bir durum tabi.En önemlisi birşey yaptığında Yada yaptırdığında sonucu mükemmel olması gerek bize göreYoksa Allah yanii,tutmayın beni
Senin dudaklar cidden çok fazla inmiş.Yarım tüp uygulanmış anladığım kadarıyla,belki ondandır.Ödemler gidince sonuç ortaya çıktı ve hayal kırıklığı tabi. Bana iki tüp kullanıldı evet,belki biraz daha kalıcı olabilir. Birde Hasan bey rutiş yapılacakmı diye sorduğumda işlemden sonra rutuş yapılmasına sıcak bakmıyor.Zaman sonra dolguların gidince,gittiğini hissedince tekrarlarız dedi.Tekrarlandıkça kalıcılığı artar demişti... Bilemiyorsun tabi,metabolizma hızlı çalışıncada çabuk gidiyormuş... Gidecek artık,yapacak birşey yok. Ne kadar fazla kalırsa o kadar iyi
hahahaha kızlar,sakın 5niz de muayenehaneden aynı anda çıkıp yanyana yürümeyin o gün. manzarayı düşündüm dehatta hemen farklı yönlere dağılın,izinizi kaybettirin
Bu kadar kısa sürmesinin nedeni ,burun ameliyatınla mı ilgili ki
lütfen alınmaben üst dudağa uygulanan dolguyu pek sevmedim iyi ki ermiş üst dudak canım .
Alt dudak güzelmiş ama
Sekerleme ve slogan aramıza katılsalar :26: sekerleme haftaya gidebilir.Sloganla tüpü bölüşme durumun var
Cumartesi bilgilendircem hepinizi.
Şiparis olayı ne kadar oluyor canım ,ne kadar odedin ?
Canım bizde karamelle bölüşelim dedik ama :26: söylediğine göre tüpün geri kalanı rötuş ayırıyormuş doktor. o zaman yarım tüpten de az mı uygulanacak bize .
aaaaaaay üzüldüm .
varizlerinin tamamen geçmesine sevindim..benim için umut verici bir haber oldu..bu yaz denize giremicem mosmor bacaklarla ama acısını seneye çıkarıcam inşallah:) dudağım için bi sürü komplo teorisi geliştirdim..alerji olabilir burundan nefes alamadığım içn çok kurumuş olabilir..dolgu madesi kalitesiz olabilir ...iyi enjekte edilmemiş olabilir vs..
bursaya dönünce bülent cihantemur dan denicem bi de..olmazsa bi daha da uğraşmıcam..baksana bade işçilin dudakları ipince kadın yine güzel yine seksi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?