- Konu Sahibi emellce
-
- #3.101
arzum sakin soyleme kime yaptirdigini:))Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
arzum burnunu ne zaman kime yaptırmıstın kuzum ? ben de son zamanlarda dusunmeye basladım .yaptırırsam emre ilhana yaptırırım galiba :26:
arzum sakin soyleme kime yaptirdigini:))
kendi burnu minik mukemmel ordada soyledim ona:)))
Ya bana bu dolgu hic 5 ay durcakmis gibi bile gelmio
sanki bir ay zor dayancak
Yalnız kızlar yasemen hanım inanılmaz seker bir bayançok güler yüzlü.
Ne gördüyse söyledi.Benim bir kaşıma botox yaptırmam gerekiyormuşboynumda yaşıma göre çok kötü durumda durumdaymış .Offffff acil önlem almam lazım
Bu arada biz juvederm uygulatalım diye gittik başka birşey uygulattık .ismini hatırlamıyorum zaten ben heyecandan,korkudan 2 lafı bir araya getiremedim:2:
Karamel doktorun dediği gibi ben 30 dk bekleyemedim, ruj sürdümumarım bir sıkıntı yaratamaz.Rujsuz ruh gibiyim,kötü gürünüyorum napayım
Dayanamayıp rujunu sürdün müsüslü izmir fıstığım benim nasıl oldu yarım tüp mü uygulattınız ne kadar fiyat aldı,tam tüp ne kadarmış biliyor musunuz ben de yarım tüp yeter diye düşünüyorum ama benim maksat farklı dudak burun arası mesafem kısalsın istiyorum esas amacım bu,dolgunlaşırsa ne ala
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
arzum burnunu ne zaman kime yaptırmıstın kuzum ? ben de son zamanlarda dusunmeye basladım .yaptırırsam emre ilhana yaptırırım galiba :26:
Kızlar karamel ile dolgumuzu yaptırdık :) ben sadece alt dudağıma ,karamelde ust dudağına uygulattı .Ne yazık ki su an ikimizin dudağında morluklar mevcutbüyük ihtimal bir kac gune kadar gecer .
Usb kablom olmadıgı için fot koyamıyorum şimdi. Karamelde soyler bende bariz bir farklılık yasanmadı .ama karamelizeye feci yakıstı çok ama çok begendimzaten kendiside çok guzel ,fıstık gibi
Ya bana bu dolgu hic 5 ay durcakmis gibi bile gelmio
sanki bir ay zor dayancak
yasemin hanım halletti yani,dolgu tekbaşına mesafeyi azalttı mı canım,ben sırf bunun için istiyorum çok meraktayımKizlarrrr selam.
İnanamazsinizz dudagim mosmor ve tenimde oyle((
zaten ne gelirse benim basima gelir
uygulqma esnasinda oldu
0.1cc yide uygulatamadm dr yanima werdi h.ici bidaha gitcemuygulamaya
asdg ninde dudagi morarmis sende oyle bi durum oldumu arzucum
yaaaa hakkaten yasemin hanim cok tatli
BERRYYY
bnmde dudak burun mesafem inanilmaz 3 km:)yasemin hn onuda hallediyor
daha bnm uygulatcaim birazcik dolgum var
arzuvum bisi sorcam
suanda duudaklarim istedigim gibi
Sonraki hafta mesela dudaklarim yine ilk uygulama gunu gibi kalir ine mi daha
nasil olur sen bilirsin:18:
Kizlaaar, gecmis olsunnn, hadi gozunuz aydin. Ya kizlar, neden resim eklemiyorsunuz ya, benim resimleri goruyorsunuz, siz bir resim eklemiyorsunuz, uyuz oluyorum valla boyle herkezin resimlerini gormek isteyip kendi resmini eklemiyenlere. Artik kim ustune aliniyorsaBende istiyorum yaaaaaaaaaaaaa kalin dudakkk.
Burun icin Emre Ilhan kesinlikle iyi bir secim, onuda soylemeden yapamiycam...
Eki Görüntüle 441079
arkadaşlar sizce dudaklarıma bir tüp yeter mi?? arzum senin daha kalındı 2 tüp kullandılar..karamele yarım tüp kullanmış. acaba bir tüp üst dudak bir tüp alt dudak yapsam istediğim sonucu alır mıyım...tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum..benim doktorum çözemedi bu işi:))))
dediğin gibi 1 tüp üste 1 tüp alta yeter gibi. burnun da çok güzelmiş bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?