buralar güvenilir yerler değil...adı üstünde sanal ortam iyi olan gibi kötü niyetli kişilerde çıkabilir...kesinlikle yorumun daha faydalı olduğuna bende inanıyorum benim meme albümüm yok ama çok kişiye yorumlarımla yardım ettim...albümlere girip insanların özel fotolarını izinsiz alıp!!! Başkalarına gönderenler de olabiliyor !!! Resim koyup koymamak kişinin kendi iradesine kalmış birşey ...isteyen döşer foto istemeyen döşemez...sevgiler
minag cim ekle foto görelim madem bidee sen kaçtüp yaptırdın ne kadar zaman aralığı ile 2. yaptırcaksın bi anlatsana bana: )bende2. gitcem nezamna gidim bilemedim
Tatlım bana ilk uygulamada 1 tüp kullanılmıştı alt ve üst dudak için,doktorum 5-6 hafta sonra gel tekrardan üst dudağa yarım tüp yapalım daha kalıcı olsun demişti,bugün gittiim yaptırdım sadece üst dudağıma yapıldı...fotolar rujsuz,dolgu yapıldıktan 3 saat sonra çektim... böyle olunca daha kalıcı oluyormuş...öncekini yaptıralı 2 ay oluyor hemen hemen.Eki Görüntüle 450344 Eki Görüntüle 450343
arzum77
dudak dolgusu, dudaktan dudağa değişiklik gösterir. kimine 2 tüp yetmezken kimine yarım tüp fazla gelir, asla elinizde fotografla doktora ben bu dudaktan istiyorum bana bunu yap diyemezsiniz.. dolgu dudağın yapısına göre ördekte olur mükemmelde bilemezsiniz.Yani fotograf bunu ölçütü değildir.
Fotomu koydum altına yorumunuzu yaptınız hatırlatırım kaldıracağımı söyledim önceden..
Siz foto ekliyorsunuz yardımcı oluyorsunuz tesekkürler ama bu biraz kişinin kendisi ile ilgilidir.
Forumun amacı bayanların birbirine yardım etmesi bildiklerini paylaşması benimde bunu yapmadığımı kimse söyleyemez hem yardım alıyorum hemde yardım ediyorum, bilgi paylaşıyorum foto yerine, forumun amacının dışına mı cıkıyorum.
Dolgu ile ilgili bakın bakalım kaç yazım var..
ama foto kısmına gelince o özele mudahale oluyor biraz. isteyen koyar isteyen koymaz kimsenın mudahale etme hakkı yok buna.
ben yorumlarımı yazıyorum bu benım özelim emin olun yorum daha faydalıdır fotodan
neyse ben bir daha yazmıcam bu konu hakkında görüş soran olursa tabiki paylaşırım.
İyi forumlar...
Hadi hayırlısı tatlım,yine aynı dr. dimi bodrum da aylin oral,aynı fiyatı mı alacak canım
Tatlım bana ilk uygulamada 1 tüp kullanılmıştı alt ve üst dudak için,doktorum 5-6 hafta sonra gel tekrardan üst dudağa yarım tüp yapalım daha kalıcı olsun demişti,bugün gittiim yaptırdım sadece üst dudağıma yapıldı...fotolar rujsuz,dolgu yapıldıktan 3 saat sonra çektim... böyle olunca daha kalıcı oluyormuş...öncekini yaptıralı 2 ay oluyor hemen hemen.Eki Görüntüle 450344 Eki Görüntüle 450343
uzatmaya gerek yok kıslarrr.karamelize den de arzum77 den de çok şey öğrendim ben bu sayfalarda.ikisine de teşekkürler.herkesin kendi takdiri foto yükleyip yüklememek.bunun için kimseye sitem edilemez bence.ben de yarın dudak dolgusu yaptırıcam.kalbim yusuf yusuf atıyor yine :)) zaten daha cicişlerin ağrısı bile tam iyileşmedi.ama ağustosta düğünüm var ne yapiim?en iyi zamanlama bu olacaktı.sürekli bir yerlerimi şişirtiyorum :)) annem görünce şok olacak.dua edin bana.çok acımasın,güzel olsunnn.
Hasan beyde bana aynen bunu demişti..İkinci dolgudan sonra kalıcılıgı dahada artacak diyeAma daha zamanı var diyor,yapmıyor şimdi..Geçen baktımda gerçektende içerde şişlikler var,yani dolguları hissediyorum..Seninkilerde şu an bomba gibi duruyorlar..Eminimki birkaç güne kadar çok güzel olacaklar valla Belki iki ay sonra banada yapar ama tatilden önce yapılsaydı iyi olurdu Bilseydim daha önce yaptırırdım ilk dolgumu,ikinciyide şu aralar yaptırırdım.Önümüzdeki aya kadar harika bir kıvama gelirdi
teşekkürler tatlım,bu hali biraz abartı ama 2 güne daha iyi olucak...canım sende kesinlikle yaptır...çok daha iyi olacağında eminim sennde çok hoş olmuş dudakların üstüne birde yarım tüp yada 1 tüp yaptırdın mıı süper olucak süperr...benm temmuz 15 te düğünüm var süreyi öle bi ayarladım ki temmuza kadar dolgu işinin bitmesi gerekiyodu...Tam da zamanında bittii çok şükür
Günaydınnn,
minag cim çok güzel olmuş şişlikler inince dahada güzel durucak
BERRY diikkat ettinmi bak dudak burun mesafesi dudak dolgun durduunda daha az dikkat cekicek zaten minag nın uzun değil ama ön plana dudaklar cıkıyor böylelikle
bende 2 ay gecsin, burdan öğrendiğim kadarıyla daha kalıcı oluyormuş oyuzden yenileticem
bian önce yeniden yaptırmak istiyorum zaten
ama yine yarım tüp uygulatiim diye düşünüyorum
KIZLAR buarada illa 2 ay falanmı gecmesi lazım yokd-sa 1 ay da olurmu ne ile ilgili bu zaman:26:
Benimle bölüştü .İkimizinde dudakları ince olmadığı için, yarım tüp uygulattık .
Benim sadece alt dudağıma ,karamelin de üst dudağına uygulandıtabi zamanla söndü dolgumuz .%90 ı eridi diyebilirim :44: 2. şart.
buralar güvenilir yerler değil...adı üstünde sanal ortam iyi olan gibi kötü niyetli kişilerde çıkabilir...kesinlikle yorumun daha faydalı olduğuna bende inanıyorum benim meme albümüm yok ama çok kişiye yorumlarımla yardım ettim...albümlere girip insanların özel fotolarını izinsiz alıp!!! Başkalarına gönderenler de olabiliyor !!! Resim koyup koymamak kişinin kendi iradesine kalmış birşey ...isteyen döşer foto istemeyen döşemez...sevgiler
üstelik üyenin forumdaki albümüne "hayatım çok sexy" " muhteşem olmuş" gibi yorumlar yazarken, diğer yandan, aynı fotoğrafları izinsiz başka üyelere mailleyip " xxxx'in sarkmış memeleri" gibi yorumlar yapan hadsizler var..aman dikkat diyeyim !!
tatlım yerinde olsam, dolgu maddesini dışardan alırdım ve doktora uygulattırırdım.Kutunun içinden 2 tüp cıkıyormıs:) biz de karamelize ile öyle yapacağız.yaa bende yarım tüp istiyodum üst dudak için , ama demekki yine aynı maliyete denk gelicek, rötuş şart o zaman bir uygulama yeterli olmuyo ..:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?