Dudak Dolgusu yaptıranlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi emellce
Bak ben o konuda sırayı savdım canım :))))) Çok memnunum cok,iki senedir kullanıyorum cicilerimi :)))))

amanınnnn ee süpermişş:)
benimde burnumun iyileşmesini bekliyorus
kim yaptı canımmm?

Yeditepe Uni Hastanesinde Ercan Karacaoglu yaptı canım,cok memnun kaldım.Kol altı kesisi ile kas altına konuldu.Hiç iz yok,sertlik hiç yok,ele asla gelmiyor.Guzel bır gogus dekoltesi de cabası :))))

bunu konuşalım..:))
şimdilik çıkıyorum..
şehnazcım esracım çok öptümmmm

off ciddimisin bende hic aciya dayanikli degilimdir napicam acaba su buzlu terapide baya aci yomus yandim ben o zamn valla aslinda öyle incecikde dudaklarim yok ama seviyorum senin dudaklari görünce tam olarak karar verdim zaten
cok sex duruyolar yamasallh bayanssulusmile

evet canim ta kendisi
dogalmi diyomus
haha güleyim bari kücük cocuga söylesen bile güler
herneyse o bizi ilgilendirmiyoda
valla canim izin verdi esimde hic izin verecegini sanmiyodum ama saolsun bi sölylemem de tamam dedi sok oldum:1shok:
aynen sende bi yaptir bakalim sonuc ne olcak kismetse ne zamn yaptircaksin ve gamzenin dr undami yaptircaksin

bu arada masallh siz herbiyerinizi yaptiriyosunuz yaf dudak,burun ,gögüs
ben o kadar kendime güvenemiyorum zaten fazlada abartili bi burnum yok allhtan
gögüslerde dogumla beraber azcik sarkmis vaziyetde ve benim yasim 23 düsün ühüüüüüü
karnimda sarkti simdi ikinci cocuguda yapicam ins ondan sonra karnimi toparlatcam bakalim ins baska seylerde cikmaz ehuehueheueh
senin gögüsler nasil oldu acidimi onalrda suan memnunmusun bayanssulusmile

Sanırım juvederm dolgu yaptırmışsın .Bu dolgu zaten geçici bir dolgu .Süresi 1 yıl deselerde bir kaç ayda eriyor.Bir tanıdığım yaptırdığı için biliyorum .Geçici olduğu için zaten endişiye gerek yok :) Burun operasyonundan sonra dudak ve burun mesafesinin açıldığını yazmışsın.Eğer üst dudaktaki dolgu olmazsa mesafe daha da açılır.Yani senin ki tamamen yanlış bir düşünce .Tam tersi üst dudağa yapılan dolgu mesafeyi kısaltır.

Son düzenleme:

Valla canım cesaretimin nedeni belli kaydirigubbakcemile3
Guzellık adına kadınlar eski çaglarda arsenik bile kullanmıslar kaydirigubbakcemile3

Acıkcası benim kendım fıkrımdır,kadını kadın gosteren uzuvların dudak gogus ve kalca oldugunu dusunuyorum.Gogus hele hele en dişi organımız.O yuzden korkmak bır yana kosa kosa sevincle atladım amelıyat olayına.Acım agrım sızım hıc olmadı.Fakat kol altı kesisi oldugu ıcın bır hafta boyunca sankı kollarımda 1 ton agırlık varmıscasına gezdım.Kollarımla kendımı kaldıramadım,cok gucsuzduler.Ama 4-5 aylık perıyoddan sonra hersey yoluna girdi.Benım goguslerımın sılıkon oldugunu kimse anlamıyor.Buyukluk,protez şekli bunlar hep amelıyatı dogallastıran ve bir o kadarda dogallıktan uzaklastırabilen seçimler.

Ben herşekilde deger diyorum,hiç korkma.Tam teşekküllü bir hastanede yaptır fakat.

Son düzenleme:
günaydınn kızlarrrrrrrrrrr:)
şehnazcım yorumların için çok saol canım benimmm:)
esracımm o konuyu da konuşucaz=)))

ben dudaklarımı 2 sene önce yaptırdım ve 1 ay aralıklarla 5 kere yaptırdım rötuşlar hariç:)
ve 2 yıldır aynı dolgunlukta kullanıyorum.
yani geçici dolgular yapıldıktan sonra süresi geçtiğinde bile %60 etkisi geçer %40'ı kalır ve 5 kere yaptırdığında da artık tamamen kalıcı olur.. örneği ben..:)
burnumu yaptırmadan önce güldüğümde üst dişlerim görünüyordu ancak şuan da üst dişlerim görünmüyor güldüğüm zaman..
umarım şişliktendir..

Gamzecim gunaydın canım,yanlıs hatırlamıyorum hyalüronik asit maddesiydi degil mi dolgun ?
juvederm falan mıydı ? ay canım kusura bakma işler oyle yogun ki buaralar bende bunama başladı soylemıstın de bana ustelik

Canım merhaba :) Geçici dolgular tamamen erir , sen juvederm olduğundan emin misin ? %60 eriyen % 40 kalan dolgular "Artecoll , Aprodith gold , Dermalive vb...gibi POLıMETıLMETACRıLAT gibi dolgulardır.Bir iki tane de aynı türev dolgu var .Bu dolguların %60 ı kollajen içeriri .3 ay sonra kollajen kısmı erir.Geriye kalan sentetik kısmı vücudumuz bir kapsülle örer ve asla ermez.Acaba sen bu tip bir dolgu mu kullandın .Çünkü yukarıda saydıklarım yarı kalıcıdır.Bir kısmı erir.Birde Aquamid , bioalkamid vs....gibi tam kalıcılar vardır ki hiç erimez .Aynen kalır.Bunların dışında geçici hiçbir dolgu yani tamamem hyaloronik asit içeren dolgu maddeleri vücutta kalamaz .Böyle bir madde yok canım.

ben juvederm olduğundan çok eminim :) yaklaşık 2 ay önce ablama da aynı dolgu uygulandı..
ama senin için doktorumla görüşeceğim :)

canım bende de o kadar yoğunluk varki bugün çok uğrayamadı buralara :)
ben juvederm olduğunu çok iyi hatırlıyorum ancak arkadaşımız o olmadığını iddaa ediyor :)
yine de doktorumla görüşeceğim :)

juvederm daha kalıcıymıs evet bende oyle bılıyorum canım.sitesindede bir yıl kalıcılık dıyor.acıkcası ben cok tekrardan sonra sende kalıcı oldugunu dusunuyorum.birde su var herkesın bunyesı farklı.herkesde tamamen çözünmeyebilir.artık o bizim sansımıza :)))
bende senın sansından ıstıyorum ama :)))))))

heheheeh=)
valla sen araştırmasan kendimden şüphe edicektim:))))))))
çok doğru söylüyorsun canım benimmmmm..
bu arada benden bir sır:)
dudak dolgusu varsa dudağınız da viks krem sürün dudaklar biraz yanıyor ama kolojeni artırıyor ve daha dolgun görünüyor :)
yada diş fırçasını su ile ıslatıp yavaş yavaş fırçalayın sonuç güzel oluyor:)

heheheeh=)
valla sen araştırmasan kendimden şüphe edicektim:))))))))
çok doğru söylüyorsun canım benimmmmm..
bu arada benden bir sır:)
dudak dolgusu varsa dudağınız da viks krem sürün dudaklar biraz yanıyor ama kolojeni artırıyor ve daha dolgun görünüyor :)
yada diş fırçasını su ile ıslatıp yavaş yavaş fırçalayın sonuç güzel oluyor:)

canım olur mu oyle sey,senın dedıgın dogru elbette,yaptırmısın sonucta.

Aman aman bana dolgunlasmamıs vıcksız halıde yeter o kusur kalsın,birde koca aramayalım bu yastan sonra kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…