zararsız olan dolgular gecıcı olan dolgular, o yuzden gecici yaptırıyoruz.ve bunu tekrarlamak gerekiyor.tekrarladıkca dudakda kalma yuzdesı artıyor.o acıdan canım
valla onu ben bılemıyorum canım mesela gamzede bu sayı 5 olmus
ama bence genel bir sayı verılemez.yanı ben gunesın altında cok vakıt gecırıyorumdur,sıgaram vardır,bunyem hızlı atıyor maddeyı vucuttan gibi gibi
için 800tl ödedi.
ama gerçek fiyatları bu değil tabi ki..
ben istanbul da yaşıyorum..
dudak dolgumu yapan doktorun kliniği kalamışta ve bağdat caddesinde bulunmaktadır:)
sehnaz bir kez yaptırırsın bakarsın begenırsen devam edersin bak gamzeninki kalıcıya yakın olmus belkı senın de oyle olurahh cnm hadi hayirlisi
ins istedigin gibi olur
bisi sorucam ama gülmeyin
demisdimya fazla fikrim yok bu konularda
simdi bi kere dolgu yaptirdimmi is bitmiyomu bi kac keremi yaptircaz ya
sehnaz bir kez yaptırırsın bakarsın begenırsen devam edersin bak gamzeninki kalıcıya yakın olmus belkı senın de oyle olur
Gamze yüzüne hic enjeksiyon yaptırdın mı?
Kızlar bende Acıbademde olacagım,850 dedıler.Yani piyasa fıyatları bu sekılde,eh ne yapalım.
Gamzecim morluklar ,şişlikler kac gunde geciyor ?
ay gamzecım ıyıkı varsın canım ve her soruma anında cevap verıyorsun,sahanesin
Gamzecim şimdi baktım,dedigin gibi bir tufalık goremedım ben canım dudagında.Şişlik gibi falan.
Estetik cerrahın gercekten cok basarılı bır iş cıkarmıs,inan sen soylemesen kimse anlamaz.
Bence cok guzel bir karar vermişin
Birde maşallah demek istiyorum,19 gunde hemen toparlamısın kendını..Maşallah maşallah
sehnaz bir kez yaptırırsın bakarsın begenırsen devam edersin bak gamzeninki kalıcıya yakın olmus belkı senın de oyle olur
Gamze yüzüne hic enjeksiyon yaptırdın mı?
günaydin
gamzecim simdi diyelim ben ilk kez yaptiricam ya dolgu ne kadar süre icinde eriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?