- 3 Ekim 2007
- 3.601
- 955
- 688
- Konu Sahibi emellce
-
canım bende de o kadar yoğunluk varki bugün çok uğrayamadı buralara :)
ben juvederm olduğunu çok iyi hatırlıyorum ancak arkadaşımız o olmadığını iddaa ediyor :)
yine de doktorumla görüşeceğim :)
Merhaba kızlar
juvederm kalıcı degıldır
dudak kısmını bılmıyorum benım dudaklarımda dolgu yok
ancak birsey farkettim hala ilk enjeksıyondan kalıntılar var yuzumde kı gecen yıl subatta yapılmıstı dusunun
tamamen erımesının zaman aldıgını dusunuyorum
yanı belkı ılk aylardaki dolgunluk degıl belkı %10 kalıyor ama kesınlıkle hala var
sıtesı 1 yıl demıs olabılır, ama herkesın vucudu farklı sızın vucudunuzun o maddeyı yıkması ıle alakalı
ıkıncı enjeksıyondan sonra daha saglam hale geldıgını soyleyebılırım
hala yanagımda dokundugum zaman hıssedebılıyorum juvederm var
nasıl anlıyorum? normal cılt dokusu daha yumusak
juvedermlı doku %25-30 oranında cıldın dıger taraflarına gore daha sert ve puruzsuz
parası olan durmadan yaptırmalı herkese onerıyorum
kesınlıkle kendınızı cok daha ıyı hıssedıceksınız
sonrakı uygulamalar olayı saglamlastırıp ömrü uzatıyor
belki 3. uygulamadan sonra 1-2 yıl ıhtıyacım olmayabılebılır gıbıme gelıyor
bence 8 ya da 6 ayda bır uygulanmalı ılk 3 enjeksıyon
Valla canım cesaretimin nedeni belli kaydirigubbakcemile3
Guzellık adına kadınlar eski çaglarda arsenik bile kullanmıslar kaydirigubbakcemile3
Acıkcası benim kendım fıkrımdır,kadını kadın gosteren uzuvların dudak gogus ve kalca oldugunu dusunuyorum.Gogus hele hele en dişi organımız.O yuzden korkmak bır yana kosa kosa sevincle atladım amelıyat olayına.Acım agrım sızım hıc olmadı.Fakat kol altı kesisi oldugu ıcın bır hafta boyunca sankı kollarımda 1 ton agırlık varmıscasına gezdım.Kollarımla kendımı kaldıramadım,cok gucsuzduler.Ama 4-5 aylık perıyoddan sonra hersey yoluna girdi.Benım goguslerımın sılıkon oldugunu kimse anlamıyor.Buyukluk,protez şekli bunlar hep amelıyatı dogallastıran ve bir o kadarda dogallıktan uzaklastırabilen seçimler.
Ben herşekilde deger diyorum,hiç korkma.Tam teşekküllü bir hastanede yaptır fakat.
KAMPANYA
100 Adet alımınıza aynı üründen 50 Adet Ürün Hediye
50 Adet alımınıza aynı üründen 25 Adet Ürün Hediye
30 Adet alımınıza aynı üründen 15 Adet Ürün Hediye
15 Adet alımınıza aynı üründen 6 Adet Ürün Hediye
6 Adet alımınıza aynı üründen 2 Adet Ürün Hediye
Not: Kampanyamız stoklarla sınırlıdır.
boyle bı kampanya var.. 8 kusu olursak dudaklar ıcın olan resıtaly ı 300 tl ye alabılırız.. normalde 417tl...almak ısteyenler bana özelden msj atsın....7 kişiye ihtiyaç var.. benle 8 olucaz..
gamze 1 er ay ara ıle yaptırdıysan bayagı bır para vermıs olmalısınben juvederm olduğundan çok eminim :) yaklaşık 2 ay önce ablama da aynı dolgu uygulandı..
ama senin için doktorumla görüşeceğim :)
arsenigi ne yapıyorlarmıs
gamze 1 er ay ara ıle yaptırdıysan bayagı bır para vermıs olmalısın
sakıncası yoksa ucretı yazar mısın bır de hangı sehırde yaptırdın..
resımlerını nasıl gorebılırım?
evet bunun için para harcadım tabi ki ama net olarak ödediğim parayı hatırlamam mümkün değil 2 yıl geçti üzerinden..
ancak ablam yeni yaptırdı doktorumuz tanıdık olduğu için tek tüp için 800tl ödedi.
ama gerçek fiyatları bu değil tabi ki..
ben istanbul da yaşıyorum..
dudak dolgumu yapan doktorun kliniği kalamışta ve bağdat caddesinde bulunmaktadır:)
canım ama arasokak kliniginde de yapılmaz bu iş,zaten oyle yapılsaydı su anda boyle guzel bir sonucu olmazdı.estetik saka degıl,ucuza getırmeye calısmamak lazım
kesinlikle hayatım..
bu arada günaydın:)
ben dudak dolgusuna çok para harcadım ama değdi..
çalıştığım plaza da başka bir firmada bir kızcağız görmüştü beni çok beğenmişti..
doktorumun adını verdim görüştü fiyat pahalı geldi ve başka bir doktora yarı fiyatına yaptırdı..
ertesi gün bir geldi aman tanrım korkunç dudak yamuk yumuk..
o kadar pişman oldu ki anlatamam..sonra o dolgu kaybolup gitti zaten..
ııyız canım,ben bu cumartesı gıdıorum Alah ızın verirse :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?