arzum hanımm merhaba ben dudak dolgusu yaptırmak ıstıyorum ama sızın dolgunuz ıyı olmus anladıgım kadarıyla memnunsunuz sanırım bana onerebılecegınız maddı acıdanda zorlamayacak bıyer var mı acabaa ?
Yanii,sanırım silikon istenilen dolgunlugu saglar diye düşünüyorum ama aslaaaa dudaklarıma silikon koydurmam benÜstelik böyle silikon dudak sonuçları gördükten sonra ALLAH KORUSUNNN.. Eki Görüntüle 512527 Eki Görüntüle 512526 Eki Görüntüle 512525
ıyyyyyyyyyyy...midem kalktııaynennn...
ya bu kadınların dudakları güzelden ziyade yumruk yemiş gibi olmuş.silikonun etkisi geçince şişmiş dudaklar geri söner ama pörsür yani eskisi gibi asla olmaz
ya bu kadınların dudakları güzelden ziyade yumruk yemiş gibi olmuş.silikonun etkisi geçince şişmiş dudaklar geri söner ama pörsür yani eskisi gibi asla olmaz
Bazı yorumlarda üst dudağımın alta göre biraz büyük olduğunu söyleyen arkadaşlar olmuştu...onlar için farklı bir acıdan çektim(dudağımda sadece parlatıcı var,biraz karanlık çıkmış idare edin artık )...Eki Görüntüle 513770
Bazı yorumlarda üst dudağımın alta göre biraz büyük olduğunu söyleyen arkadaşlar olmuştu...onlar için farklı bir acıdan çektim(dudağımda sadece parlatıcı var,biraz karanlık çıkmış idare edin artık )...Eki Görüntüle 513770
[SUB][/SUB]
Çoooooookkkkk güzeller canımValla içimizde dolgusu en çok işe yarayan,belli olan,iyi sonuç alan sensin galiba Inşallah benimkilerde ikinci dolgudan sonra bu kadar iyi bir sonuç verir
ya canım süpeeeeeeeeeeeer ötesi çok güzel çok kıskandım vall
param olsada bodruma gelsem bu ne böyle kim der buna dolgulu diye
güle güle kullan burda zaten beğendiğm en favori dudak
yaaaaaaa bende istiyom bayıldım bayıldım bayıldım:)))))
minagcım cok güzel cok doğal cok beğendim
Eveeet, nihayet ben de bir dudak resmi çekebildim.
Ben şubat 2011de ilk defa çok belli olmasın diye üst dudak çizgimden çok az dolgu yaptırmıştım. Çok belirgin olmadı istediğim gibi, yanlış anlaşılmasın ama 3 ay gibi bir sürede neredeyse kayboldu. yine de şu anda üst çizgide olan kabarıklığı o zaman yapılan dolguya bağlıyorum ben. sonra geçen yaz üst dudağıma içten dolgu yaptırdım, bu sefer 6 ay kadar kaldı ama tamamen geçmedi. en son mayıs ayında hem üst hem alt dudağa içten yapıldı. şu anki halinden memnunum, zaten çok fazla dolgunlaştırmıyorum birden bire koca dudaklı görünmemek için ama bence her dolgudan sonra az bir miktarı kalıcı oluyor.
Eki Görüntüle 515406
[SUB][/SUB]
Çoooooookkkkk güzeller canımValla içimizde dolgusu en çok işe yarayan,belli olan,iyi sonuç alan sensin galiba Inşallah benimkilerde ikinci dolgudan sonra bu kadar iyi bir sonuç verir
yaklaşık bir ay önce burun ameliyatı oldum 2 haftada kendine gelmesi imkansız bir ay da yeni toparlandım herşey eskisi gibi ama ilk 15 gün gerçekten çok zor.mutlaka ameliyat olanın yanında birileri olmalı fiziken değilde ruhen destek çok gerekli.ha şimdi çok iyiyim bir ayda herşey geride kaldı şükürler olsun çok memnunum iyiki yaptırmışım ama bundan bir hafta öncesine kadar lanet ediyordum niye bunu kendime yaptım diye:)
başka bir konu ise cuma günü yani bu gün 2. günü dudak dolgusu yaptırdım..yaklaşık tuonela gibi şişlikler yaşadım ama şuan çok memnunum istediğim gibi kalkık dudaklarım oldu umarım inmez şimdide inecek diye korkuyorum.geçici dolgu yaptırdım amalian ile doldurdu doktorum.0.5cc kullanıldı bakıyorumda herkez 1cc kullanmış inşallah kısa sürede sönmez okadar para veriyoruz umarım değer.
Yakin zamanda yasemen hanima gidecek olan var mi ? Eger varsa ,ortak bir gun belirleyim.
Kendisinden prp hakkinda bilgi almak icin , gitmek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?