Dudak Dolgusu yaptıranlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi emellce
ben bi kere dolgu maddesi koydurmuştum 8 ay dediler 2 ay bile zor kaldı 1 ay öncede yağ enjekte ettrdim 2 hafta çok güzeldi şimdi yok dencek kadar az sanki hç yaptırmamış gibiyim :S haftaya gidicem doktorum kesi yöntemi uygulıcak dudaam hacimli görünsün die bakalım bu seferki nası olcak :S
kalıcı bişe olsun istiorum artık bende :S gmzgmz cnm seninkiler güzel duruo ama sen de bayaa yaptırmışsın acaba nekadar kalıcaklar seninkiler hep böle terarlatıcakmısın ?

canım senın fotoların var mı?

canım ben 5 kere yaptırdım..
2 yıl önce.. 2 yıldır aynı dolguyu aynı dolgunlukta kullanıyorum :)

canım arkadaslık teklif ettim,albumun mu var? ordan mı bakacagım ?

canım ben 5 kere yaptırdım..
2 yıl önce.. 2 yıldır aynı dolguyu aynı dolgunlukta kullanıyorum :)

ewet cnm okudum yazdıklarını ne güzel şanslısın cnm benim ilk yaptırdığım işte 1-2 ay zor kaldı diebilirim ama sadece 1 tüp yaptırmıştım öle 1-2 ay kalıncada yaptırmadım bida da
en son geçen ocakta yağ alıp yatırdım ama oda ilk 10 gün süperdi ama soraki 15 gün içinde %10 u falan kaldı şimdi bu hafta içi gidicem cerrahi müdahele yapıcak doktorum dudamın içinden kesi yaparak dudamı dışa çıkarcakhacimli durcak bakalım nolcak cnm ya işalla olur bu sefer ama gmzgmz cim seninkiler süper duruolar

saoll cnmınn içi:)
benimkiler bazen çoşuyor yaaa çok kalın duruyorlar normal dışı benimkiler sanrıım:)

keşke benimkilerde öle kalsa nası bi bünyeyse benmki eritio herşei ( sen ne kadar aralıklarla yaptırdın dolguları ?

valla cnm ben ay aralıklarla yaptırdım ama ilk dolgumdan yapıldı 1 hafta sonra tekrar 1 tüp daha yaptırdım..
sonrasında her ay..
sen doktorunu değiştimeyi düşünmüyor musun??
bu bahsettiğin operasyon bana çok mantıklı gelmedi ama..

aslında ben doktorumdan memnunum bi öncekini başka bi doktora yaptırmıştım dolgu maddesini yağ enjektesini başka bi doktora yaptırdım memnun olduuma hatta adam bile şaşırdı ben böle bişe görmedim dedi o yüzden şimdi cerrahi müdahele yapcak ki dudak biraz hacimli dursun die para falan vermicem şimdikine zaten kendiliinden yapcak adam. sen nerde yaptırdın kime yaptırdın özel msj atamıosun sanırım bana birazda olsa mantıklı gelio sonuçta içten dikicek yani bida indi inmedi derdi olmıcak soorasında eğer istersem dolgu yaptırabilirim az da olsa dolgun gözükcek bu işlemden soora .ondan soorada dolgu yaptırabilirim ? bilmiorumki cnm ya ( offff

dudagı ters cevırme yontemı sanırım o.nicole kidman yaptırdı onu.askı yontemı dıye gecıyor sanırım.iz kalmasın ama tatlım ya ?

anladım canım..
ancak ücret almasa dahi bu dikiş olayı tedirgin etti beni..

dudagı ters cevırme yontemı sanırım o.nicole kidman yaptırdı onu.askı yontemı dıye gecıyor sanırım.iz kalmasın ama tatlım ya ?

çokk kötüü ewet bu ama benmki ters çevirme olmıck sadece dudamın pembesi hafif yukarı kalkıcak yani burnunla dudaanın arasında kalan bölüme işaret parmaanı koy biraz yukarı çek demek istediimi anlıcaksın cnm ters çevrilmicek benimki biraz daha hacimli dursun die yukarı kaldırılıcak

benim o ara dudaklardan dolayı kısa zaten..
anladım canım.. umarım istediğin gibi olur..
ben dudak konusunda fazla tedirginimdir.. o yüzden sana da doktorunu mu değiştirmeyi düşündün mü diye sordum..

anladım canım..
ancak ücret almasa dahi bu dikiş olayı tedirgin etti beni..

dikişi dudaamın içinden yapcak küçük bi dikiş olucak perşembe günü gittimde zaten iice konuşup öle yaptırıcam eğer içime sinmezse zaten yaptırrmam cnm

benim o ara dudaklardan dolayı kısa zaten..
anladım canım.. umarım istediğin gibi olur..
ben dudak konusunda fazla tedirginimdir.. o yüzden sana da doktorunu mu değiştirmeyi düşündün mü diye sordum..

anladım cnm bakalım işte konuşcam içime sinmezse yaptırmıcam zaten senin yaptırdıın gibi yapabilirim aralıklarla yaptırabilirim bide dolgu maddesinin markası çok önemli benim önceden yaptırdıım marka r ile başlayandı adını yazamıoruz sanırım seninki J le başlayanmı yoksa R le başlayanmı :)) şu msj larını 100 yapta bian önce msj atiim sana özelden doktorunu merak ettim çok :)kaydirigubbakcemile2

:)))) benim öbürüydü :)))))) ama ben onu 4 sene önce falan yaptırmıştım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…