ben bi kere dolgu maddesi koydurmuştum 8 ay dediler 2 ay bile zor kaldı 1 ay öncede yağ enjekte ettrdim 2 hafta çok güzeldi şimdi yok dencek kadar az sanki hç yaptırmamış gibiyim :S haftaya gidicem doktorum kesi yöntemi uygulıcak dudaam hacimli görünsün die bakalım bu seferki nası olcak :S
kalıcı bişe olsun istiorum artık bende :S gmzgmz cnm seninkiler güzel duruo ama sen de bayaa yaptırmışsın acaba nekadar kalıcaklar seninkiler hep böle terarlatıcakmısın ?
ben bi kere dolgu maddesi koydurmuştum 8 ay dediler 2 ay bile zor kaldı 1 ay öncede yağ enjekte ettrdim 2 hafta çok güzeldi şimdi yok dencek kadar az sanki hç yaptırmamış gibiyim :S haftaya gidicem doktorum kesi yöntemi uygulıcak dudaam hacimli görünsün die bakalım bu seferki nası olcak :S
kalıcı bişe olsun istiorum artık bende :S gmzgmz cnm seninkiler güzel duruo ama sen de bayaa yaptırmışsın acaba nekadar kalıcaklar seninkiler hep böle terarlatıcakmısın ?
canım senın fotoların var mı?
canım ben 5 kere yaptırdım..
2 yıl önce.. 2 yıldır aynı dolguyu aynı dolgunlukta kullanıyorum :)
dudagı ters cevırme yontemı sanırım o.nicole kidman yaptırdı onu.askı yontemı dıye gecıyor sanırım.iz kalmasın ama tatlım ya ?
anladım canım..
ancak ücret almasa dahi bu dikiş olayı tedirgin etti beni..
benim o ara dudaklardan dolayı kısa zaten..
anladım canım.. umarım istediğin gibi olur..
ben dudak konusunda fazla tedirginimdir.. o yüzden sana da doktorunu mu değiştirmeyi düşündün mü diye sordum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?