Dudak Dolgusu yaptıranlar

permalip sonunda yaptıracak birini tanımış olduk:) arkadaşım sonuçlarını merakla bekliyor olucaz mutlaka foto istiyoruz
Eed o kişi benim genelde cesaret edemıolar
Vaaayyyy...Tabiki fotograf eklersen çok güzel olur İsteriz tabiki,neden istemeyelim
Dün 12 de oldum operasyon ama hala şişlerim var ve pazartesıden oncede gecmezmiş. O yuzden fotograflardan korkmaın:26: Normalde bu kadar şiş olmaması gerek ama doktor bey alt dudaıma taktıı implantı geri çıkarıp tekrar soktuu için (beğenmemiş) dudaımdan reaksion oluştu Sağ alttakı anormal şişlik o yuzden Uyuşturucuyla bi 10 kez filan iğne yaptı dudaıma sonra o aletle delip implantı içine soktular. Ağzımda 3 4 dikiş var şuan da. 3 tanede ilaç verdi biri sprey biri ağrı kesici dieride antibiyotık onları kulanıorum sıvı seyler tuketiorum. Baska bi sorunuz olursa yanıtlarım
Doğal

Permalipli
(Ameliyatın hemen sonrası)

Dün

Bugün

Ortada ki takıldı 4mm

Son düzenleme:
aralık sonu benim için de uygun siz daha önce yaptırdığınız için sanırım günü siz alırsınız biz uyarız fiyatı da konuşup haber verebilirseniz çokkk memnun olurum:) ya ben numaramı yazamıyorum 100 msj dolmadığı için siz de bana atabilirsiniz isterseniz iletişim bilgilerinizi teşekkürler

wow bayağı bi şiş görünüyorlar şu an için.öncelikle tebrik ederim cesaretin için canım ya :) haftaya oturmuş hallerini göreceğiz sanırım,yorum yapmak için çok erken tabi ama umarım dilediğin gibi olurrr

Canım ben çeyrek yaptıracagım ,berry ise 3/4'nü.Eğer berry yarım tüp yaptırmak isterse, bize katılabilirsin .
Olmazsa diğer yarım tüp yaptıracak arkadaş ile bölüşebilirsin .

Daha aralığa çok var ,o güne kadar konuşuruz ,kararlaştırız birlikte.
Sen 100 msj hakkını doldur lütfen

Son düzenleme:
Tesekkurler :) Eed ıyılesmıs halini yüklerim. Bende ole umuorum inş değer

Tesekkurler :) Eed ıyılesmıs halini yüklerim. Bende ole umuorum inş değer

Geçmiş olsun canım.Şu anda şişlik var tabi.Özellikle sag köşedeki yerde.Sanırım implantın giriş yeri orası... Zamanla mutlaka o şişlik gidecek ve asıl şekli ortaya çıkacak.Her operasyonda olduğu gibi bu operasyondada beklemek,sabretmek gerek.Umarım bu süreci kolaylıkla,biranönce atlatırsın canım.Tekrar geçmiş olsun....

Eed bır de tam o yerden 2 kere gırıldıı ıcın o kadar şişti Çok çoooookk tesekkur ederim.

kizlar merhaba. ben iki gun once ust ve alt dudagima teosyal ile dolgu yaptirdim. alt dudagimda 2kucuk topaklanma var birinin ucu morumsu, ust dudagimin ise bir tarafi cok guzel sekilli, diger tarafi ise sis ve sanki dolgu bir noktada toplanmis gibi. doktorum masaj yapmami veya buz koymami soylemedi. ilk yapildiginda normaldi zaten bikac saat sonra boyle oldu. 2hafta sonra tekrar gidecegim ve siringanin kalan yarisini uygulayacaklar. sizce ondan once gitmeli miyim topaklanma icin? veya beklesem ust dudagimdaki dengesizlik gecer mi? bilen varsa lutfen yardim etsin

Son düzenleme:
Kızlar ben de üst dudağıdan hiç memnun değilim ve istediğim dışa doğru dolgun bir dudak değil sadece kalınlaştırmak, annem gül dudak filan diyo öyle kişilere hani marion cotillard'inki gibi falan ya da tuba büyüküstün :) acaba hangi uygulama daha mantıklı olur benim için?

canım peki ödem konusundaki durumu merak ettim, dolguda oldugu gibi şişlik ve ödem olusuyor mu?

Evet canım,ödem oldu tabi.Ama nasıl anlatayım sana diger hyalüronik asitte oldugu gibi bir ödem degildi.Morluk olmadı,ödemlerim rahatsızlık vermeyecek girintili çıkıntılı olmayan bir ödemdi..Böyle ödeme can feda durumu anlayacagın Ben doktoruma harika oldu dedikçe doktorum -Yahu neresi harika,dur hele aynı zenci dudakları gibi şiş şu anda,diyordu
İlk dolgumdan birkaç gün sonra dudagımdaki farkı farkedemeyenler vardı mesela.Sanki eski haline çok erken geçti,üstelikte iki tüp kullanılmasına ragmen..Şimdikinde ise -Yahu sende bir degişiklik var,diye soranlar oluyor.Dudagımdaki kalınlıgı rujumdan sanıyorlar.Ama konuştukça,iyice inceledikçe beni dudaklarımdaki kalınlıgı fark edebiliyorlar tabi Bu seferki işlemden gerçekten çok memnun kaldım..Bugün birkaç foto daha eklemeye çalışırım sizin için

Hyalüronik asit içerikli dolgular yada yag enjeksiyonu olabilir Güvendiginiz bir doktordan fikir almanız tabiki en iyisi olacaktır

süper o zaman canım, ben yağ enjeksiyonuna önyargılı bakıyordum ama fikrim değişti senin sonucunu görünce, bide ödemlerin tümüyle inmiş hali görebilirsek harika olur

doğal olması çok önemlı önerebılıcegınz doktor varmıııı

iyi bi doktor ve iyi bir dolgu madddesi ile üst dudağını yaptıran bir arkadaşım var çok memnun ama sonuç çok kötü de olabilirdi şans.

Kızlar ben yeni üye oldum sormak istediğim şeylerden biri de Gülriz Kargül'e dudak dolgusu yaptıran var mı? Ben adını birkaç yerde duydum röportajları falan var internette iyi bir doktora benziyor ama yine de sorayım dedim. Ve bir de Arzum seninkiler çok güzel olmuş. Doktorun kim? :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…