- 24 Aralık 2011
- 310
- 3
- 66
- 35
- Konu Sahibi emellce
-
- #3.861
Eed o kişi benimpermalip sonunda yaptıracak birini tanımış olduk:) arkadaşım sonuçlarını merakla bekliyor olucaz mutlaka foto istiyoruz
Dün 12 de oldum operasyon ama hala şişlerim var ve pazartesıden oncede gecmezmiş. O yuzden fotograflardan korkmaın:26: Normalde bu kadar şiş olmaması gerek ama doktor bey alt dudaıma taktıı implantı geri çıkarıp tekrar soktuu için (beğenmemiş) dudaımdan reaksion oluştu Sağ alttakı anormal şişlik o yuzdenVaaayyyy...Tabiki fotograf eklersen çok güzel olurİsteriz tabiki,neden istemeyelim
aralık sonu benim için de uygun siz daha önce yaptırdığınız için sanırım günü siz alırsınız biz uyarız fiyatı da konuşup haber verebilirseniz çokkk memnun olurum:) ya ben numaramı yazamıyorum 100 msj dolmadığı için siz de bana atabilirsiniz isterseniz iletişim bilgilerinizi teşekkürlerCanım benim dudaklarım pek ince olmadığı için çeyrek tüp yaptırıyorum .Çok büyük bir değişim tabii yaratmıyor ama ilk kez yaptıracaksan , yarım yaptırman daha iyi .
İlk dolgu zaten çok fazla dayanmıyor .Sonrakiler biraz daha kalıcı .
Erime durumuda bünye ile alakalı .
Biz aralık sonu gibi düşünüyoruz ya sen ?
aralık sonu benim için de uygun siz daha önce yaptırdığınız için sanırım günü siz alırsınız biz uyarız fiyatı da konuşup haber verebilirseniz çokkk memnun olurum:) ya ben numaramı yazamıyorum 100 msj dolmadığı için siz de bana atabilirsiniz isterseniz iletişim bilgilerinizi teşekkürler
Dudaklarımın son hali
Tesekkurler :) Eed ıyılesmıs halini yüklerim. Bende ole umuorum inş değerwow bayağı bi şiş görünüyorlar şu an için.öncelikle tebrik ederim cesaretin için canım ya :) haftaya oturmuş hallerini göreceğiz sanırım,yorum yapmak için çok erken tabi ama umarım dilediğin gibi olurrr
tek kelimeyle süper tatlımgüle güle kullan
Tesekkurler :) Eed ıyılesmıs halini yüklerim. Bende ole umuorum inş değer
Eed bır de tam o yerden 2 kere gırıldıı ıcın o kadar şiştiGeçmiş olsun canım.Şu anda şişlik var tabi.Özellikle sag köşedeki yerde.Sanırım implantın giriş yeri orası... Zamanla mutlaka o şişlik gidecek ve asıl şekli ortaya çıkacak.Her operasyonda olduğu gibi bu operasyondada beklemek,sabretmek gerek.Umarım bu süreci kolaylıkla,biranönce atlatırsın canım.Tekrar geçmiş olsun....
Dudaklarımın son hali
canım peki ödem konusundaki durumu merak ettim, dolguda oldugu gibi şişlik ve ödem olusuyor mu?
Kızlar ben de üst dudağıdan hiç memnun değilim ve istediğim dışa doğru dolgun bir dudak değil sadece kalınlaştırmak, annem gül dudak filan diyo öyle kişilere hani marion cotillard'inki gibi falan ya da tuba büyüküstün :) acaba hangi uygulama daha mantıklı olur benim için?
Evet canım,ödem oldu tabi.Ama nasıl anlatayım sana diger hyalüronik asitte oldugu gibi bir ödem degildi.Morluk olmadı,ödemlerim rahatsızlık vermeyecek girintili çıkıntılı olmayan bir ödemdi..Böyle ödeme can feda durumu anlayacagınBen doktoruma harika oldu dedikçe doktorum -Yahu neresi harika,dur hele aynı zenci dudakları gibi şiş şu anda,diyordu
İlk dolgumdan birkaç gün sonra dudagımdaki farkı farkedemeyenler vardı mesela.Sanki eski haline çok erken geçti,üstelikte iki tüp kullanılmasına ragmen..Şimdikinde ise -Yahu sende bir degişiklik var,diye soranlar oluyor.Dudagımdaki kalınlıgı rujumdan sanıyorlar.Ama konuştukça,iyice inceledikçe beni dudaklarımdaki kalınlıgı fark edebiliyorlar tabiBu seferki işlemden gerçekten çok memnun kaldım..Bugün birkaç foto daha eklemeye çalışırım sizin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?