Dudak Dolgusu yaptıranlar

Dudaklarımın son hali

Eklentiler

• $image.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 155
  • $image.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 140
  • $image.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 112
  • $image.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 108

çok güzel güle güle kullan! ruja bayıldım! nedir bu? numarası markası filan :)

Canım pırıltılı olan rujum Flormar Supershine Lip Gloss 110
Diger pırıltısız olan ruj ise Gratisten aldıgım Essence XXXL Nudes Lipgloss rujundan ama üzerindeki numara silimiş canım :26: Ögrenir ögrenmez yazarım ama

yağ enjeksiyonu ne kadara maal oldu tam olarak, ve doktorun kim canım, hoş görünüyor rujlu hali:)

evet Arzum bende çok merak ediyorum ne kadara mal olduğunu ve doktorun ne kadar kaldığını belirttimi acaba? 1yıl falan gidiyormuymuş? gerçekten çok güzel olmuşlar :)

arkadaşlar merhaba, izmir yasemende dolgu yaptırmayı düşünüyorum dolguyu paylaşabileceğim bir arkadaş arıyorum?? bir tüp fazla gelebileceği için paylaşabiliriz.

Arzum'cum şahane olmuş güle güle kullan foto. paylaşımları için de ayrıca teşekkürler

kızlarr sayfaları tam okuyamadım ankarada yaptıran arkadaslar nerde yapıyorlar dolgu ıslemını.ben tek ust dudak dusunuyorum sızce sadece ust dudak fıyatı ne olur nolurrrrrrrrrr cvppp

yağ enjeksiyonu ne kadara maal oldu tam olarak, ve doktorun kim canım, hoş görünüyor rujlu hali:)

evet Arzum bende çok merak ediyorum ne kadara mal olduğunu ve doktorun ne kadar kaldığını belirttimi acaba? 1yıl falan gidiyormuymuş? gerçekten çok güzel olmuşlar :)

Kızlar doktorum Hasan Fındık.Anadolu yakasında Şaşkınbakkalda doktorum..Bilen biliyor daha öncede Juvaderm marka dolgu yaptırmıştım.İki tüp kullanılmasına ragmen çok kalıcı bir işlem olmadı.Bu sefer yag enjeksiyonu yapmaya karar verdik .. Fiyat işlemin yapıldıgı yere göre degişiyor.Muayenehane şartlarındada yapılabiliyor hastane şartlarındada.Hastanede olunca tabi biraz daha yüksek oluyor fiyat.. Ben ilk dolgumuda buradaki arkadaşlardan biraz daha fazla bir fiyata yaptırmıştım.Yag dolgusu 2500-3000 arası fiyat degişiyor.Çünkü vücudun bir yerinden yag çekiliyor,o yag ayrıştırılıyor yani bir işlemden geçiyor ve dudaga öyle enjekte ediliyor Fiyatlar degişir ama güvenli,işini iyi yapan yerde yaptırılmalı.Yoksa kötü sonuçlarda elde edilebilir tabi..Kalıcılıgı konusuna gelince doktorum tabi bu işlemin daha kalıcı oldugunu söyledi.Enjekte edilen yagın bir miktarını vücut atacak tabi ama kalıcılıgı çok uzun sürecek dedi.Zaman vermedi,yine kişiden kişiye göre degişebilen bir durummuş.Bir hafta olacak yarın.Şu anda erime,dudaklarda hiçbir inme belirtisi yok valla.Yani süreç digerine göre çok iyi işliyor Ama ben kesinlikle artık diger işleme sıcak bakmıyorum artık.Sürekli tekrar tekrar o dolguyu yaptıracagınıza o parayı biriktirip yag enjeksiyonu yaptırın ve daha uzun süreli,daha dolgun dudaklara sahip olun derim Sık sık foto ekleyip dudaklarımdaki durumu sizinle paylaşacagım Umarım herkes böyle güzel bir sonuca ulaşır diyorum..Sevgiler...

arkadaşlar merhaba, izmir yasemende dolgu yaptırmayı düşünüyorum dolguyu paylaşabileceğim bir arkadaş arıyorum?? bir tüp fazla gelebileceği için paylaşabiliriz.

maritsa ben zaten yarım tüp düşünüyorum yani 3 kişi olacaksaK bir tüp için yeterli zaten.ne zaman düşünüyorsunuz özele yazamadığımı söylemiştim 100 msj yüzünden cvp bekliyorum:)

Arkadaşlar siz ikiniz bölüşebilirsiniz eğer berry ile beni beklerseniz 4 müz gidebiliriz . O zaman belki güzel bir indirimde kapabiliriz .
Ben gene çeyrek yaptıracağım, yarım tüp fln bana gelmez.

Kızlar merhaba burası dolgu topiği ama yarın permalip taktırıcam (NİHAYET) ve onun bole dolu dolu gecen bi topiği yok malesef isterseniz fotograf koyabilirim

Kızlar merhaba burası dolgu topiği ama yarın permalip taktırıcam (NİHAYET) ve onun bole dolu dolu gecen bi topiği yok malesef isterseniz fotograf koyabilirim
permalip sonunda yaptıracak birini tanımış olduk:) arkadaşım sonuçlarını merakla bekliyor olucaz mutlaka foto istiyoruz

marginciğim evet bende istiyorum bölüşebilecek arkadaş 1cc hem ilk denem için fazla gelebilir endişesi hemde maddi olarak çok yormayacağını düşünüyorum sen konuştunmu yasemen ile acaba?ne kadara mal olucak?

Arkadaşlar siz ikiniz bölüşebilirsiniz eğer berry ile beni beklerseniz 4 müz gidebiliriz . O zaman belki güzel bir indirimde kapabiliriz .
Ben gene çeyrek yaptıracağım, yarım tüp fln bana gelmez.
ilk defa deneyeceğim için soruyorum maritsacım çeyrek tüp ne kadar değişime yol açıyor?okuduğum kadarıyla senin dolgular erken yok olmuştu çok değilmi? neden acaba yaa o kadar para döküp :S eğer sağlam bir indirim kapabileceksek bencede birleşip beraber gidelim ya siz ne zaman düşünüyorsunuz kesin tarih olarak acaba?

Vaaayyyy...Tabiki fotograf eklersen çok güzel olur İsteriz tabiki,neden istemeyelim

Canım benim dudaklarım pek ince olmadığı için çeyrek tüp yaptırıyorum .Çok büyük bir değişim tabii yaratmıyor ama ilk kez yaptıracaksan , yarım yaptırman daha iyi .
İlk dolgu zaten çok fazla dayanmıyor .Sonrakiler biraz daha kalıcı .
Erime durumuda bünye ile alakalı .

Biz aralık sonu gibi düşünüyoruz ya sen ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…