bende teşekkür ederim canımEvet doktorumu nihayet ikna ettim ve ikinci dolgu işlemini yaptırdım Bu sefer gerçektende daha bir güzel oldu.Diger işlem gibi kalıcılıgının az olucagını sanmıyorum bu sefer.Gidişat öyle gösteriyor hadi hayırlısı Bence Yag dolgusunu sizde araştırın bu sefer.Sonuç bence hyalüronik asitten daha iyi Aklınızda bulunsun canım
arzumcum dudaklar süper,harika olmuşsüprizlerle dolusun yahu
Teşekkür ederim canım ...bende teşekkür ederim canımEvet doktorumu nihayet ikna ettim ve ikinci dolgu işlemini yaptırdım Bu sefer gerçektende daha bir güzel oldu.Diger işlem gibi kalıcılıgının az olucagını sanmıyorum bu sefer.Gidişat öyle gösteriyor hadi hayırlısı Bence Yag dolgusunu sizde araştırın bu sefer.Sonuç bence hyalüronik asitten daha iyi Aklınızda bulunsun canım
arzumcum dudaklar süper,harika olmuşsüprizlerle dolusun yahu Süprizler iyidir,arada yapmak lazım
Dudaklarımın son hali
çok güzel güle güle kullan! ruja bayıldım! nedir bu? numarası markası filan :)
yağ enjeksiyonu ne kadara maal oldu tam olarak, ve doktorun kim canım, hoş görünüyor rujlu hali:)
evet Arzum bende çok merak ediyorum ne kadara mal olduğunu ve doktorun ne kadar kaldığını belirttimi acaba? 1yıl falan gidiyormuymuş? gerçekten çok güzel olmuşlar :)
arkadaşlar merhaba, izmir yasemende dolgu yaptırmayı düşünüyorum dolguyu paylaşabileceğim bir arkadaş arıyorum?? bir tüp fazla gelebileceği için paylaşabiliriz.
maritsa ben zaten yarım tüp düşünüyorum yani 3 kişi olacaksaK bir tüp için yeterli zaten.ne zaman düşünüyorsunuz özele yazamadığımı söylemiştim 100 msj yüzünden cvp bekliyorum:)
permalip sonunda yaptıracak birini tanımış olduk:) arkadaşım sonuçlarını merakla bekliyor olucaz mutlaka foto istiyoruzKızlar merhaba burası dolgu topiği ama yarın permalip taktırıcam (NİHAYET) ve onun bole dolu dolu gecen bi topiği yok malesefisterseniz fotograf koyabilirim
marginciğim evet bende istiyorum bölüşebilecek arkadaş 1cc hem ilk denem için fazla gelebilir endişesi hemde maddi olarak çok yormayacağını düşünüyorum sen konuştunmu yasemen ile acaba?ne kadara mal olucak?arkadaşlar merhaba, izmir yasemende dolgu yaptırmayı düşünüyorum dolguyu paylaşabileceğim bir arkadaş arıyorum?? bir tüp fazla gelebileceği için paylaşabiliriz.
ilk defa deneyeceğim için soruyorum maritsacım çeyrek tüp ne kadar değişime yol açıyor?okuduğum kadarıyla senin dolgular erken yok olmuştu çok değilmi? neden acaba yaa o kadar para döküp :S eğer sağlam bir indirim kapabileceksek bencede birleşip beraber gidelim ya siz ne zaman düşünüyorsunuz kesin tarih olarak acaba?Arkadaşlar siz ikiniz bölüşebilirsinizeğer berry ile beni beklerseniz 4 müz gidebiliriz . O zaman belki güzel bir indirimde kapabiliriz .
Ben gene çeyrek yaptıracağım, yarım tüp fln bana gelmez.
Kızlar merhaba burası dolgu topiği ama yarın permalip taktırıcam (NİHAYET) ve onun bole dolu dolu gecen bi topiği yok malesefisterseniz fotograf koyabilirim
ilk defa deneyeceğim için soruyorum maritsacım çeyrek tüp ne kadar değişime yol açıyor?okuduğum kadarıyla senin dolgular erken yok olmuştu çok değilmi? neden acaba yaa o kadar para döküp :S eğer sağlam bir indirim kapabileceksek bencede birleşip beraber gidelim ya siz ne zaman düşünüyorsunuz kesin tarih olarak acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?