Canım beni yarım tüp bozarbence bizim için max yarım tüp ya da çeyrek yeterli.
Berry kabul edebilir.
Onun dudakları yaptırmadan önce de ince değildi zaten .
Benim dudak idolum angelina
Süper canım doğallığına da diyicek laf yok..
Peki canım yağ dolgusu uygulanırken kontüre de yapılıyor mu yoksa sadece içe mi , benim dolgu yaptırmadaki asıl amacım dudak kontürünü belirginleştirmek çünkü, bu konuda ne düşünüyorsun ?
Yarım tüp yada çeyrek tüp istiyorsun ve idolün AngelinaBence Angelinanın dudaklarına sahip olabilmek için birkaç tüp kullanılması lazım O da bize yakışırmı bilmem,hatun taş
Teşekkür ederim canım.7cc uygulanmasına ragmen gayet dogal görünümde ve olması gereken şekilde oldu gerçektendeDudak kontörü yapılabilirmi bilemiyorum ama hyalüroik asitte yapılıyorsa yag dolgusundada yapılır bence :44: Benim üst dudak kenarları alta göre daha çıkık mesela.Kalkık olmasıda gerçekten hoş duruyor,biraz ben buradayım dedirtiyor,dikkat çekiyor yanee Ama doktoruma dudak kontörü yapılırmı sadece diye sorarım senin için Sanada bilgi veririm canım
tamam canım bana uyar
çeyrekmi?
birde ocak geç bile benım için ya
bu haftasonu bile olur yani bana
çeyrekte az kaçmazmı bebiş ya
bari tam üce bölelim
arkadaşlar merhaba, izmir yasemende dolgu yaptırmayı düşünüyorum dolguyu paylaşabileceğim bir arkadaş arıyorum?? bir tüp fazla gelebileceği için paylaşabiliriz.
1 haftada mı???Böyle şeyler okuyunca korkuyorum. Ne uygulatmıştın ki? Ben de düşünüyorum İzmir çevresinde bulamıyorum uygun fiyata. burdan bulduğum birkaç ismi araştırdım. Sadece Ufuk Bilkay ile iletişime geçtim ancak onun da fiyatı çok pahalı geldi. Karar veremiyorum. Uygun fiyata ve güzel bir iş çıkaran doktor yok mu bildiğiniz?
Kizlar ben de dudaklarima dolgu yaptirali 2-3 hafta oldu! Local anestezi yaptirdim hic bir aci duymadim morluk ta olmadi sadece 3 gun falan biraz daha sisti dudaklarim.
Benim dudagim onceden cok ince oldugu icin bana bir tup yeterli gibi gelmedi eskisine gore cok cok iyi ancak biraz daha yarim tup kadar daha yaptirirsam tam istedigim gibi olucak.Eger bir tupu paylasmak isteyen biri olursa msj atabilir.
Ben 2-3 hafta once dudagıma yenı dolgu yaptırdım ve ınanılmaz memnunum.Benım dudaklarım cok ınceydı oyuzden bence bır tup yeterlı gelmedı tabı eskıye gore acayıp degısıklık var ama yıne de bıraz daha dolgun olsa cok ıyı olurdu.Egerr ıstersen resımde paylasabılırım[/QUOT
canım resim paylaşabilirmsin valla çok merak ettimeski ve yeni olarak
Ben 2-3 hafta once dudagıma yenı dolgu yaptırdım ve ınanılmaz memnunum.Benım dudaklarım cok ınceydı oyuzden bence bır tup yeterlı gelmedı tabı eskıye gore acayıp degısıklık var ama yıne de bıraz daha dolgun olsa cok ıyı olurdu.Egerr ıstersen resımde paylasabılırım
Tabi ki, paylaşırsan sevinirim :) Kime yaptırdın? Nerede? Ve maliyeti ne kadar tuttu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?