Dudak Dolgusu yaptıranlar

Canım beni yarım tüp bozar bence bizim için max yarım tüp ya da çeyrek yeterli.
Berry kabul edebilir.
Onun dudakları yaptırmadan önce de ince değildi zaten .

Benim dudak idolum angelina

Yarım tüp yada çeyrek tüp istiyorsun ve idolün Angelina Bence Angelinanın dudaklarına sahip olabilmek için birkaç tüp kullanılması lazım O da bize yakışırmı bilmem,hatun taş

Teşekkür ederim canım.7cc uygulanmasına ragmen gayet dogal görünümde ve olması gereken şekilde oldu gerçektende Dudak kontörü yapılabilirmi bilemiyorum ama hyalüroik asitte yapılıyorsa yag dolgusundada yapılır bence :44: Benim üst dudak kenarları alta göre daha çıkık mesela.Kalkık olmasıda gerçekten hoş duruyor,biraz ben buradayım dedirtiyor,dikkat çekiyor yanee Ama doktoruma dudak kontörü yapılırmı sadece diye sorarım senin için Sanada bilgi veririm canım

Kızlar tamam fotoğraflardan da belli yağ dolgusu daha sağlıklı ve kullanışlı fakat fiyatı biraz fazla geldi bana o yüzden hyaluronic asitten yanayım. Burda tavsiye edilen İzmirdeki birkaç doktora mail attım ancak yalnızca Ufuk Bilkay cevap verdi. Onun da fiyatı biraz fazla geldi bana. Fiyatı uygun olan ve işinde iyi olan İzmirde bir doktor tavsiye edebilir misiniz? :)

Yarım tüp yada çeyrek tüp istiyorsun ve idolün Angelina Bence Angelinanın dudaklarına sahip olabilmek için birkaç tüp kullanılması lazım O da bize yakışırmı bilmem,hatun taş

Canım cok defa soyledim benim kendi orjinal dudaklarim ince değil .
Benimle yaptıran kızlarında pek ince sayılmaz ,daha güzel görünsün diye uygulatiyoruz .

Of neyse aklıma cok yattı senin yağ dolgun para biriktirmeliyim canım ya :26:
Ama ondan önce goguslere el atmam lazım .
Dün reelde formundan cenk tokata olan bir kızla görüştüm ,sayesinde kafamda herşey netlesti .
Şimdi sırada aileyi ikna etmek ve parayı ayarlamak var .

Son düzenleme:

valla sevinirim canım çok tatlısın, teşekkür derim.. :)

KARAMELLL son fikrin nedir ? biz berry ile konuştuk az buçuk .
Ocak gibi yaptırabilme durumun nedir ? Şubat çok uzak tarih bizim için .

tamam canım bana uyar
çeyrekmi?
birde ocak geç bile benım için ya
bu haftasonu bile olur yani bana
çeyrekte az kaçmazmı bebiş ya
bari tam üce bölelim

tamam canım bana uyar
çeyrekmi?
birde ocak geç bile benım için ya
bu haftasonu bile olur yani bana
çeyrekte az kaçmazmı bebiş ya
bari tam üce bölelim

Tam 3 bölme mümkün olamaz .Ben çeyrekten fazlasını yaptıramam asla ,hatta hiçbir zaman .
Berry zaten yarım tüp yaptıracak, biliyorsun .
senin tam erimemiş zaten ,maddi açından da zorlamaz seni hem .

Tarih konusunu berry söylesin .

arzum yağ dolgusu içn senin kendi yağındır di mi?
nerenden çekildi?
ne kadara maloldu?

ya bi de siz deneyimlisinizdir yaptıran arkadaşlar
benim dudaklarım baya baya bi ince
ya öyle abartı angelina dudağı olmasına zaten gerek yok ama çok komik olur mu ki ya??
ben de yağ dolgusu düşünüyorum da

arkadaşlar merhaba, izmir yasemende dolgu yaptırmayı düşünüyorum dolguyu paylaşabileceğim bir arkadaş arıyorum?? bir tüp fazla gelebileceği için paylaşabiliriz.

Selam
ben ıkı hafta once yaptırdım dolgu ama dudaklarım cok ınce oldugu ıcın bır tup yetersız gıbı geldı oyuzden tekrar yarım tup yaptırırsam guzel olur dıye dusunuyorum.
Eger hala yaptırmak ıstıyorsun msj atabılırsın

Ben 2-3 hafta once dudagıma yenı dolgu yaptırdım ve ınanılmaz memnunum.Benım dudaklarım cok ınceydı oyuzden bence bır tup yeterlı gelmedı tabı eskıye gore acayıp degısıklık var ama yıne de bıraz daha dolgun olsa cok ıyı olurdu.Egerr ıstersen resımde paylasabılırım

Kizlar ben de dudaklarima dolgu yaptirali 2-3 hafta oldu! Local anestezi yaptirdim hic bir aci duymadim morluk ta olmadi sadece 3 gun falan biraz daha sisti dudaklarim.
Benim dudagim onceden cok ince oldugu icin bana bir tup yeterli gibi gelmedi eskisine gore cok cok iyi ancak biraz daha yarim tup kadar daha yaptirirsam tam istedigim gibi olucak.Eger bir tupu paylasmak isteyen biri olursa msj atabilir.

Ankarada olsaann hemen alirdimm.heyyyy ankaralilarrr yokmuu yahuuui

Son düzenleme:

Tabi ki, paylaşırsan sevinirim :) Kime yaptırdın? Nerede? Ve maliyeti ne kadar tuttu?

Resmimi akşam gönderebilirim. Özel sağlık hastanesinde Nezih Karaca'ya yaptırdım, herkese de tavsiye ediyorum.

Tabi ki, paylaşırsan sevinirim :) Kime yaptırdın? Nerede? Ve maliyeti ne kadar tuttu?

Selam, ben foruma yeni üye oldugum için pek aktif kullanıcı değilim sanırım.
Özel Sağlıkta Nezih Karacaya yaptırdım ben. 450tl bir tüp. Markası Juvederm'di.
Kolay gelsin,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…