Dudak Dolgusu yaptıranlar

arkadaşım ben 2 defa yaptrıdım 1 haftada hiçbişi kalmadı.canımın yanması ve verdiğim parada cabası

arkadaşım ben 2 defa yaptrıdım 1 haftada hiçbişi kalmadı.canımın yanması ve verdiğim parada cabası

Demek seninde 1 haftada eridi .Bende verdiğim paraya acıyorum bazen .
Sen ne kadar uygulattırmıştın ve hangi dolgu maddesi kullanılmıştı ?

Belki ilerde Arzum gibi yaptırırım .Onunkisi kalıcı olacak gibi bakalım birlikte göreceğiz.

1 haftada mı??? Böyle şeyler okuyunca korkuyorum. Ne uygulatmıştın ki? Ben de düşünüyorum İzmir çevresinde bulamıyorum uygun fiyata. burdan bulduğum birkaç ismi araştırdım. Sadece Ufuk Bilkay ile iletişime geçtim ancak onun da fiyatı çok pahalı geldi. Karar veremiyorum. Uygun fiyata ve güzel bir iş çıkaran doktor yok mu bildiğiniz?

Kızlar,uzun zamandır yazamadım buraya.Son durumlardan haberdar etmek istedim sizi.Dudaklarımdaki ödem geçti artık.Konuşmam,yemek yemem,su içmem,ıslık çalmam bile normale döndü :)) Sonuçtan gayet memnunum.Dolgu düşünen arkadaşlara yağ dolgusunu öneriyorum ben.Biliyorsunuz daha ôncede hyalüronik asit enjekte edilmişti ama yağ dolgusu bambaşka gerçektende ve sonuç daha dolgun,muntazam,kusursuz bence Dudaklarımın dolgudan önceki halini,hyalüronik asit enjekte edildikten sonraki hali ve yağ dolgusu işlemimden sonraki halini ekliyorum...Değişimi sizde görün ve karar verin...

Eklentiler

• $image.webp
    1,8 KB · Görüntüleme: 256
  • $image.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 266
  • $image.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 330
Sıralama ters olmuş sanırım :)) Cepten yükledim fotografları,o yüzden tam kontrol edemedim.İlk foto son halim,ikinci foto hyalüronik asitten sonraki hali,sonraki fotoda dolgulardan önceki hali

Teşekkür ederim canım,doktorum Hasan Fındık.Son yaptırdığım işlem yağ dolgusuydu.Tavsiye ederim

konu dudak dolgusu ama yazmadan edemicem bugün doktorumun yüz dolgusu yaptığı bi hastasını gördüm 2. günüydü şahaneydi ya tek bir morluk bile yoktu ağız içi dudak kenarından girmişler hiç bir iz yok bayıldım ya.. bilsem böyle olacağını memeleri yaptırırken çıkarırdım yüz dolgumuda dekolte dolgumuda aradan

Tatlım son hali bambaşka olmuş çok çok sexi hiç abartıda değil malum televizyonda gördüklerimiz.Çamaşırlardan sonra bide rujlara da el attın dimiGüle güle kullan cnm.

Bende Arzum son halini inanilmaz begendim ideal duak goruntusu olmus cok sexy ,peki yag dolgusu ve botox arasindaki fark ne ?

Manyak güzel olmuş yahu .Dolgun dolgun gel beni öp diyor
Bence senin dolgu kolay kolay erimez gibi.

uff.. son hali bomba ya.. ee ürün kendi üretimin olunca şahane uyum sağlamış vallahi dudaklarım dolgun olmasa ben bile düşünürdüm
zaten yaptırmadığım yer kalmayacak bu gidişle

Tatlım son hali bambaşka olmuş çok çok sexi hiç abartıda değil malum televizyonda gördüklerimiz.Çamaşırlardan sonra bide rujlara da el attın dimiGüle güle kullan cnm.
Teşekkür ederim canım Zaten doktorum -Abartı yapmam asla,sen televizyondakilere,sanatçılara bakma.OnLarın işi başka,görselligi başka.Sen ev hanımısın.Pazara çıktıgında ne derler sana demiştide gülmüştük Rujlara iç çamaşırı kadar ilgim yok açıkcası.Daha çok soft renkler kullanırım.Parlak olması yeterli
Bende Arzum son halini inanilmaz begendim ideal duak goruntusu olmus cok sexy ,peki yag dolgusu ve botox arasindaki fark ne ?
Teşekkür ederim canım Yag dolgusu kendi vücudundan alınan yagla yapılan dolgu oluyor.Hyalüronik asitse hazır dolgu maddesi
Manyak güzel olmuş yahu .Dolgun dolgun gel beni öp diyor
Bence senin dolgu kolay kolay erimez gibi.
Teşekkür ederim canım,darısı başına İNNŞALLAHHH Banada hemen erimeyecekmiş gibi geliyor açıkcası.Bekledim,doktorumda bekletti ama sonuca göre degdi gerçektende
uff.. son hali bomba ya.. ee ürün kendi üretimin olunca şahane uyum sağlamış vallahi dudaklarım dolgun olmasa ben bile düşünürdüm
zaten yaptırmadığım yer kalmayacak bu gidişle

Sorma canım,ürün kendimin olunca daha güzel oldu evet Memeler dolgun,dudaklar dolgun ehh tamam yeter artık..Geriside iyi zaten Estetik işi böyle hayatım.İşin içinde girince çıkamıyorsun,aman dikkat et

ay özendim yaaaa yine
maritsa yaptırsak mı artık acaba vaktı geldimi ne dersin kuzum? berryde katılır bize 3böleriz?

Yaptırsan iyi olur tabi bebiş.
Berry yarım tüp uygulatırsa , biz ikimiz çeyrek yaptırırız .

Ben çok isterim 3'müzün gitmesini .Bende de hayvani bir uçuk çıktı ,tam olarak da geçti sayılmaz aslında .

kuzu ya ceyrekta çok az olmazmı
ne bilimm sende hemen eridi ya zaten çeyrek ama olabilirde aslında:44:
kafam çok karışık baksana: )
olur çeyrekte berry acaba yarım yaptırır mı kii

kuzu ya ceyrekta çok az olmazmı
ne bilimm sende hemen eridi ya zaten çeyrek ama olabilirde aslında:44:
kafam çok karışık baksana: )
olur çeyrekte berry acaba yarım yaptırır mı kii

Canım beni yarım tüp bozar bence bizim için max yarım tüp ya da çeyrek yeterli.
Berry kabul edebilir.
Onun dudakları yaptırmadan önce de ince değildi zaten .

Benim dudak idolum angelina

Sıralama ters olmuş sanırım :)) Cepten yükledim fotografları,o yüzden tam kontrol edemedim.İlk foto son halim,ikinci foto hyalüronik asitten sonraki hali,sonraki fotoda dolgulardan önceki hali

Süper canım doğallığına da diyicek laf yok..

Peki canım yağ dolgusu uygulanırken kontüre de yapılıyor mu yoksa sadece içe mi , benim dolgu yaptırmadaki asıl amacım dudak kontürünü belirginleştirmek çünkü, bu konuda ne düşünüyorsun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…