- Konu Sahibi emellce
-
- #3.881
Arkadaşlar, üst dudağımdan sıkayetciyim ve dolgu yaptırmayı düşünüyorum,
ancak:
*gerçekten etkili mi? talebi karsılıyor mu?
*vucutdan alınan kalojen dolgu mu yoksa dışardan enjekte mi mantıklı?
*ömrü ne kadar oluyor?
*cok acıyor mu?
*doğal duruyor mu?
*zararları var mı?
bilmek istiyorum...
TEŞEKKÜRLER
Geçmiş olsun canım.Şu anda şişlik var tabi.Özellikle sag köşedeki yerde.Sanırım implantın giriş yeri orası... Zamanla mutlaka o şişlik gidecek ve asıl şekli ortaya çıkacak.Her operasyonda olduğu gibi bu operasyondada beklemek,sabretmek gerek.Umarım bu süreci kolaylıkla,biranönce atlatırsın canım.Tekrar geçmiş olsun....
kızlarr izmirde dolgu yaptıracak varmıı
dolgu malzemeizi birlikte alalım
indirim yuapıcaklar: ))))
arkadaşım ben 2 defa yaptrıdım 1 haftada hiçbişi kalmadı.canımın yanması ve verdiğim parada cabası
arkadaşım ben 2 defa yaptrıdım 1 haftada hiçbişi kalmadı.canımın yanması ve verdiğim parada cabası
Kızlar ben yeni üye oldum sormak istediğim şeylerden biri de Gülriz Kargül'e dudak dolgusu yaptıran var mı? Ben adını birkaç yerde duydum röportajları falan var internette iyi bir doktora benziyor ama yine de sorayım dedim. Ve bir de Arzum seninkiler çok güzel olmuş. Doktorun kim? :)
Tatlım son hali bambaşka olmuş çok çok sexiKızlar,uzun zamandır yazamadım buraya.Son durumlardan haberdar etmek istedim sizi.Dudaklarımdaki ödem geçti artık.Konuşmam,yemek yemem,su içmem,ıslık çalmam bile normale döndü :)) Sonuçtan gayet memnunum.Dolgu düşünen arkadaşlara yağ dolgusunu öneriyorum ben.Biliyorsunuz daha ôncede hyalüronik asit enjekte edilmişti ama yağ dolgusu bambaşka gerçektende ve sonuç daha dolgun,muntazam,kusursuz benceDudaklarımın dolgudan önceki halini,hyalüronik asit enjekte edildikten sonraki hali ve yağ dolgusu işlemimden sonraki halini ekliyorum...Değişimi sizde görün ve karar verin...
Kızlar,uzun zamandır yazamadım buraya.Son durumlardan haberdar etmek istedim sizi.Dudaklarımdaki ödem geçti artık.Konuşmam,yemek yemem,su içmem,ıslık çalmam bile normale döndü :)) Sonuçtan gayet memnunum.Dolgu düşünen arkadaşlara yağ dolgusunu öneriyorum ben.Biliyorsunuz daha ôncede hyalüronik asit enjekte edilmişti ama yağ dolgusu bambaşka gerçektende ve sonuç daha dolgun,muntazam,kusursuz benceDudaklarımın dolgudan önceki halini,hyalüronik asit enjekte edildikten sonraki hali ve yağ dolgusu işlemimden sonraki halini ekliyorum...Değişimi sizde görün ve karar verin...
Teşekkür ederim canımTatlım son hali bambaşka olmuş çok çok sexihiç abartıda değil malum televizyonda gördüklerimiz.Çamaşırlardan sonra bide rujlara da el attın dimi Güle güle kullan cnm.
Teşekkür ederim canımBende Arzum son halini inanilmaz begendim ideal duak goruntusu olmus cok sexy ,peki yag dolgusu ve botox arasindaki fark ne ?
Teşekkür ederim canım,darısı başına İNNŞALLAHHHManyak güzel olmuş yahu .Dolgun dolgungel beni öp diyor
Bence senin dolgu kolay kolay erimez gibi.
uff.. son hali bomba ya.. ee ürün kendi üretimin olunca şahane uyum sağlamış vallahi dudaklarım dolgun olmasa ben bile düşünürdüm
zaten yaptırmadığım yer kalmayacak bu gidişle
Yaptırsan iyi olur tabi bebiş.
Berry yarım tüp uygulatırsa , biz ikimiz çeyrek yaptırırız .
Ben çok isterim 3'müzün gitmesini .Bende de hayvani bir uçuk çıktı ,tam olarak da geçti sayılmaz aslında .
kuzu ya ceyrekta çok az olmazmı
ne bilimm sende hemen eridi ya zaten çeyrek ama olabilirde aslında:44:
kafam çok karışık baksana: )
olur çeyrekte berry acaba yarım yaptırır mı kii
Sıralama ters olmuş sanırım :)) Cepten yükledim fotografları,o yüzden tam kontrol edemedim.İlk foto son halim,ikinci foto hyalüronik asitten sonraki hali,sonraki fotoda dolgulardan önceki hali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?