Kızlar,uzun zamandır yazamadım buraya.Son durumlardan haberdar etmek istedim sizi.Dudaklarımdaki ödem geçti artık.Konuşmam,yemek yemem,su içmem,ıslık çalmam bile normale döndü :)) Sonuçtan gayet memnunum.Dolgu düşünen arkadaşlara yağ dolgusunu öneriyorum ben.Biliyorsunuz daha ôncede hyalüronik asit enjekte edilmişti ama yağ dolgusu bambaşka gerçektende ve sonuç daha dolgun,muntazam,kusursuz benceDudaklarımın dolgudan önceki halini,hyalüronik asit enjekte edildikten sonraki hali ve yağ dolgusu işlemimden sonraki halini ekliyorum...Değişimi sizde görün ve karar verin...
canım ben de geçen yıl hyalüronik asitle dolgu yaptırmıştım şu an pek bir şey kalmadı ama nerdeyse 1 yıl dayandı, erimesi için dua ediyordum kimse beğenmemişti,bir dr arkadaşım yapamamışlar demiştiyağ dolgusunun kalıcılığı ne kadar? senin dudakların çük güzel olmuş,nerde kime ve ne kadara yaptırdın?
Selam, ben foruma yeni üye oldugum için pek aktif kullanıcı değilim sanırım.
Özel Sağlıkta Nezih Karacaya yaptırdım ben. 450tl bir tüp. Markası Juvederm'di.
Kolay gelsin,
eshotcan şok oldum süper yaptırmışşsın fiyat çok ii sonuçtan memnun musun peki
birde adam acaba bi tüpü 2 kişi veya 3 kişiye böler mi?
Kizlar ben de dudaklarima dolgu yaptirali 2-3 hafta oldu! Local anestezi yaptirdim hic bir aci duymadim morluk ta olmadi sadece 3 gun falan biraz daha sisti dudaklarim.
Benim dudagim onceden cok ince oldugu icin bana bir tup yeterli gibi gelmedi eskisine gore cok cok iyi ancak biraz daha yarim tup kadar daha yaptirirsam tam istedigim gibi olucak.Eger bir tupu paylasmak isteyen biri olursa msj atabilir.
Dudaklarina lokal anestezi mi yaptirdin :) sen yag mi enjekte ettirdin :/ neden lokal Ile yaptilar ?
Acitan bir islem degil,ben pek birsey hissetmiyorum yapilirken .
Sitesini buldum. E-mail atıyorum. Hadi hayırlısı...
Buldunuz mu? isterseniz telefon nosunu verebilirim ancak ben yeni uye oldugum icin sanirim ozelden msj atamiyorum :/
Bu arada siz yaptirmayi mi dusunuyorsunuz ? Eger olur da paylasmak isterseniz bir tupu ben de yaptirmak istiyorum tekrar haberiniz olsun:)
aynenben hic dayanamiyorum cunku ve cok korktugum icin direk yaptik. Aslinda ilk once dayanabilirsem yapmicaktik ancak ben dokunmadan bagirmyaa basladigim icin mecbur kaldik :)
Bende yeni üyeyimBu doktor değil mi?
Ana Sayfa
Paylaşmayı gerçekten çok isterim hem fiyattan yana da kârlı olur ancak ben bir doktora sormuştum 1 tüpün yeterli olacağını daha azının yetmeyeceğini söylemişti. Nezih Beye de sorayım eğer yarım yeterli derse tabi ki paylaşabiliriz :)
Bolusme olayini doktorla konustunuz mu ?
Bunu cok az doktor kabul ediyor :)
Evet kendisi doktor hatta dolgu uzerine de ihtisas yapmis biri. Ama siz ilk defa yaptiracaksaniz ve de dudaklariniz ince ise bir anca anca size yeter.
Madem konusu açıldı benim kafamı kurcalayan bir şeyler var. Bu dolgunun süresi ne kadar? 6 ay? 1 sene? Ve ikincide süre artıyor mu? Yani daha uzun dayanıyor mu?
1 yilmis. Ama ikinci de sure artiyor mu onda bi fikrim yok
Sanirim kabul eder ya, problem cikaricak bi doktor gibi degil :) ben eger birini bulursam kendisinden rica edicem zaten,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?