Dudak Dolgusu yaptıranlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi emellce
cnm sen dolgumu yaptırcaksın eğer öleyse cerrahibi müdahele diilse hiç bişe olmas cnm merak etme dolgu maddesimi yaptırcan ?

hiiiçç bişeyy olmaz esruşummmmmm istediğin zaman yaptırr:)
tamam canlarım,ben dolgu yaptıracagım.sanırım kalıcı olana kadar devam edecegim kızlar.kesi falan olayına eşim asla musade etmez.

su buyukluge hasta oldum kızlar ya,ruya gibi

dogaldır kesın :ecrin_bebek:

ya tatlım senın kırmızı rujlu foton bundan farklı degılkı,senınkıde boyle muhtesem

evet işte benim bazen inanılmaz kalınlaşıyorr bide o tarz bi ruj süreyim bütün yüzüm dudak oluyor=)))
o yüzdennn daha incesi hoşuma gidiyoooooo

arklar ben çıkıorum bi sürü güzel foto buldum atarım sizede şimdi çıkmam lazım zaten nette bi sorun var galba gmz msj gelmedimi sana attım özelden ? öptüm 2nizide çıkıorum konuşuruss gene bye mucuuk mucuukk

evet işte benim bazen inanılmaz kalınlaşıyorr bide o tarz bi ruj süreyim bütün yüzüm dudak oluyor=)))
o yüzdennn daha incesi hoşuma gidiyoooooo

sende kasınma sımdı,inceden geldın bu zamanlara.herseyın buyugu makbul hem

kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3

canım benım opuyorum

hahahahahah:)))))
kız Allah iyiliğini versinn hiç güleceğim yoktuuu:)))))))))))))
aynen di mi ama valla haklısınnn:))))))))))))))))))))))))))
bak şimdi düşününce hak verdimmm sanaa:)))

kızlar dıger baslıga sordugum soruyu buraya da soruyum yardımcı olursanız sevınırım
--------------------------------------------------------------------------------

bende 2-3 nokta sıvılce izi var cukurcuk biri belırgın acaba bunnlara kac cc dolgu gıder fazla mıktar uygulatmak ıstemıyorum yanı 1 cc den fazla ıstemıyorum acaba ne kadar gıder ve cıld duzlesebılıyormu cevaplarınızı beklıyorum.ütfenn

canım mutlaka düzelir ancak tekrarlatmak durumunda kalabilirsin..
genelde doktorlar 1 tüpü açtıklarında onun parasını alırlar.. yani sen ister kullan ister kullanma..

canım mutlaka düzelir ancak tekrarlatmak durumunda kalabilirsin..
genelde doktorlar 1 tüpü açtıklarında onun parasını alırlar.. yani sen ister kullan ister kullanma..

ben kalıcı dusunuyorum
oyuzdende parası degılde az olursa daha az rısk olur dıye dusunuyorum tabı dogrumu bılmıyorum

ay super heyecanla beklıorum,umarım bu kez ıstedıgın gıbı olur canım benım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…