Dudak Dolgusu yaptıranlar

Kizlar ben Samsun'da yasiyorum. Dudak dolgusu olarak enjekte hyaluronik asit uygulatmak istiyorum. Yalniz dudaklarim zaten dolgun, sadece biraz konturlerini belirginlestirmek ve biraz daha dolgun olmasini istiyorum.

Dolayisiyla bir tup bana fazla gelecektir. Eger Samsun'da olup da dolgu yaptirmak isteyen ve benimle paylasmak isteyen varsa lutfen bana ulassin.Yer olarak ya Medicana Hastanesi'ni ya da Hayati Akbas' in klinigini tercih edecegim.

benimki gögüs ameliatı vsde olcagım için fiyat farklı ama eminimik i hayati beyden medicanadan cok daha ucuzdur cnm

gerçekten etkili ve eskisinden daha kalın dudaklara kavuşuyorsun...
vucutdan alınan yağ ile yapılan dolgu hemen eriyor dışardan enjekte edilen uzun süre kalıyor örneğin ben 2012 Eylülde yaptırmıştım çoğu gitti ama eskisi kadar da ince değil hala ...
acı eşiğine göre değişir ama benim cok acımamıştı tabii öncesinde uyuşturucu krem sürdüm, eczaneden temin edebilirsin...
doğal durmuyor beni en üzen nokta da bu
kısa süreli zararını görmedim uzun süreli bir şey çıkarsa bilemem...

Kızlar işte yeni dudaklarım ) Ayrıntılar yarın,müsait degilim şu anda sırf size foto gösterebilmek için girdim foruma.Umarım beğenirsiniz,ben çok beğendim :))

arzummm sana özenip yag enjeksiyonu yaptırıyorum haftaya,memnunsun dimi hala dolgudan:)

cok pahalı amma para ıstıyorlar bı dudak 500 se sımdı 700 altında degıldır heralde

cok pahalı amma para ıstıyorlar bı dudak 500 se sımdı 700 altında degıldır heralde

haklısın canım gecici için hiç degmez hele günah parana,dudak pompası kullanıodm ben,şişiriyo bana,kalıcı dil elbette ama günün büyük kısmı dolgun dudakla geziosn,uzun vadedede bende kalıcı olarakda dolgunlasma yaptı üçte bi roranında

Eklentiler

• $DSC06836.webp
    9 KB · Görüntüleme: 77
  • $DSC06833.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 81
bu tarz ıslemler kalıcı yada yarı kalıcı dolgular duydum ablam dudak kenarına yaptrdı 1000 lıra e oldu dr lara çalışalım 10yıl sonra onlar ucaka gezerken bız metrobus e koşmaya devam edelım

cok tesskur ederım canım ozelden mesaj nasıl yazılıyo bılemedım kusura bakam burdan yazıyorum benım açıl olarak nasobıal bölgeye dolgu yaptrmam gerekıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…