- Konu Sahibi emellce
-
- #4.361
Teşekkür ederim canım,beğenmene sevindimDolgu miktarı senin dudaklarına göre ayarlanıyor zaten.Benim öncesi o haline göre iki tüp dolgu enjekte edildi vallahi öyle emdiki doktor bile şaşırdı..Burada dolgu yaptıranlar yarım tüpten filen bahsediyor buna bende şaşırıyorum Yağ enjeksiyonundada 7cc idi yanlış hatırlamıyorsam yağ enjekte edilmişti.Yani az buçuk dozlar değil bunlar..Özelden cevap yazmaya çalıştım ama posta kutun dolu canım,bir ara temzileyiver Benim telefon serviste şu anda,bilmiyorum ne olacak inşallah uygun bir fiyatla yırtarız..Yoksa yenisini alacağım,açılan telefondan hayır gelmez artık Hattımıda kullanamıyorum başka telefonda,ı phonun hattı küçük bilirsin beklemedeyim yani..Telefon gelirgelmez yazarım sana
iki tüp diyorsun hayyy maşallah. bu yarım tüp yazanlar o zaman pek etkili olmayacak desene. peki dolgu yaptırmak şart değil dimi.
sadece yağ enjekte ettirmek yeterli olmuyor mu ?illaki ikisi de olması şart mı onu anlayamadım:26:
posta kutumu temizliyorum. sağol canım
Yani dudağın alacağı bir miktar var sonuçta.Benim dudaklar yag gibi emdi vallahi dolguyu,ancak doldurdu iki tüp.Ama sana yarım tüpte kafi gelebilir bilemiyorumki :44: Benim dudaklardamı anormallik var yoksa başkalarına gerçekten yetiyormu..Birde hani fiyat pahalı geliyor,işte yazıyorlar hani bir tüp dolgu alalım paylaşalım yarı yarıya uygun olsun diye..Doktora gidiyorla,diyorlar bölüşün diye.Her doktor bunu yapmaz zaten,sonuçta uygun olsunda ne olursa olsun değilki mevzuu..Güzel,sorunsuz bir sonuç çıksın,kişi yaptırdığına değsin mutlu olsun öyle değilmiO yüzden dolgu miktarı işini düşünmek yanlış olur,hani bana yarım yeter yahu demek yanlış olur.Doktorunuz işlem sırasında ayarlayacak,bakacaktır zaten Sadece yağ enjekte ettirebilirsin tabikide.Her ikiside dolğu sonuçta.Ben ilk başka doktorumunda tavsiyesi ile hyalüronik asit enjekte ettirdim.Ama bu kadar çabuk eriyeceğini ben tahmin etmedim,doktorumda şok oldu zaten kontrole gittiğimde.Nereye gitti 2tüp solgu,yedinmi,demişti 6 ay bekledik tabi sonrasında yağ enjeksiyonu yapalım dedik..Her ikiside şart değil tabikide,hangisini istersen,hangisini doktorun yapalım olur derse..Ama ilk dolgu kalıcı olmuyor söyliyim,hele metabolizman benim gibi hızlı çalışıyorsa çok çabuk atıyor dolguyu.İşlemler tekrarlandıkça kalıcılık artıyor
ayy ne güzel anlattın canım ya Allah razı olsun. evet haklısın. doku farklı oluyor herkes de aynı olmaz sonuçta . dediğin gibi hangisi daha uygun olacaksa onu yaptırırım. hani dolgular daha çok eriyor diye duydum da yağ daha kalıcı diye düşündüm. zaten ben çok dolgun istemiyorum. biraz kalınlaşsın yeter.
ayy ne güzel anlattın canım ya Allah razı olsun. evet haklısın. doku farklı oluyor herkes de aynı olmaz sonuçta . dediğin gibi hangisi daha uygun olacaksa onu yaptırırım. hani dolgular daha çok eriyor diye duydum da yağ daha kalıcı diye düşündüm. zaten ben çok dolgun istemiyorum. biraz kalınlaşsın yeter.
ay bende istiyorum bende bende:) bu sefer aynı doktora isabet ettirelim bari:)
kız seninde mi yok. valla emre beye soracam bir arkadaşa yapmış bakalım . olur derse yine adres emre beygüzel olmayacak birşeyse önermez çünkü. yada doktor önerir şuan hiç bir fikrim yok . tabiyki karar verdiğim vakit birlikte gideriz. ne güzel olur.ama bunla ilgili pek araştırma yapmadım. sadece yağ enjekte mantıklı geldi. birde fiyat konusunda hiç bir fikrim yok.
arzumm yağ enjekte kaça yaptırdın acaba öğrenebilirmiyim:26:
ay evet istiyorum. kaşları kalınlaştırmaya başladım ameliyat sonrasında, bir iki ay sonra onlarada bi botoks patlatıp kaldırtacağım:) birde dudak.ben estetikten hemen sonra istemiştimde barış çakır şişlerinin inmesi gerekiyor 1-2 ay bekle demişti:) aaa emre beydemi yapıyor süper o zaman:)
arzumun yağ enjeksiyonlu dudaklarını daha çok beğendim ben, daha dolgun durmuş. dediğin gibi burun düzelip kalkınca dudak daha ön planda oluyor, bir el atmak lazım:)
yağ enjeksiyonundaki yağı kalçadanmı alıyorlar, çok acıyormudur
dilekciğim bende zaten normal istiyorum. benim yüz hatlarım da ince ya bana dolgun dudak gitmez. üstlere biraz yapsa iyi olur. arkadaşınki iyi olduysa emre beyde yaptırım ben de yaaa utanırım ben yaaaadolgu yaparken sürekli gülerim herhalde. yaa zaten senin yüzünü allah özene bezene yaratmış herşeyden fazla fazla var yaaaa.maşallah bu arada senin memleket nere :26:
kızlar yag dolgusu yaptırdım sonunda:)az olsn demıstım az yaptı doktorum,morluklarım var gecıcek inşallah
Normal bir dudak değil kesin slikondur.en çok da his kaybı olur diye tırsıyom:))))minyon yipliyim ys kslın dudak uyum sağlar mı bilemiyorıım ama üst dusaktan çok şikayetçiyim
kızlar yag dolgusu yaptırdım sonunda:)az olsn demıstım az yaptı doktorum,morluklarım var gecıcek inşallah
Canim benim cok tesekkur ederim yaaaaa benim memleket dersim :) sen de masallah cok hossun dudak da halledilir bisey yok onda:) sana dolgun gitmez zaten birazcik belirgin olsa yeter arkadasima da oyle yapmisti emre bey bi konus mutlaka:) dolgu yapiyor yag da enjekte ediyor olabilir yuze yapio yag enjekte cunku:)
fıstık gibi kadınsın çok da minyonsun sanırım bence dudakların sana çok yakışıyor
Sağol cnm benim.yağ enjekte olayı daha aklıma yattı.üstte alta bîraz yapsa yete aslında.zaten yüz için diğer sorunlu yerleri emre beye yaptırırım.ya dudak olayı beni utandırıyor.benim adıma çaktırmadsn sen sorsana ya:) utanırım sormaya yaptırmaya nasıl yaptırcam bilmiyom:) ben de bie garibim menişleri yaptırmaya utanmıyacam da dudak için ıtanıcam.memişlerde uyutacaklar ya ondan rahatım hahaha o an ben görmeyim de .ama bugün arzumun fotolarını gördüm işte aradığım tam bu dedim.süper bîşey ya.
Hayirli ugurlu olsunnnn, darisi olmak isteyenlerin basinaaa, AMIN. Kaca yaptirdin, kime yaptirdin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?