- 3 Ekim 2007
- 3.601
- 957
- 688
- Konu Sahibi emellce
-
- #4.401
Canım, sen bi mesajında Hollanda'da aqualift dolgunun yasaklandığını söylemişsin. Bu dolgunun nasıl yan etki yaptığıyla ilgili bilgin var mı? Niye yasaklanmış?
Canım Aqualift dolgu kalktı ama yerine Auafiller dolgu çıktı .İkiside aynı .Yasaklanmasının nedeni birisi memesine yaptırmış ve iltihap etmiş. Ben de okumuştum arkadaşın bilgisi doğrudur .Ama sana yazdığım gibi bu dolgu bende ve çok arkadaşta var bir zararı olmadı.Ama kalıcı bir dolgu olduğu için tabiki farklı tepkiler verebilir .Bu dolgu 5 yıldan çok daha uzun süre kalıyor.Mantıken düşününce vücudun 5 yılda atamadığı bir dolgu ömür boyuda kalır .Bana bir doktor bu dolgunun hiç ermediğini söyledi.Bekleyip görelim.Bende 1 yıldır var hiç erime azalma yok.Bazı arkadaşlarda 2 yıl oldu yine azalmadı.
Canım, sen bi mesajında Hollanda'da aqualift dolgunun yasaklandığını söylemişsin. Bu dolgunun nasıl yan etki yaptığıyla ilgili bilgin var mı? Niye yasaklanmış?
Kizlarrrr, bugun bi delilik yaptim, aldim randevuyu. 1 agustos buyuk gun. Tam regly donemime denk getirdim, oruc bozulmasin diye. Dudaklar sisecek insallah. Resimleri paylasirim. Ayyy cok mutlu oldumm.
Merhaba kizlar. Ben de gecen cumartesi samsunda yag dolgusu yaptirdim dudaklarima.ilk gunler resmen bayan dudaktim:) cok cirkin bir goruntu oluyor fakat agri sizi olmuyor.Gerci hala normale inmis degil fakat biraz da olsa kuculdu.
Benim henuz odemlerim bile inmis degil ama disari cikabilecek duruma geldi cok sukur.bende samsnda yag dolgusu yaptırdım,yanaklarım iyi ama düdaklarım bi haftrada yaırıya indi:))))
Hic acimiyor cunku lokal anesteziyle oluyor.sonrasinda 2 agri kesici ictim hemen gecti.sen onceden yaptirdigina gore bir kismi zaten kalmistir :)fiyatlar ne kadar ? birdekizlar agri oluyormu uyusturuyormu dudagi onceden ben ameliyat arasinda oldugum icin farkedemedim simdi korkuyorum aciyormu ?
fiyatlar ne kadar ? birdekizlar agri oluyormu uyusturuyormu dudagi onceden ben ameliyat arasinda oldugum icin farkedemedim simdi korkuyorum aciyormu ?
Hic acimiyor cunku lokal anesteziyle oluyor.sonrasinda 2 agri kesici ictim hemen gecti.sen onceden yaptirdigina gore bir kismi zaten kalmistir :)
Tek sorun ödem olması.en az 6 gün kimseye görünmemek lazımdaha sonra bi sorunla karşılaşan varmı
Tek sorun ödem olması.en az 6 gün kimseye görünmemek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?