- Konu Sahibi emellce
-
- #4.321
gercekden cok güzel olmus masallah
kızlar konuda bilgili arkadaşlara sorum çünkü benim malesef hiç bilgim yok bu konuda.dudak yanlarımı ince buluyorum.üst dudagimi da biraz ince buluyorum alta gore.juvederm 1 ml dusunuyorum nerde ve ne kadara yaptırabilirim?
arkadaslar samsunda dolgu yaptırıcak olan varsa kaliteli bi dolg yapcak dr um tüpü paylasmak istiyorum
sieracım, bana doktorun ismini verebilir misin? samsun'dayım ve dudak dolgusu düşünüyorum. seninle gelebilirim. ben medicana'da halit urgan'ı düşünüyordum ama sen hem memeden hem burundan memnun kalmışsın. fotoğraf falan görebilme imkanım var mı önceki halinle şimdikinin, en azından burnunun? çünkü dudak çok tehlikeli. kötü olursa insan içine çıkamam valla. ücret olarak da doktor+enjeksiyon ne kadar ödeyeceğim? özelden mesaj atabilirsin eğer istersen.
cnm mehmet akgun dıye bı doktor ankaradaysan tel yazayım ozelden arkadas burun dolgusunuda tavsıyem uzerıne orda yatrdı valla harıka yapıo
öncesi de gayet iyiymiş aslında. ben yaptırmak isterim ama canım çok naziktir. öok ağrılı bir işlem mi[
teşekkür ederim:) dogrusunu söylemek gerekirse evet biraz acı veriyor hatta benim acı eşigim düşük oldugu için oldukca kötü geçiyo.ama hepi topu 5 dakika
Kizlarrrr, bugun bi delilik yaptim, aldim randevuyu. 1 agustos buyuk gun. Tam regly donemime denk getirdim, oruc bozulmasin diye. Dudaklar sisecek insallah. Resimleri paylasirim. Ayyy cok mutlu oldumm.
Kizlarrrr, bugun bi delilik yaptim, aldim randevuyu. 1 agustos buyuk gun. Tam regly donemime denk getirdim, oruc bozulmasin diye. Dudaklar sisecek insallah. Resimleri paylasirim. Ayyy cok mutlu oldumm.
sevgicim bende geçen hafta kalıcı makyaj için eyeliner ve kaş kontörü yaptırdım. ama dudak için cesaret edemedim.
bir de fiyatı abartı geldi bana ama . komplemi yaptıracaksın. dolgumu olacak yoksa dövme falan mı canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?