Dudak Dolgusu yaptıranlar

Canım kaş için esmeray yıldırım'a gitmeye başladım.yalnızca 2seans oldu daha ama bayaa düzelme var albümdeki resimlere bak öncesindeki kaşlarımla alakası yok:)konturde yapıyor ama son çare ona başvuruyor.oldukça başarılı,birçok oyuncuda ona geliyor

kızlar yag dolgusu yaptırdım sonunda:)az olsn demıstım az yaptı doktorum,morluklarım var gecıcek inşallah

Geçmiş olsun canım,morluklar geçecektir tabiki böyle kalmazlar Bende hiç morluk olmamıştı,kişiden kişiye değişir tabi..Çok güzel mutlu edici sonuçlar olsun inşallah

ben dudak dolgusu yapamıyorum. kabul etmiyor bünyem atıyo malzemesi. kaşlarıma kontör düşünüyorum. memnun musunuz?

Geçmiş olsun canım,morluklar geçecektir tabiki böyle kalmazlar Bende hiç morluk olmamıştı,kişiden kişiye değişir tabi..Çok güzel mutlu edici sonuçlar olsun inşallah

gögüslerimi küçülttüm,küçültmesem tasımak ıcın yardımcı tutcaktım yakında:))cok morardım ben arzu abla,senınkıler daha dolgn gercı ben az olsn demıstım ozellıkle ama ne bılım bı tık daha olabnlırmıs:)cok erıomu zamanla,bide amelıat sonrası ıcın erırmemesı ıcın ne onerırsın:)

nerede canım esmerayın yeri . kaç seans yapılması gerekiyor. sitesi var mı baksam:26:

kızlar ankarada gtmek ısteyen vrsa kendı doktoruma gotureblırım bende rotusa gtcem belkı ortk yaparz

ben dudak dolgusu yapamıyorum. kabul etmiyor bünyem atıyo malzemesi. kaşlarıma kontör düşünüyorum. memnun musunuz?

ben kontör yaptırmadım, bakım yapıyor ve şekillendiriyor. yaptığı kontürleri bir sosyal paylaşım sitesi üzerinde gördüm oldukça başarılı görünüyor:)

Piamelcim kasların müthiş guzel olmus cok beğendim. Nasil bir işlem yapıldı anlatirmisin.ben de kontur istemiyorum .kendi kaslarımın sekillenip kalinlastirilmasini istiyorum.acaba mumkunmudur?

Piamelcim kasların müthiş guzel olmus cok beğendim. Nasil bir işlem yapıldı anlatirmisin.ben de kontur istemiyorum .kendi kaslarımın sekillenip kalinlastirilmasini istiyorum.acaba mumkunmudur?

değişik bir alet sürdü önce, nasıl anlatsam sanki kaşın jiletleniyor gibi. üzerine birtakım yağlar sürüyor ama içeriğini bilemiyorum,sanırım gözenekler çaılmış oluyorki hafif bir sızlama hissediyorsun. sonra kaşını streç film ile kapatıp buhar uyguluyor. tabi tüm bu işlemlerin öncesinde kaşı şekillendiriyor(usturayla). ben bu hafta 2. defa gittim ama şimdiden kalınlaştı oldukça,zaten fotograflarımdan farketmişssindir. dolguyu son çare yapıyor,ya da iyice ümitsiz olan kaşlara

Yaanniiii...Eriyor tabi,metabolizman hızlı çalışıyorsa vücut dolgu maddelerini daha hızlı atıyormuş dışarıya.Bu durumda metabolizmayı yavaşlatmak gerekiyor galiba Fazla oynama dudaklarına,dudak bölgesi çok haraketli oldugu içinde çabuk eritiyormuş.Ben sürekli dişliyordum dudaklarımı Başka birşey aklıma gelmiyor valla,gelirse yazarım..
Telefonum gelsin şu anki halini foto çeker yüklerim buraya..

Kalıcı makyaj

Günümüzde bir çok açıktan vazgeçilmez hale gelmiştir. Bu sebeple neredeyse her bayanın kalıcı makyaj yaptırma isteği gün geçtikçe artmaktadır. Bir çok kalıcı makyaj stüdyosu bu hizmeti uygun fiyatlara ve profesyonel olarak yapmaktadır. Gel gelelim kalıcı makyaj yapan sayısı bir o kadar da az görünmektedir.
Yukarıda förmekte olduğunuz resimde kalıcı makyaj dudak uygulması yapılmaktadır.

Kalıcı makyaj ile daha güzel dudaklara daha belirgin kaşlara daha güzel gözlere ve sayamadığımız bir çok güzelliğe teş bir rütuş aracılığı ile sahip olabilirsiniz. .Özellikle bir konuya değinmek istiyorum. Eğer kalıcı makyaj yaptırmak istiyorsanız bunu çok iyi bir şekilde araştırmanız gerekmektedir..Kalıcı makyaj.uygulamasını yapacak olan stdüyodaki bireyin kesinlikle ustalık belgesi olup olmadığını sorgulayınız...T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Kalıcı Makyaj Sertifikası Ustalık Belgesi .olup olmadığını bizzat kendilerine sorabilir hatta bu belgeyi görmeden uygulama yaptırmayabilirsiniz.
Kalıcı makyaj günümüzde çok tercih edilen bir yöntem olmakla kalmayıp artık makyajın yerini almaya başladığıda söylenmektedir..Kalıcı makyaj.uygulaması yapılmadan önce kişiye kalıcı makyajı yaptıracağı bölgenin ağrısını indirgemesi adına öncelikle Lokal anestezi yapılmaktadır.

Bu yazımda azda olsa sizlere fikir verebildiysem ne mutlu bana ilerleyen zamanlarda daha fazla içerik ile sizlere bilgi vereceğim Şimdilik sağlıcakla kalın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kizlar, ben ordek dudak istemiyorum ama kalin dudak istiyorum. Hangi teknikle uygulasinlar acaba ya? Bir arkadasimiz burdan igneyi yatay seklinde vurdular demisti ama hatirlamiyorum tam olarak nasil oldugunu. Yardimci olurmusunuz? Nasil vurdurcam dolguyu? Bizim burda (Hollanda) aslinda hep tek teknik kullaniyorlar belki farkli istersem farkli vururlar igneyi/dolguyu. Yardim pleaseee

kelebek diyolar ona ben yaptırmıştım 2 yıldır da düzenli yaptırıyorum ördeği bem de sevmem

kelebek diyolar ona ben yaptırmıştım 2 yıldır da düzenli yaptırıyorum ördeği bem de sevmem

Canim teknik olarak nasil yapiyorlar? Simdi Hollandada kelebek diyemi geciyor bilmiyorum ki. Yani igneyi nasil vuruyorlar? Neresine vuruyorlar dudagin? Senin resimler varmi gorebilecegimiz?

cnm daha çok üst ve alt dudağın ortasına yapılan dolgu. üst dudak v harfini andırıyo ama daha çok dışa doğru değil de aşağı doğru hacimli görünüyo. offff çok karıştı dimi.

Canım, sen bi mesajında Hollanda'da aqualift dolgunun yasaklandığını söylemişsin. Bu dolgunun nasıl yan etki yaptığıyla ilgili bilgin var mı? Niye yasaklanmış?

İstanbul/Avrupa yakasında dudak kontörü yapan iyi bir yer biliyorsanız paylaşır mısınız? Dudak uçukları yüzünden dudağımda renk kalmadı. Yaptırsam iyi olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…