canım bende kaş kontoru yapmaya başladım ilk seans yapıldı ama çok silindi. sanki memnun kalmadım. şeklinden memnundum ilk yapıldığında renk de belirgindi şimdi eser kalmadı. rötuş olacak ama ben onun da yeterli olacağını düşünmüyorum sanki. sen nerede oldun kime yaptırdın kaşlarını canım . bana özelden foto atsana bakim.kaşımıda kaldırmak istiyorum ama biraz daha yaş ilerlesin diyorum. düşüyormuş sürekli kaş dolgu bitince o da güzel görünmüyormuş.
sagol canım,fakültede ismail küçükere yaptırdım,benımkı burun gögüs dudak üçlemesi oldu:)) eskı halı
kızlar yag dolgusu yaptırdım sonunda:)az olsn demıstım az yaptı doktorum,morluklarım var gecıcek inşallah
Canım kaş için esmeray yıldırım'a gitmeye başladım.yalnızca 2seans oldu daha ama bayaa düzelme var albümdeki resimlere bak öncesindeki kaşlarımla alakası yok:)konturde yapıyor ama son çare ona başvuruyor.oldukça başarılı,birçok oyuncuda ona geliyor
Geçmiş olsun canım,morluklar geçecektir tabiki böyle kalmazlarBende hiç morluk olmamıştı,kişiden kişiye değişir tabi..Çok güzel mutlu edici sonuçlar olsun inşallah
Canım kaş için esmeray yıldırım'a gitmeye başladım.yalnızca 2seans oldu daha ama bayaa düzelme var albümdeki resimlere bak öncesindeki kaşlarımla alakası yok:)konturde yapıyor ama son çare ona başvuruyor.oldukça başarılı,birçok oyuncuda ona geliyor
nerede canım esmerayın yeri . kaç seans yapılması gerekiyor. sitesi var mı baksam:26:
ben dudak dolgusu yapamıyorum. kabul etmiyor bünyem atıyo malzemesi. kaşlarıma kontör düşünüyorum. memnun musunuz?
Piamelcim kasların müthiş guzel olmus cok beğendim. Nasil bir işlem yapıldı anlatirmisin.ben de kontur istemiyorum .kendi kaslarımın sekillenip kalinlastirilmasini istiyorum.acaba mumkunmudur?
Yaanniiii...Eriyor tabi,metabolizman hızlı çalışıyorsa vücut dolgu maddelerini daha hızlı atıyormuş dışarıya.Bu durumda metabolizmayı yavaşlatmak gerekiyor galibagögüslerimi küçülttüm,küçültmesem tasımak ıcın yardımcı tutcaktım yakında:))cok morardım ben arzu abla,senınkıler daha dolgn gercı ben az olsn demıstım ozellıkle ama ne bılım bı tık daha olabnlırmıs:)cok erıomu zamanla,bide amelıat sonrası ıcın erırmemesı ıcın ne onerırsın:)
Kizlar, ben ordek dudak istemiyorum ama kalin dudak istiyorum. Hangi teknikle uygulasinlar acaba ya? Bir arkadasimiz burdan igneyi yatay seklinde vurdular demisti ama hatirlamiyorum tam olarak nasil oldugunu. Yardimci olurmusunuz? Nasil vurdurcam dolguyu? Bizim burda (Hollanda) aslinda hep tek teknik kullaniyorlar belki farkli istersem farkli vururlar igneyi/dolguyu. Yardim pleaseee
kelebek diyolar ona ben yaptırmıştım 2 yıldır da düzenli yaptırıyorum ördeği bem de sevmem
Kizlar, ben ordek dudak istemiyorum ama kalin dudak istiyorum. Hangi teknikle uygulasinlar acaba ya? Bir arkadasimiz burdan igneyi yatay seklinde vurdular demisti ama hatirlamiyorum tam olarak nasil oldugunu. Yardimci olurmusunuz? Nasil vurdurcam dolguyu? Bizim burda (Hollanda) aslinda hep tek teknik kullaniyorlar belki farkli istersem farkli vururlar igneyi/dolguyu. Yardim pleaseee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?