- Konu Sahibi emellce
-
- #4.421
Ne olursa olsun ilk günler korkunç görünüyor insan .yaş bence problem olmaz çünkü zamanla kalınlaşacak değil dudaklarımız.anladm canım ya çok anormal bi şişlik olmasın hafif dolgunluk olsun istiyorum ama korkuyorum birde yaşın uygunmu bunun için bilmiyorum 21 yasındayım
Ne olursa olsun ilk günler korkunç görünüyor insan .yaş bence problem olmaz çünkü zamanla kalınlaşacak değil dudaklarımız.
Resim yüklemeyi bilsem ilk halini koyarım direkt vazgeçersin zaten
yüklersinn cok kolay ben tarif ederim sanaa :) ilk ve son halini göstersen cok memnun kalırm
Fiyati 1500tl taksit de yapiyorlar sanirim
Tamam anlat bakalım:)
Ben dudak dolgumu burun estetigi olurken bayginken oldum , kac cc oldum, ne madde hic bir blgim yok zaten eve dondugumde doktorumu arayip " neden dudagi yapmadin " dedim cunku ne sis var, ne igne izi,ne morluk hic bir sey yok 3 gun gecti kimse anlamiyor dudagimda sislik yok Irlandaya dondum 2 gun icinde sisti dudagim birden cok guzel oldu yaklasik 2 ay yavas yavas eriyerek gitti 3 .ay tamamen kayboldu bu yani kisaca burunlda birlesince ben hic bir sey anlamadim ama anlatilan gibi ne odem,ne sislik,ne morluk olmadi zaten ilk hafta ben dahil kimse yapmamis doktor unutmus dedik
1500 vericem 3-4 ay mi kalicak ?? benim 3 ayda eridir gitti bunun icinde o para cok geldi bana en iyisi dior dudak dolgunlastiricisina devam yada doktorla pazarlik yapiyim daha once baska bir estetik operasyonumu olmustum belki eski hasta diye indirim yapar :)
1500 vericem 3-4 ay mi kalicak ?? benim 3 ayda eridir gitti bunun icinde o para cok geldi bana en iyisi dior dudak dolgunlastiricisina devam yada doktorla pazarlik yapiyim daha once baska bir estetik operasyonumu olmustum belki eski hasta diye indirim yapar :)
canım yorum yazdığın yerde biraz alta inip eklenti ekle diosun ordan sonra pc den seçiyosun takıldığın yer olursa sor
Bu resim de operasyonun 6.gününkü halim
İlk günden itibaren ekliyorum.bugün çekmedim.mor dudaklar olan ameliyat sonrası.bir de ufuğum var şimdi:)
İlk günden itibaren ekliyorum.bugün çekmedim.mor dudaklar olan ameliyat sonrası.bir de ufuğum var şimdi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?