- 26 Haziran 2010
- 359
- 91
- 298
- Konu Sahibi emellce
-
- #4.541
Hayatım izmir de Dr Murat Atasevenin elinin çok iyi olduğunu duydum. Ama Ankara'ya gelme şansın varsa Mehmet Akgün'ü tek geçerim. Reçete yazar gibi dolguyu çok pratik yapıyor. İşlem sayısının çokluğundan sanırım. Bir de işine aşık bir adam. Neyse karar senin kime gitmek istersen telefonunu özelden yazarım.
İzmir Fahri Mola
Ankara Mehmet Akgün
ayyy canımcım teşekkür ederim. bende kimse izmirden tavsiye vermicek sanmıştım. ankaraya gitme şansım yok. ailem bunun için oraya gideceğimi duysa evlatlıktan reddeder sanırım :) murat beyin numarasını alma şansım varsa alabilirim
Ben açıkçası yağ dolgusunu daha çok beğendim,kalıcılık olarakta bana daha iyi geldi.Ama onun işlemi biraz farklı tabi..Vücudundan yağ alınıyor,ayrıştırılıyor ve enjekte ediliyor.Haliyle hastane ortamında yapılıyor bu işlem ve fiyat yükseliyor.. İyi bir doktora git görüş.Senin için en iyisi ne olacaksa,hangisi yeterli gelecekse sana tavsiyelerde bulunacaktır zaten
Özeline mesaj ile numara attım. Sonucu heyecanla bekliyoruz
arzucum dudklarına bayıldım yaaa.... harika duruo kme yaptrdn ,?
ankarada önerebileceğiniz doktor var mı ?
Canm peki dolgudan sonra ben ise gtcem ertesi gun sisklnlik morarma felan oluomu.?Doktorum Hasan Fındık canımTeşekkür ederim,beğenmene sevindim
Canm peki dolgudan sonra ben ise gtcem ertesi gun sisklnlik morarma felan oluomu.?
şişkinlik ve morarma olur, dolguda da yağ enjeksiyonunda da. minumum 3 gün ayırmakta fayda var.
saol canm sende yaptırdnmı var mı resmlerın bu ara ben fena taktım bu işe ma çok korkyrm bıde benm dudaklarım kuçuk yanı boy olarakta küçük
xxxxxxxxxx
ilk iki resim yapılmadan önceki hali sonrası yapılmış olan bide ruj sürüp çektim kırmızı renk dudağı ince göstermesine rağmen ilk dudağıma göre ince durmuyor
dudak pompası ile dudaklarım resmen dolgunlastı,yapınca cok daha dolgun oluyor elbette ama inmiş hali bile dolgun,:)genede kalıcı dolgu da istemio dilim,gittigidiyordan almıstım luscious lips dudak pompası diye geçiyor,benim gibi heve edip edip dolguya cesaret edemeyip yüzelli liraya kalın dudaklı olunabiliyor,:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?