- Konu Sahibi emellce
-
- #4.561
sierra merhaba,
ben de bu aletten almak istiyorum ama kararsız kaldım,malum şuan piyasa fiyatı 230 tl filan.
senin bu resimde dudakların çok hoş ama pompasız hali nasıl acaba?ne kadarlık bir dolgunluk sağladı?4-5 saat kalıcı oluyor demişsin?
Birde ilerde dudak pörsümesi gibi bir durum olabilirmi ki diye de endişelendim ben ?
Sen hala kullanıyormusun?
Arkadaşlar merhaba,
Bolca dudak ipi adında yeni bir yöntem çıkmış.
Duyan,bilen,yaptıran varmıdır?
Dudak estetiğinde devrim niteliği taşıdığı filan söyleniyor.
Lokal anestezi ile dudağınızı uyuşturup içerisinebio teknoloji kullanılarak üretilmiş bir ameliyat ipliği yerleştiriliyor.
Sonrasında iplik zamanla eriyor ancak dudağınızda 3 yıla yakın form sağlayan bir etki bırakıyor.
Türkiye'de yeni bir yöntem yaptıranlar fikirlerini ve fiyatı paylaşırlarsa çok sevinirim.
Merhaba arkadaşlar ben dudağıma dolgu yaptırdım we çok memnunum. Hiçte öyle söylendiği gibi ağrı we acı olmuyor. Maliyeti de çok uygundu indirimde yaptırmıştım, 3 aydır hala ilk yaptırdığım dolgunlukta... Ne kadar sık yaptırılırsa kalıcılığı daha fazla artıyormuş.........
Ben de bunu çok merak ediyorum ama çok yeni olduğu için pek yaptırana rastlamadım. İzmir'de tek bir yer buldum bunu yapan. Tek dudak için 1,500, iki dudak 2.000 liralık bir fiyat biçti. Operasyon çok basit olduğu ve maliyeti de inanılmaz düşük olduğu için bana eğey fazla geldi. Alt tafatı tırtıklı bir ameliyat ipliği. Fiyat düşerse kesinlikle denemeyi düşünüyorum ama.
dudak yaptırmadım fakat nazobıal bölgeye yaptırdım burun kenarından ınen cızgıler yani topaklanma oldu aradan 2 ay geçmesene rağmen birazcık masaj yaptım dağıldı bıde inanılmaz agrı yapıyo hafıf masaj yapmerhaba kızlar.sizlere bir sorum olucak:
ben dudak dudak dolgusu yaptırdım ve çarşamba günü ikinci seansı gerçekleştirdik doktorla.dudaklarımdaki asimetriyi yok etmek adına yaptırdığım bir işlemdi ve dolayısıyla çok dolgun bir görüntü istemedim.nitekim doktorum da bu konuda benimle aynı fikirde oldu ve istediğim şekildeki dudağa ulaştım.sizlere sormak istediğim soru şu; en son çarşamba günü yaptırdım ve üzerinden 4 gün geçti ama hala içinde topaklanmalar var.yani dudaklarımı ellediğimde küçük top top bir oluşum hissediyorum.dilimle dokunduğumda da hissediyorum bu oluşumları.ve ayrıca arada hafif karıncalanmalar hissediyorum.ve konuşurken sanki bazı harflerde dudaklarım öne çıkıyormuş gibi hissediyorum.yani acaba ben mi çok abartıyorum yoksa bu etkiler normal midir? biraz daha zaman geçince bu etkiler yok olacak mı? bilginiz varsa lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim.birkaç gündür bunu kafama takmış durumdayım ve üzülüyorum doğal olarak.
vereceğiniz cevaplar için şimdiden çok teşekkür ederim.
merhaba kızlar.sizlere bir sorum olucak:
ben dudak dudak dolgusu yaptırdım ve çarşamba günü ikinci seansı gerçekleştirdik doktorla.dudaklarımdaki asimetriyi yok etmek adına yaptırdığım bir işlemdi ve dolayısıyla çok dolgun bir görüntü istemedim.nitekim doktorum da bu konuda benimle aynı fikirde oldu ve istediğim şekildeki dudağa ulaştım.sizlere sormak istediğim soru şu; en son çarşamba günü yaptırdım ve üzerinden 4 gün geçti ama hala içinde topaklanmalar var.yani dudaklarımı ellediğimde küçük top top bir oluşum hissediyorum.dilimle dokunduğumda da hissediyorum bu oluşumları.ve ayrıca arada hafif karıncalanmalar hissediyorum.ve konuşurken sanki bazı harflerde dudaklarım öne çıkıyormuş gibi hissediyorum.yani acaba ben mi çok abartıyorum yoksa bu etkiler normal midir? biraz daha zaman geçince bu etkiler yok olacak mı? bilginiz varsa lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim.birkaç gündür bunu kafama takmış durumdayım ve üzülüyorum doğal olarak.
vereceğiniz cevaplar için şimdiden çok teşekkür ederim.
teosyal kissle kalıcı dolguda denedim
acaba hissizlik falan cok yapıyo mudur ben de merak ediyorum bilen yaptiran falan varsa yazarsa sevinirim.
Bilmeyenler icin Buda dolgudan önceki ilk hali
Eki Görüntüle 639180
Yağ dolgusundan sonraki ilk hali sayfa 384 de ve sonrasında ilerleyen zamanlardaki fotoları mevcut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?