Dudak Dolgusu yaptıranlar

Arkadaşlar merhaba,
Bolca dudak ipi adında yeni bir yöntem çıkmış.
Duyan,bilen,yaptıran varmıdır?
Dudak estetiğinde devrim niteliği taşıdığı filan söyleniyor.
Lokal anestezi ile dudağınızı uyuşturup içerisinebio teknoloji kullanılarak üretilmiş bir ameliyat ipliği yerleştiriliyor.
Sonrasında iplik zamanla eriyor ancak dudağınızda 3 yıla yakın form sağlayan bir etki bırakıyor.
Türkiye'de yeni bir yöntem yaptıranlar fikirlerini ve fiyatı paylaşırlarsa çok sevinirim.

o nasıl bir aletmiş ya. merak ettim bende bak. deneme tahtası gibi olduk her şeyi merak edip deniyoruz valla :)

Ben de bunu çok merak ediyorum ama çok yeni olduğu için pek yaptırana rastlamadım. İzmir'de tek bir yer buldum bunu yapan. Tek dudak için 1,500, iki dudak 2.000 liralık bir fiyat biçti. Operasyon çok basit olduğu ve maliyeti de inanılmaz düşük olduğu için bana eğey fazla geldi. Alt tafatı tırtıklı bir ameliyat ipliği. Fiyat düşerse kesinlikle denemeyi düşünüyorum ama.

bende kısa bi süre önce iyi bi yerde yaptırdım memnun değilim doktor ve fiyat belirtebilir misin canım teşk

Arkadaşlar yöntemin adı Boca : Ameliyatlarda kullanılan tırtıklı yapıda bir iplik çeşidi. 3 yılda tamamen eriyor, 2 yıl civarı formunu koruyor. Detaylı bilgi isterseniz aşağıya link veriyorum oradan izleyin
BOCA
Bildiğim kadarıyla Ankara'da Dr Mehmet Akgün yapıyor. İzmir de Dr Murat Ataseven yapıyor. Mehmet beyin 1000- 1250 civarına yaptığını duydum. Sanırım yardımcı olabilmişimdir. İstanbul da da Prof Dr Ersin Ülkür yapıyor. Ama rakamları 2000 civarı. Bursa da Dr Adnan Erdem yapıyor. Antep de de Mehmet Mutaf var. İşlem sayısı ve deneyimi fazla olan hekimler bildiğim kadarıyla bunlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba kızlar.sizlere bir sorum olucak:
ben dudak dudak dolgusu yaptırdım ve çarşamba günü ikinci seansı gerçekleştirdik doktorla.dudaklarımdaki asimetriyi yok etmek adına yaptırdığım bir işlemdi ve dolayısıyla çok dolgun bir görüntü istemedim.nitekim doktorum da bu konuda benimle aynı fikirde oldu ve istediğim şekildeki dudağa ulaştım.sizlere sormak istediğim soru şu; en son çarşamba günü yaptırdım ve üzerinden 4 gün geçti ama hala içinde topaklanmalar var.yani dudaklarımı ellediğimde küçük top top bir oluşum hissediyorum.dilimle dokunduğumda da hissediyorum bu oluşumları.ve ayrıca arada hafif karıncalanmalar hissediyorum.ve konuşurken sanki bazı harflerde dudaklarım öne çıkıyormuş gibi hissediyorum.yani acaba ben mi çok abartıyorum yoksa bu etkiler normal midir? biraz daha zaman geçince bu etkiler yok olacak mı? bilginiz varsa lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim.birkaç gündür bunu kafama takmış durumdayım ve üzülüyorum doğal olarak.
vereceğiniz cevaplar için şimdiden çok teşekkür ederim.

dudak yaptırmadım fakat nazobıal bölgeye yaptırdım burun kenarından ınen cızgıler yani topaklanma oldu aradan 2 ay geçmesene rağmen birazcık masaj yaptım dağıldı bıde inanılmaz agrı yapıyo hafıf masaj yap

2 güne duzelır

O hisler düzelir rahat ol. Ancak dudak dolgusunda topaklanma iyi markalarda olmuyor. Olsa olsa dudak şişiyor veya morarıyor o da birkaç günde geçiyor. Topaklanma varsa ya simetrik olarak yapılamamıştır veya ürün saf bir ürün değildir , veya homojen değildir. Ama her koşulda eriyecektir. Bunlar geçici dolgular. Çok sıkıntı yaşarsan da değişik metodlarla o dolguyu eritebiliyorlar. Keşke yaptırmadan evvel danışsa idin. yapılan markayı biliyor musun peki , bir de nerede yaptırdın sen bu dolguyu

dudak pompası 4 5 saat sürüyodu verdigi dolgunluk güzeldi porsüme vs ben yasamadım iki ay kullandım sadece zaten

kalıcı dolguda 3 ay geçti tum tupu enjekte ettirdim 3ayda eridi nerdeyse benim dudaklarım emiyor dolguları

teosyal kissle kalıcı dolguda denedim

o işde bir yanlışlık var bence. bahsettiğin dolgu o kadar kısa sürede eriyemez. ya sana farklı isim verdiler yada söyledikleri dolguyu yapmadılar. gerek ben gerekse tanıdığım birçok kişi bu marka ile dolgu yaptırdık ve son derece memnunuz. dudak civarında bir yıl. burun kenarında ise daha uzun süre gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…