Dudak Dolgusu yaptıranlar

dudaklarında pütürlük oldu mu

Ben yaptırdım,ben yaptırdııııımmm :) Kesinlikle etkili,ben memnunum,ilk seferlik enjekte dolgu daha mantıklı bnce nede olsa eriyo gidiyo bi süre sonra memnun kalmazsan bi daha hiç yaptırmazsın Benim dolgum 5 aydır dudaklarımda,çok acımıyo zaten işlem öncesi krem kullanılıyo.Bnce çok çok doğal duruyo,gerçi bu kişinin ne istediği ile alakalı bn doğal olsun dedim doğal oldu Herhangi bi zararıyla karşılaşmadım,saddece 3 günlük bir morarma oldu onu da koyu renk rujlarımla kapattım.Hepsi bu :) Doktorcuğumda Doç.Dr.Serkan Yıldırım'dı..Tüm sorularına cvp verdim,geçmiş olsun :)

Merhaba arkadaslar,
İzmir'de olup dudak dolgusu yaptırmak isteyen arkadaslar var mı? Paylaşmak için değil ne kadar cok kişi olunursa doktora okadar indirim yaptırabiliriz :)

Merhaba arkadaslar,
İzmir'de olup dudak dolgusu yaptırmak isteyen arkadaslar var mı? Paylaşmak için değil ne kadar cok kişi olunursa doktora okadar indirim yaptırabiliriz :)

bende izmirdeyim. yaptırcam ama param olmadğı için yaptıramıyorum şu anda. yoksa gelirdim bende:) bu arada hangi doktora gitmeyi düşünüyorsun

bende izmirdeyim. yaptırcam ama param olmadğı için yaptıramıyorum şu anda. yoksa gelirdim bende:) bu arada hangi doktora gitmeyi düşünüyorsun

Kızlar İzmir de Murat ataseven var. Size onu öneririm. Ama sanırım bu işler Ankara'da çok daha yaygın yapılıyor. Yolunuz düşerse burada yaptırın derim.

Hadi ya Doktor normalde Alsancak'ta Özel sağlıkta çalışıyordu daha önce ben kendisine 2 kere yaptırdım aşırı memnun kaldım ancak şimdi kendisi İstanbul'da çalıştıgından çok nadir İzmir'e geliyor ben de fırsat bu fırsat diyip yaptırmak istiyorum,

Merhaba arkadaslar,

ben düşünüyorum canım daha önce yasemende yaptırmıştım paylaşmıştık yetersiz geldi bana bu sefer tam tüpü kendim yaptırıcam yasemen fena deil ama senin bildiğin daha iyi bi dr varsa ona da uyarım..

Kızlar ben bugün yaptırdım. şuan çok şiş ayrıca dudak ve bıyık bölgesi mor.. Resim yükleyemiyorum henüz

dudaklarımı büyütmek istiyorum. iyi bir kolajen enjeksiyonu yapan doktor tavsiye edebilirmisiniz? teşekkürler

dudaklarımı büyütmek istiyorum. iyi bir kolajen enjeksiyonu yapan doktor tavsiye edebilirmisiniz? teşekkürler

Hayatım Ankara'da isen Dr Mehmet Akgün'ü öneririm. Yeri kolay kızılay göbekte. Son derece güzel bilgilendirme yapıyor ve eli çok hafif. 3-5 dakikada harikalar yaratıyor. Ama genelde yoğun oluyor önceden araman gerek. istersen özelden numarasını da veririm ancak google a yazsan zaten ulaşırsın

istanbulda kocaelı yada samsunda dudak dolgusu yaptırmak ısteyıp tupu paylasmak ısteyen olursa bana ulasabilirmi,ben teosyal kiss yaptırdım ama az yaptırdım,üstüne cok az rutus yaptırıcam 3 kısıde olabılır,3te bırını ancak kullanırım ben

hayatım yapmayın ne olur.. dolguyu ikiz kardeşiniz dahi olsa paylaşamazsınız. onda hiv varsa sana geçmediğini kim ispat edebilir ki

hayatım yapmayın ne olur.. dolguyu ikiz kardeşiniz dahi olsa paylaşamazsınız. onda hiv varsa sana geçmediğini kim ispat edebilir ki

canm ,tup acılmamıs oluyor ve doktor ayrı ayrı enjekte edıyor,yanı bırbırınden bagımsız yaptıran kısılerden hıc bır farkı yoksaglık acısından,sadece parasını bolusmus oluyorsunuz okadar,ben teosyal kıss yaptırdım,tüpün kalanı zıyan oldu emınımkı baskasına kullandı dr o tupu ,şimdiye cok az rutus yaptırıcam tekrar aynı parayı vermek ıstemıyorum durum budur...

ya bambaammm dolguda bişe yookkk yaptırıp çıkıosun ertesi güne şişlik falanda kalmıo :)))) öle bi sorun yok yanii ))

donut cumm hangi doktora karar werdiinnn??

Funyy veya gmzgmz86 arkadaşlık isteğimi kabuş edermisiniz :S sorucaklarım var

kızlar ben daha önce güner uysala geçici dolgu yaptırdım,2 sene sonra da kendim aldım yaptım, kendi yaptığım uygulamanın fotoğrafı var.ama resmen madde 1 hafta içinde eridi uğraştığıma değmedi. sadece güner uysalın kliniğinde uygulamadan sonra dudağımda topaklanmalar oldu,eşit dağılmadı ki o topaklar hala var ama ben çok güzel uygulama yaptım topaklanma falan olmadı, bide doktor gibi iki dakkada yapıp bırakmadım, aralar verdim buz tuttum falan acıtmadan sakince yaptım.ama tekrar yapmaya cesaretim yok o yüzden bu sefer kalıcı yaptırmak istiyorum. aquamid aqualift vs yaptıranlar memnun mu acaba ve doktor tavsiyesi alabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…