kizlar ben yaptirdim sonunda.ama sonuctan hic memnun degilim.ust dudagim kocaman oldu.neyse ki gecici.tupun cogu ust dudagima yapıldı.alt dudagm ilacı kabul etmedi.cok az yapabildi.alt ve ust esit olsa yeterdi bana.surekli masaj yapiorum erisin diye.iyiki kalıcı yaptırmamısım.baska erimesini cabuklastıracak yontem varmı?keske bende biriyle paylassaydim sanki tupu bitirmek zorunda gibi nerdeyse hepsini sıktı:
dudaklarında pütürlük oldu mu
Merhaba arkadaslar,
İzmir'de olup dudak dolgusu yaptırmak isteyen arkadaslar var mı? Paylaşmak için değil ne kadar cok kişi olunursa doktora okadar indirim yaptırabiliriz :)
bende izmirdeyim. yaptırcam ama param olmadğı için yaptıramıyorum şu anda. yoksa gelirdim bende:) bu arada hangi doktora gitmeyi düşünüyorsun
bende izmirdeyim. yaptırcam ama param olmadğı için yaptıramıyorum şu anda. yoksa gelirdim bende:) bu arada hangi doktora gitmeyi düşünüyorsun
Merhaba arkadaslar,
İzmir'de olup dudak dolgusu yaptırmak isteyen arkadaslar var mı? Paylaşmak için değil ne kadar cok kişi olunursa doktora okadar indirim yaptırabiliriz :)
dudaklarımı büyütmek istiyorum. iyi bir kolajen enjeksiyonu yapan doktor tavsiye edebilirmisiniz? teşekkürler
istanbulda kocaelı yada samsunda dudak dolgusu yaptırmak ısteyıp tupu paylasmak ısteyen olursa bana ulasabilirmi,ben teosyal kiss yaptırdım ama az yaptırdım,üstüne cok az rutus yaptırıcam 3 kısıde olabılır,3te bırını ancak kullanırım ben
hayatım yapmayın ne olur.. dolguyu ikiz kardeşiniz dahi olsa paylaşamazsınız. onda hiv varsa sana geçmediğini kim ispat edebilir ki
ya bambaammm dolguda bişe yookkk yaptırıp çıkıosun ertesi güne şişlik falanda kalmıo :)))) öle bi sorun yok yanii))
donut cumm hangi doktora karar werdiinnn??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?