Yaptırdığım yer ile konuştum ama enjektörle alınmadığını söylediler. Üst dudağımın ortası fazla şiş oldu, sol kenarında da top gibi bir şişlik var. Orantılı durmuyor ve 4-5 yıl erimesini bekleyebileceğim gibi değil... İlgilendiğin için çok teşekkür ederim, umarım o da mesajı görüp bir an önce cevap verir. Dolgu eritici iğne yaptıran var mı peki? Bir yol gösteren olursa çok ama çok memnun oolacağım
yaptırdığın yere git doktor sana dolgu eritici igne enjekte etsin bu arada bugün değil ama yarın o arkadaşa mesaj gönderirim senin adına umarım başkası benden önce ona mesaj gönderir bu arada dudakların nasıl oldu hiç anlatmamışsın
bende beğendım dudaklarını.. kaç cc enjekte etti.? bende ıhsan basaran le görüştüm arkadaslar bana 1 cc uygun gordu ama bılmıorum sızce cok mu olur.?
Kizlar yardim yardim yardim..Bende bir hafta önce burun ameliyati ve dudak dolgusu yaptirdim fakat üst dudagimin sag tarafi dolgulu sol tarafi dolgusuz duruyo yani yamuk, vede dolgulj halinide pek begenmiyorum güldügüm zaman bi tuhaf duruyo yani eski hali bin kat iyiydi. Dr un dedigne göre sagdan sola masaj yaparsam hergün dudak 2haftada normale dönermis sizin önerileriniz varmi yada bi fikriniz yada böyle bi problem yasayan varmi
Uygun fiyata yapılan dolgular bana pek güvenilir gelmiyor açıkçası.Güvendigim ve içime sinerek gittigim Ayşegül Saltat var. Tavsiye ederim
Kizlar yardim yardim yardim..Bende bir hafta önce burun ameliyati ve dudak dolgusu yaptirdim fakat üst dudagimin sag tarafi dolgulu sol tarafi dolgusuz duruyo yani yamuk, vede dolgulj halinide pek begenmiyorum güldügüm zaman bi tuhaf duruyo yani eski hali bin kat iyiydi. Dr un dedigne göre sagdan sola masaj yaparsam hergün dudak 2haftada normale dönermis sizin önerileriniz varmi yada bi fikriniz yada böyle bi problem yasayan varmi
canım bafa medıcalden alıcam 360 lıra ,ıkı tup fazla gelıyo 150 ye verıcem bı tanesını
bakabilirsin cnm kabul ettim arkadaşlığını . ben doktoruma ne istediimi söledim oda dudak yapıma bakarak bana bunun uygun olduğunu söledi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?