Dudak Dolgusu yaptıranlar

bende eritmek istiyorum dolgumu nolur banada verin iletişim bilgilerini berbat bi haldeyim

bende beğendım dudaklarını.. kaç cc enjekte etti.? bende ıhsan basaran le görüştüm arkadaslar bana 1 cc uygun gordu ama bılmıorum sızce cok mu olur.?

bence 1cc cok fazla dudaklarınız kucukse hele,ben 4de bırını kulanndıgım halde,ilk gun ınanılmaz kotu durud zamanal ınıyo tabı ama az az yaptorımakta fayda var,kotu durusa cok kotu duruyo

Kizlar yardim yardim yardim.. Bende bir hafta önce burun ameliyati ve dudak dolgusu yaptirdim fakat üst dudagimin sag tarafi dolgulu sol tarafi dolgusuz duruyo yani yamuk, vede dolgulj halinide pek begenmiyorum güldügüm zaman bi tuhaf duruyo yani eski hali bin kat iyiydi. Dr un dedigne göre sagdan sola masaj yaparsam hergün dudak 2haftada normale dönermis sizin önerileriniz varmi yada bi fikriniz yada böyle bi problem yasayan varmi

canım ben ucgun yaratık gibi gezdim rezaletti,buz koy maydanoz suyu iç panik yapma

sürekli buz koy,dudagın cok ınceyse ben gibi yaptırma dolgu yakısmıyo bıze ben artık yaptırmıcam dolgu orta dudagı olanlarda daha dolgal duruyo ınce dudakta ordek goruntusu kacınılmaz

Uygun fiyata yapılan dolgular bana pek güvenilir gelmiyor açıkçası.Güvendigim ve içime sinerek gittigim Ayşegül Saltat var. Tavsiye ederim

Merhaba, Ayseguk hnm hangi dolguyu kullaniyo, kaliciligi ne kadar ve fiyati konusunda bilgilendirirsen sevinirim, ben de ona gitmeyi dusunuyorum

En ince maddeyi kullandıgını hatırlıyorum.2 sene önce yaptırmıstım.çok fazla dolgunluk istememiştim istedigim gibi oldu.hala dolgunluk var.son fiyatlardan haberim yok maalesef

Kizlar Istanbulda dudak dolgusu icin iyi doktor ve ucretlerini yazabilirmisiniz? Hasan Findik kaca yapiyor bilen varmi? Ben Juvederm yada Teosyal istiyorum..
Birde botox icin onereceginiz doktor varsa...rica..

merhaba bende yaptırmayı düşünüyorum ama senin yazını okuyunca korktum fotografların var mı? birde burda herkes özel albüm yapmış
arkadas olmayınca göremiyorsun istek gönderiyosun kabulda etmiyorlar anlamıyorum burası kadınların birbirine yardım etmesi için yapılan bir site bu kadar gizlilik nie anlamadım

Son düzenleme:
Kizlar estee world de fiyat sordum 1400 dediler, yapacak olan bayan da bana pek profesyonel gelmedi. Istanbulda kime yaptirmak gerekir?

bakabilirsin cnm kabul ettim arkadaşlığını . ben doktoruma ne istediimi söledim oda dudak yapıma bakarak bana bunun uygun olduğunu söledi cnm

bende bu ameliyatı yaptırmak üzereyim ve çok pimpiriklendim... sonuç nasıl olacak diye...

resimlerinizi görmem mümkün mü acaba...

Ya kızlar ben dudağıma kasımda dolgu yaptırdım yarım alta yarım üste. Eridi gitti bile. Hiç memnun kalmadım ya ne dolgudan ne doktordan. Teosyal ya da juvederm yaptırıcam herhalde en iyi onlar. İstanbul anadolu yakasında kim iyi? Bu sefer özellikle dolguyu iyi yapan birine yaptırmak istiyorum. Hasan beyden memnun kalmadım açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…