Dudak Dolgusu yaptıranlar

Canım çok teşekkür ederim acil yanıtın için. Sevgiler.

Evet ben de İzmir'de Nezih beye yaptırmıştım, hatta geçen haftada yazdım yaptırmak isteyen var mı diye cunku kendisi hafta sonu için İzmir'e gelmişti. Ben de kendisinden aşırı memnunum.

Aynı kişiden bahsediyoruz öyleyse :) bende çok memnunum kendisinden...

Selam kızlar aranızda Antalya'da geçici dudak dolgusu yaptıran var mı? iyi bir yer olmasını istiyorum açıkcası ve güzellik uzmanı değil doktor gözetiminde bir yer.juvederm yapan yada gerçekten yeni iyi teknikler kullanan bir yer önerirseniz çok sevinirim.

Evet Nişantaşı'nda. Oranın sahibi sanırım. Alın, göz kenarlarıma botoks ve burun kenarıma dolgu yaptı ve dudak kenarıma kontör yaptı. Toplam 1000 tl ödedim

selam, dudak kenarına kontör nasıl oluyor? ben dolgu yaptırıcam juvederm lip ama kontör uygulamasınıda merak ettim, kalıcı makyaj değil dimi bahsettiğin?

Makjaj değil tabiki. Juvederm Volbella uyguladı bana, iğne ile dudak sınırına güzel bir sınır çizdi ve hafif bir kabarıklık verdi.

hrekese slm yeni üye oldum kızımda doğüştan dudak yarığı vardı birkaç ameliyat geçirdi bu sebeple burun veüst dudak arasında belirgin izler kaldı.acaba ameliyat izleri estetik bir operasyonla giderilebiliyormu.eğer giderilebiliyorsa hangi hastane ve doktor en iyi bu konuda.bilen varsa lütfen benide aydınlatsın.şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
mrblar benımde agustosta dugunum var ust dudagım cok ınce dugunumde dolgu bır ust dudak ıstıyorum dolgu dusunuyorum ama kımyasal sonucta dıye cekınıyorum varmı onerılerınız ve ıstanbulda bu konuda onerebılecıgınız bır dokto adresi =) sımdıden tskederım =)

canım nerede ve ne kadara yaptrdın sakıncası yoksa msjlarmısın.bende dusunuyorum

Internete buldum hyauronik asit 150 lira, yag enjeksiyou tesosyall kiss , hepsini uygulattim, simdi kucuk bir rutus istiyoruk, eve kendim yapicam , bu kez baklim:)

Kızlar ben permalip yaptırdım gayet memnunum sorularınız varsa alabilirim

merhaba cnm bu dedigin doktor nerde ? resim gönderirsen bana cok sevinirim bende düsünüyorum insallah

aynen bende yurtdisindan gelicem c.tesi günü istanbuldayim insallah 6 günlügüne eger isini iyi ve uygun yapan doktor bulursam yaptirmadan dönmicem insallah :)

harikaolmus gercekten kalici olmadigina üzüldümm bir an valla bende tam böyle istiyorum

Hatirlamiyorum ama ögrenecegim :) Leventte bir estetik merkezinde yaptirdim cok ani bir kararla. cok ince bir dolgu oldugunu biliyorum sadece. Bu topaklanmalari ne yapacagimi bilmiyorum. Doktorum gecer daha cok yeni diyor bakalim bekliyorum halen

canim bana fiyatini bide tam olarak doktorun adresini atarmsn bende yaptircam yurtdisindan gelicem sirf bu yüzden :)

arkadaslar bana istanbulda iyi ve uygun fiyata dudak dolgusu yapan doktor lazim acilen ltfn doktorun adresini numarasini atarsaniz sevinirim

aynen bende yurtdisindan gelicem c.tesi günü istanbuldayim insallah 6 günlügüne eger isini iyi ve uygun yapan doktor bulursam yaptirmadan dönmicem insallah :)
Hasan Bey'den fiyat aldınmı? Ben iki kez yaptırdım biliyorsun sanırım,fotolarımda mevcut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…