- Konu Sahibi emellce
-
- #4.701
Dudak dolgusu ne kadar kizlar.benim alt dudagim bayagi dolgun zaten ama üstte öyle olsun istyrum.fiyatlandırma nedir.ankaradayim.ben.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
500-800 arası değiyor. Ankarada herhangi birkaç estetik merkezini arayıp fiyat almanı tavsiye ederim.istanbulda adım başı estetikçi olduğundan rekabet çok ve fiyatlar çok değişken.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
cok acı cekılıyormu??
Acı çok göreceli bişey . Bi kremle birazda olsa uyuşuyo. Ama iğne derinlere girince hissediliyo tabiki.ben ki iğne fobim var yinede dudak sevdasından göZümü kapatp yaptrdm. Dayanılmaz bir acı değil kesinlikle. Ama güzellik uğruna yapmicağm yok:)
zaten çocuk silikonumu bilmiyor dudağıma yaptırsam anlar ya birde korkuyorum estetik mağduru olurum diye dudağa gelene kdr burun ameliyatı olucam et var brde estetik istiyorum ama istemiyor o estetik olmasını başkası olur musumm.. :/ benim dudağım gene var senin eski halin gibi değil yani aslında o yuzden aciliyeti yok burun olursam ona da azcık belki yaptırırm o zmn çakmaz
Eki Görüntüle 1034184
Ben toplamda 4 kere felan yaptırdm 1 defa da yarm tüp yaptrdm. Uzun süredir de yaptırmıyorm formundan pek bişey kaybetmedi. Doktorum İPEG'den akın bey. Nişantaşı vali konağı caddesinde bu İPEG
Bayıldım dudaklarınıza ben 5 gün önce yaptırdım su an hiç yaptırmamışım gibi oldu juvederm dolgu yaptırmıştım 1 sene dayanır demişlerdi1 sene değil 1 hafta dayanmadı resmen sevgilimin beni dudak yüzünden terk etmesine mi yanayım verdiğim paraya mı bilemedim
Eki Görüntüle 1034184
Ben toplamda 4 kere felan yaptırdm 1 defa da yarm tüp yaptrdm. Uzun süredir de yaptırmıyorm formundan pek bişey kaybetmedi. Doktorum İPEG'den akın bey. Nişantaşı vali konağı caddesinde bu İPEG
Ayh çok üzüldüm ya hem memnun kalmamana hemde sevgilinin yaptığına. Juvederm nasıl hiç bilmiyorm ama benm ki hiç bi zaman bi haftada yok olmadı . Hatta azck sönse şunlar diyodum. Sevgilin beğenmemiş olabilr belki ama onun esas kızdığı şey sözünü dinlemeyişin bence. Kimine göre çok saçma ve antika gelebilir ama ben pek sözünden çıkmam ikna ederim şirinlikler felan. İnşallah hem dudağın hemde ilişkin istediğin gibi olur. Ama maymun gbi olduğunu zannetmiyorm. Bir resim paylaşablr misn
Nişantaşı valikonağı caddesinde . Yerin adı İPEG . Doktorum akın bey. Bi süre aysun kayacı olarak geziyosun hatta bni hep o zannediyolardı o zaman sarışındım bide. Ben bi dolguyu yaptırdıktan sonra rötüş hariç en az 6 ay kendi haline bırakıyodm. Artk 1-5 yıla çıkardm arayı çnkü formundan pekbişeu kaybetmiyoya bayıldım dudaklarına:)) benimde seninki gibi üst dudagım yok denecek gibi gülünce hiç kalmıyo müthiş olmus dudakların :) gecen hafta persembe yaptrdım ben ilk uygulamada 1 tüp kullanıd doktorum juvaderm marka ama sanırım yetmedi benm istedğim gibi olmadı bazı yerlerinde bosluk kaldı bide üst dudagı kaldrdı böle aysu kayacı gibi oldum :)) senin doktorun kim adı ne birde 4 kezi hangi aralıklarla yaptrdın ? hala inanamıyorum dudagındakinn gecici dolgu olduguna sanki bildiğin ameliyat olmus gibi müthiş duruyo
evet söz dinlememem onu çıldırttı eminim ama evi terk ederken maymuna benzemişsin demesi şok etkisi yarattı bende.zaten güzel olsa bile o an dünyanın en çirkin insanı hissettim kendimi . İlk yapıldıgı andaki hali bu şekilde net foto yok malesef elimde
Eki Görüntüle 1038118
2 gün sonra böyle oldu bu hali iyiydi aslında
Eki Görüntüle 1038120
şimdiki halide profil bu. Keşke biraz dayansaydı da cektiklerime değseydi.İşyerimde bile bir Allah'ın kulu farketmedi
Bu işte doktor çok önemli ben şanslıydm sadece. Ama maymun gbi olmamış için rahat olsn:) gayet hoş ama çok fark yok.
Eki Görüntüle 1038128
Nişantaşı valikonağı caddesinde . Yerin adı İPEG . Doktorum akın bey. Bi süre aysun kayacı olarak geziyosun hatta bni hep o zannediyolardı o zaman sarışındım bide. Ben bi dolguyu yaptırdıktan sonra rötüş hariç en az 6 ay kendi haline bırakıyodm. Artk 1-5 yıla çıkardm arayı çnkü formundan pekbişeu kaybetmiyo
Gidip düzelttirmek istiyorum fakat korkuyorum. Yine şişerde inmezse diye sen gerçekten çok şanslısın.
bence belli oluyor ayrıca maymun gibi olmamassın erkek arkadasın canını yakmak için sölemiş v cizgin cok güzel duruyor profil fotografınla kıyaslandgında inan belli ama tabi bu ilk uygulama 1 kaç kez yapıldıktan sonra daha belli oluyormus bence moralini bozma hos görünüyor
Ölü balık gibi bakmışım kızlar kusura bakmayın:)
Eki Görüntüle 1038153
Gidip düzelttirmek istiyorum fakat korkuyorum. Yine şişerde inmezse diye sen gerçekten çok şanslısın.
bence belli oluyor ayrıca maymun gibi olmamassın erkek arkadasın canını yakmak için sölemiş v cizgin cok güzel duruyor profil fotografınla kıyaslandgında inan belli ama tabi bu ilk uygulama 1 kaç kez yapıldıktan sonra daha belli oluyormus bence moralini bozma hos görünüyor
Profil fotografımı dün çekmiştim sanki hiç bir sey kalmadı gibi geldi veridğim paraya da yanmıştım resmenSevgilimin verdiği o iğrenç tepkiler yüzünden bir daha yptırabilirmiyim bilmiyorum aslında bugün randevum var gidip gitmemek arasında kararsızım yok olduğu için milim doldurmalar yaptırsam mı dedim ama yine çok şişerse diye ödüm patlıyor şimdi sevgilimle tam barışacakken yine fena olmuşsun deyip giderse diye
Profil fotografımı dün çekmiştim sanki hiç bir sey kalmadı gibi geldi veridğim paraya da yanmıştım resmenSevgilimin verdiği o iğrenç tepkiler yüzünden bir daha yptırabilirmiyim bilmiyorum aslında bugün randevum var gidip gitmemek arasında kararsızım yok olduğu için milim doldurmalar yaptırsam mı dedim ama yine çok şişerse diye ödüm patlıyor şimdi sevgilimle tam barışacakken yine fena olmuşsun deyip giderse diye
BENM COK ŞİŞMEDİ AMA SÜREKLİ BUZLA GEZDİM ÖDEM YAPMASIN DİE BİDE DR BANA TEK KULLANIMLIK KREMLERDEN VERDİ 2 SAATTE BİR ONLARDAN SÜRDÜM BENM SADECE SEVGİLİM ANLADI SENİN DUDAKLRINA NE OLDU DEDİ BENDE O ARADA GRİPTİM ZATEN ATESLENİNCE DUDAKLRIM SİSİYO KURUDUGU İÇİN :) ORDAN YIRTTIM AMA DURUP DURUP DUDAKLARIMA BAKIYODU COK TATLI GÖRÜNÜYOLAR DİYİP DURUYOR HALA :)MESELA BEN O SEHİR DISINA CIKTGINDA YAPTRMISTIM KESKE SÖLEMESYDİN YAPTRCAGINI BENDE BİKAÇ AY ÖNCE SÖLEDİM YAPTRSAMMI DİE HAYIR BÖLE İYİ YAPTRMA DEDİ AMA SÖLESEYDİM BİLE SENİNKİ KADAR TEPKİ VERMEZDİ EMİNİM SADECE ONA YAPAY GELMESİN DİE SÖLEMEDİM ÖPERKEN AKLINA GELMESİN DİE :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?