Dudak Dolgusu yaptıranlar

Dudak dolgusu ne kadar kizlar.benim alt dudagim bayagi dolgun zaten ama üstte öyle olsun istyrum.fiyatlandırma nedir.ankaradayim.ben.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

500-800 arası değiyor. Ankarada herhangi birkaç estetik merkezini arayıp fiyat almanı tavsiye ederim.istanbulda adım başı estetikçi olduğundan rekabet çok ve fiyatlar çok değişken.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

cok acı cekılıyormu??

cok acı cekılıyormu??

Acı çok göreceli bişey . Bi kremle birazda olsa uyuşuyo. Ama iğne derinlere girince hissediliyo tabiki.ben ki iğne fobim var yinede dudak sevdasından göZümü kapatp yaptrdm. Dayanılmaz bir acı değil kesinlikle. Ama güzellik uğruna yapmicağm yok:)

Bnm içinde acudan ziyade iğne fobisi.TSK ederim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cnm sakın yaptırma ben cuma günü yaptırdım.Erkek arkadaşım yaptırırsan senden ayrılırım dedi ben de ciddiye almadım nasıl olsa ayrılmaz diye.

Cuma yaptırıp eve döndüğümde evi terk etti üstüne birde maymuna benzemişsin dedi. Rızaları olmadan yaptırmak dogru değil sanırım.

Bayıldım dudaklarınıza ben 5 gün önce yaptırdım su an hiç yaptırmamışım gibi oldu juvederm dolgu yaptırmıştım 1 sene dayanır demişlerdi 1 sene değil 1 hafta dayanmadı resmen sevgilimin beni dudak yüzünden terk etmesine mi yanayım verdiğim paraya mı bilemedim

Ayh çok üzüldüm ya hem memnun kalmamana hemde sevgilinin yaptığına. Juvederm nasıl hiç bilmiyorm ama benm ki hiç bi zaman bi haftada yok olmadı . Hatta azck sönse şunlar diyodum. Sevgilin beğenmemiş olabilr belki ama onun esas kızdığı şey sözünü dinlemeyişin bence. Kimine göre çok saçma ve antika gelebilir ama ben pek sözünden çıkmam ikna ederim şirinlikler felan. İnşallah hem dudağın hemde ilişkin istediğin gibi olur. Ama maymun gbi olduğunu zannetmiyorm. Bir resim paylaşablr misn

ya bayıldım dudaklarına:)) benimde seninki gibi üst dudagım yok denecek gibi gülünce hiç kalmıyo müthiş olmus dudakların :) gecen hafta persembe yaptrdım ben ilk uygulamada 1 tüp kullanıd doktorum juvaderm marka ama sanırım yetmedi benm istedğim gibi olmadı bazı yerlerinde bosluk kaldı bide üst dudagı kaldrdı böle aysu kayacı gibi oldum :)) senin doktorun kim adı ne birde 4 kezi hangi aralıklarla yaptrdın ? hala inanamıyorum dudagındakinn gecici dolgu olduguna sanki bildiğin ameliyat olmus gibi müthiş duruyo

evet söz dinlememem onu çıldırttı eminim ama evi terk ederken maymuna benzemişsin demesi şok etkisi yarattı bende. zaten güzel olsa bile o an dünyanın en çirkin insanı hissettim kendimi . İlk yapıldıgı andaki hali bu şekilde net foto yok malesef elimde

2 gün sonra böyle oldu bu hali iyiydi aslında

şimdiki halide bu. Keşke biraz dayansaydı da cektiklerime değseydi.İşyerimde bile bir Allah'ın kulu farketmedi

Son düzenleme:
Nişantaşı valikonağı caddesinde . Yerin adı İPEG . Doktorum akın bey. Bi süre aysun kayacı olarak geziyosun hatta bni hep o zannediyolardı o zaman sarışındım bide. Ben bi dolguyu yaptırdıktan sonra rötüş hariç en az 6 ay kendi haline bırakıyodm. Artk 1-5 yıla çıkardm arayı çnkü formundan pekbişeu kaybetmiyo

Gidip düzelttirmek istiyorum fakat korkuyorum. Yine şişerde inmezse diye sen gerçekten çok şanslısın.

Tam yüzünle beraber fotograf koyabilirmisin ? Yüzünde full duruşunu çok merak ettim.

Gidip düzelttirmek istiyorum fakat korkuyorum. Yine şişerde inmezse diye sen gerçekten çok şanslısın.

Tam yüzünle beraber fotograf koyabilirmisin ? Yüzünde full duruşunu çok merak ettim.

Ölü balık gibi bakmışım kızlar kusura bakmayın:)

peki kaç tüp kullandı doktorun benmkine 1 tane yetmedi sanırım die düşünüyom :44: bide doktor uygulamayı bende 4 tane yere yaptı acaba daha fazla yere yapsaydı dengelimi olurduki yani yaptgı yerlerde dolgu var ama diğer yerler bos gibi duruyor

Kızlar şöyle izah ediyim. Her seansta 1 tüp yaptım. Tahminimde bnm dudağımda 4 yada 5 tam tüp vardır. Bikaç kerede rötüş yaptırdm . Ve bu kadar şeyi 3 yıla yaydım bayadır da yaptımıyorum. İPEG 'e uğramanızı tavsiye ederim. 4 yere mi sıktı 5 yeremi sıktı benm doktorm dikkat etmedi ama çok ince iş yaptığınn farkındaym ve işinin arkasında duran bi insan. İpeg de başka doktor bilmiyorm belki daha iyiside vardır ama ancak akın beye referans vereblrm. Beni hiç bi zaman geri çevirmedi ve ricalarımı hep dikkate aldı. Çok iyi hizmet aldım diyebilirim.ben akıllı davrandm bana bakıp gazı alan arkadaşlarm çok yaptırdılar hiç hoş olmadı onlarınki. Ne ericek kadar çok beklemek ne de daha biri oturmadan öteki dolguyu yaptırmak. Bu konusa ölçülü olmak önemli. Yamukluklar ve boşlukları önemsemeyin ücretsiz rötüş seansı talep edin. Maksimum simetriyi o şeklde sağlarsınız doktor eşit de sıksa vücut onu eşit kabul etmeyebiliyo. Siz en iyi ipeg i arayıp akın beyi sordurun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…