cnm bunu yapcaktık aslında asıl düşündüümüz buydu ama ben doktoruma olmasını istediim resimleri gösterdim baya dolgun dudaklar götürdüm resimlerde oda eğer cerrahi mdahele yaparsak istediin kadar yağ koyamayız demişti koysak bile dikişlerden akabilir yaptıımız boşa gitmiş olur dedi bende yağa karar vermiştim.oyüzden yapmadık ki bana 20cc yağ koydu
dün dudaamı açınca neye gitmiş koyduumuz okadar yağ hiç yağ yook dudakta dedibünye cnm ama eğer yaptırcaksan kesinlikle cerrahi derim.
aaa cnm ben seni unuttum tamamen dogru diyosunözelden yazicam sana simdi :))
canm hasan beyden aldn mı fıyat bend eonu dusnyrm banad ayazarmsn ozelden msj hakkım yok
yok cnm ya daha aramaya firsatim olmadi butun gunum bnm okulda geciyor mlsf iki doktora msj attim biri 600 digeride 800 dedi cook pahali :s hasan beyi ins bsy cikmazsa bgn aricam haber atarim sanada
yok cnm ya daha aramaya firsatim olmadi butun gunum bnm okulda geciyor mlsf iki doktora msj attim biri 600 digeride 800 dedi cook pahali :s hasan beyi ins bsy cikmazsa bgn aricam haber atarim sanada
juvaderm dolgu alıcam ıkı tup var ıcınde almak ısteyen olursa bana ulassın kızlar uygun fıyata verıcem,kendım sadece bı tupun cokazını kullanıcam ,acılmamıs dıgerı barı ziyan olmasın ,
Canım dolguyu nerden ve kaca alıyosun merak ettim
canım bafa medıcalden alıcam 360 lıra ,ıkı tup fazla gelıyo 150 ye verıcem bı tanesını
kalıcılığı kaç ay sürüyor ve %100 ü eriyor mu?
juvaderm dolgu alıcam ıkı tup var ıcınde almak ısteyen olursa bana ulassın kızlar uygun fıyata verıcem,kendım sadece bı tupun cokazını kullanıcam ,acılmamıs dıgerı barı ziyan olmasın ,
kalıcılığı kaç ay sürüyor ve %100 ü eriyor mu?
canım nerden alıosun dolgu maddesini.. bu arada fatih dağdelen hakkında bilgisi olan var mı?
Arkadaşlar, üst dudağımdan sıkayetciyim ve dolgu yaptırmayı düşünüyorum,
ancak:
*gerçekten etkili mi? talebi karsılıyor mu?
*vucutdan alınan kalojen dolgu mu yoksa dışardan enjekte mi mantıklı?
*ömrü ne kadar oluyor?
*cok acıyor mu?
*doğal duruyor mu?
*zararları var mı?
bilmek istiyorum...
TEŞEKKÜRLER
öncelikle güle güle kullan dudaklarını :)
kaç günlük önce yaptırdın dolgunu? dudak kenarlarına da uygulandı mı? alerji yaptı mı? dolgu öncesi resmini de koyarsan müthiş olur.
gerçekten beğendim bu arada :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?