arkadaşlar merhaba benim dudağım çok inceydi 3 defa dudak dolgusu yaptırdım.en son yaptırdıgım halinn resmini ekledim.çok güzel oldu fakat 2 gün dayandı.2gün sonrasında dolgudan eser kalmadı.artık hiçbir dudak dolgu maddesine güvenmiyorum.tavsiye ediceğininz bi marka varmı
TSK edermmmmmm yapimca resmini atayim.şimdide atayim sizce ihtiyaç varmi.bi bakin isterseniz?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gizli nqsil oluyor?
koy bakalım nasılmış dudağın :)
benim doktor cildiyeciydi :))
Buymus dudakim:)
ihtiyacın yok ki senin
şaka yapıyorsun
Oylemi diosun.disari doğru kivrimlicok hosuma gidiyor da yinede bir TIK artirsalarmi diye.düşünmüştüm.:) bakalm.ne yorumlar gelecek daha.ck TSK ederm
bencede gerek yok ki benim böle olsa hiç dokunmazdım bile :))
Gaza geldim:) bak smdi.... Bu arada bisey daha soracagim.dudağa kalici makyaj konusunda ne dusunuosun.? Yani oda var aklimda .?
Cnm sakın yaptırma ben cuma günü yaptırdım.Erkek arkadaşım yaptırırsan senden ayrılırım dedi ben de ciddiye almadım nasıl olsa ayrılmaz diye.
Cuma yaptırıp eve döndüğümde evi terk ettiüstüne birde maymuna benzemişsin dedi. Rızaları olmadan yaptırmak dogru değil sanırım.
Dermatologşarda yapıyor bunu. Bi arkadaşımın babası dermatolog çok sık yaptıklar bişeyAyy kafam karistu bunu cildiyemi yapiyor plastik cerrahmi.amcam cildiyede profesör.bedavaya getirebiliriz cildiyeyse eğer.hem güvenli eller olmuş olurbişiy olursa aglanip siz la na bile eğim biri hic değilse
Dermatologşarda yapıyor bunu. Bi arkadaşımın babası dermatolog çok sık yaptıklar bişey
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar bir şey sormak istiyorum. Bazılarınız bu dolguyu paylaşmaktan bahsetmiş, örneğin juvederm ve teosyal kiss adlı ürünler kaç kullanımlık? veya kalanını saklayıp 2., 3. uygulamalar için tekrar kullanabiliyor muyuz?
Veya örneğin ben annem ile gitsem, aynı dolguyu ben dudaklarıma, annem de kaz ayakları için kullanabilir mi?
Kızlar bir şey sormak istiyorum. Bazılarınız bu dolguyu paylaşmaktan bahsetmiş, örneğin juvederm ve teosyal kiss adlı ürünler kaç kullanımlık? veya kalanını saklayıp 2., 3. uygulamalar için tekrar kullanabiliyor muyuz?
Veya örneğin ben annem ile gitsem, aynı dolguyu ben dudaklarıma, annem de kaz ayakları için kullanabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?