Dudak Dolgusu yaptıranlar

Biraz daha zaman geçsin son hali ne olacak dudaklarımın bakayım senin dr randevu alacağım çok merak ettim :)

tsk ederim :) peki şuanki fiyatları nası biliyormusun ?

tsk ederim :) peki şuanki fiyatları nası biliyormusun ?

600 olmştu en son sanırm. Ben ilk yaptırdğmda 450 ydi. Umarm 650 olmamştr. Birde kadınlar gününde hep indirim yapıyolar 100tl kadar. Bi sormanı tavsiye ederm anneler günündede indirim yapıyo olabilirler

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar bu isin rotusu falandami oluyor.ben öyle zahmetli isi hic sevmem.ya bide gülme kaybi yasaniyomu dudak dolgusundan.sonra :) ona göre mayisda yaptrcam hadi:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence gerekiyor rotus çünkü ilk anda yaptırdğın halinden eser kalmıyor. Benim inanılmaz şiş ve kalkıktı üst dudağım şimdi şişlikten eser yok eski hali gibi oldu biraz şans meselesi sanırım bünyenle de alakalı belki yaptırırsın hiç gerek kalmaz rotusa fln denemeden öğrenemezsin malesef sonuc olarak bu çıkıyor :)

Birde ben ilk gittiğimde tüpün yarısını kullanırız diğer yarısını senin için burda saklarız azaldıkca gelir rotus yaparız ücrette almayız dediler.Ama tüpün tamamını kullandı doktor. Biraz da o cezbetmişti beni ikinciye para vermek zorunda kalmayacagım ne güzel diye düşünmüştüm :)

:) gulusumde kayip olcakmi.gülme kaybi ve his. Kaybi yasayacakmiyim PKI ? Birde iğneyle dokumu enjekte ettirdiginiz.silikon.denen maddemi ?trcihim.ne olmali.benim?

benimki juvaderm dolgu maddesiydi burda bulundugum sehirde yağ enj.yoktu olsaydı onu tercih edecektim his kaybı yok hatta 3 gün acı hissedebiliyosun :)) güşüste değişiklik olur ama dolgu oldugu için olur

gülüşte kayıp filan olmuyor hissizlik desen hiç öyle bir şey yok sadece muntazam yapmazsa güldüğünde simetri de sıkıntı oluyor bir taraf dolgun diğer taraf az o çirkin bir görüntü oluşturuyor.

silikon kesinlikle değil o ayrı bir şey dolgu kullan bence en iyi markalarda teosyal kiss birde juvederm diyorlar.

Ben juvederm yaptırdım normalde 1 sene gitmesi lazımdı 5 günde söndü azaldı dolgu çok garip Bünyeye göre değişiyor sanırım .

Ayy kafam karistu bunu cildiyemi yapiyor plastik cerrahmi.amcam cildiyede profesör.bedavaya getirebiliriz cildiyeyse eğer.hem güvenli eller olmuş olur bişiy olursa aglanip siz la na bile eğim biri hic değilse

cildiyeciler yapmaz cnm estetik cerrahlar yapmalı.

cildiyeciler yapmaz cnm estetik cerrahlar yapmalı.

TSK edermmmmmm yapimca resmini atayim.şimdide atayim sizce ihtiyaç varmi.bi bakin isterseniz?

ben gizli yaptırdım anlaşılıyor gizli yaptırmanı tavsiye etmiyorum. Erkek arkadaşım beni terk etti gizli yaptırınca

Gizli nqsil oluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…