BENM COK ŞİŞMEDİ AMA SÜREKLİ BUZLA GEZDİM ÖDEM YAPMASIN DİE BİDE DR BANA TEK KULLANIMLIK KREMLERDEN VERDİ 2 SAATTE BİR ONLARDAN SÜRDÜM BENM SADECE SEVGİLİM ANLADI SENİN DUDAKLRINA NE OLDU DEDİ BENDE O ARADA GRİPTİM ZATEN ATESLENİNCE DUDAKLRIM SİSİYO KURUDUGU İÇİN :) ORDAN YIRTTIM AMA DURUP DURUP DUDAKLARIMA BAKIYODU COK TATLI GÖRÜNÜYOLAR DİYİP DURUYOR HALA :)MESELA BEN O SEHİR DISINA CIKTGINDA YAPTRMISTIM KESKE SÖLEMESYDİN YAPTRCAGINI BENDE BİKAÇ AY ÖNCE SÖLEDİM YAPTRSAMMI DİE HAYIR BÖLE İYİ YAPTRMA DEDİ AMA SÖLESEYDİM BİLE SENİNKİ KADAR TEPKİ VERMEZDİ EMİNİM SADECE ONA YAPAY GELMESİN DİE SÖLEMEDİM ÖPERKEN AKLINA GELMESİN DİE :))
Ben de bu hafta burda olmayacak diye yaptırdım ama eve bir gittim evdesöylemeden yaptırıyordum aslında ama evde olması işi bozdu
Senin fotografın var mı merak ettim nasıl duruyor :) Sevgilin begendiyse ne mutlu sana. Bence benmkisi aşırı tepki verdi bir her sey dış görünüş mü yani adamla 3 senedir beraberim o yılların da hatırı yokmuş demekki
Kızlar şöyle izah ediyim. Her seansta 1 tüp yaptım. Tahminimde bnm dudağımda 4 yada 5 tam tüp vardır. Bikaç kerede rötüş yaptırdm . Ve bu kadar şeyi 3 yıla yaydım bayadır da yaptımıyorum. İPEG 'e uğramanızı tavsiye ederim. 4 yere mi sıktı 5 yeremi sıktı benm doktorm dikkat etmedi ama çok ince iş yaptığınn farkındaym ve işinin arkasında duran bi insan. İpeg de başka doktor bilmiyorm belki daha iyiside vardır ama ancak akın beye referans vereblrm. Beni hiç bi zaman geri çevirmedi ve ricalarımı hep dikkate aldı. Çok iyi hizmet aldım diyebilirim.ben akıllı davrandm bana bakıp gazı alan arkadaşlarm çok yaptırdılar hiç hoş olmadı onlarınki. Ne ericek kadar çok beklemek ne de daha biri oturmadan öteki dolguyu yaptırmak. Bu konusa ölçülü olmak önemli. Yamukluklar ve boşlukları önemsemeyin ücretsiz rötüş seansı talep edin. Maksimum simetriyi o şeklde sağlarsınız doktor eşit de sıksa vücut onu eşit kabul etmeyebiliyo. Siz en iyi ipeg i arayıp akın beyi sordurun.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar şöyle izah ediyim. Her seansta 1 tüp yaptım. Tahminimde bnm dudağımda 4 yada 5 tam tüp vardır. Bikaç kerede rötüş yaptırdm . Ve bu kadar şeyi 3 yıla yaydım bayadır da yaptımıyorum. Ipeg 'e uğramanızı tavsiye ederim. 4 yere mi sıktı 5 yeremi sıktı benm doktorm dikkat etmedi ama çok ince iş yaptığınn farkındaym ve işinin arkasında duran bi insan. Ipeg de başka doktor bilmiyorm belki daha iyiside vardır ama ancak akın beye referans vereblrm. Beni hiç bi zaman geri çevirmedi ve ricalarımı hep dikkate aldı. çok iyi hizmet aldım diyebilirim.ben akıllı davrandm bana bakıp gazı alan arkadaşlarm çok yaptırdılar hiç hoş olmadı onlarınki. Ne ericek kadar çok beklemek ne de daha biri oturmadan öteki dolguyu yaptırmak. Bu konusa ölçülü olmak önemli. Yamukluklar ve boşlukları önemsemeyin ücretsiz rötüş seansı talep edin. Maksimum simetriyi o şeklde sağlarsınız doktor eşit de sıksa vücut onu eşit kabul etmeyebiliyo. Siz en iyi ipeg i arayıp akın beyi sordurun.
Iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
tsk ederim :) peki şuanki fiyatları nası biliyormusun ?
Kizlar bu isin rotusu falandami oluyor.ben öyle zahmetli isi hic sevmem.yabide gülme kaybi yasaniyomu dudak dolgusundan.sonra :) ona göre mayisda yaptrcam hadi:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
600 olmştu en son sanırm. Ben ilk yaptırdğmda 450 ydi. Umarm 650 olmamştr. Birde kadınlar gününde hep indirim yapıyolar 100tl kadar. Bi sormanı tavsiye ederm anneler günündede indirim yapıyo olabilirler
ANLADIM AMA BEN 20MARTTA YAPTRIDIM 6 MAYIS 2 DOLGU İÇİN ERKEN OLABİLİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM YADA GİDİP GÖRÜŞCEM İST A GİTTİĞİMDE PEKİ HİÇ RADEVU ALMADAN GİDİP GÖRÜŞEBİLİYOMMU
600 olmştu en son sanırm. Ben ilk yaptırdğmda 450 ydi. Umarm 650 olmamştr. Birde kadınlar gününde hep indirim yapıyolar 100tl kadar. Bi sormanı tavsiye ederm anneler günündede indirim yapıyo olabilirler
ANLADIM AMA BEN 20MARTTA YAPTRIDIM 6 MAYIS 2 DOLGU İÇİN ERKEN OLABİLİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM YADA GİDİP GÖRÜŞCEM İST A GİTTİĞİMDE PEKİ HİÇ RADEVU ALMADAN GİDİP GÖRÜŞEBİLİYOMMU
Canım fotoğraf yüklesene çok merak ettim dolgunu.
Ben de bu hafta burda olmayacak diye yaptırdım ama eve bir gittim evdesöylemeden yaptırıyordum aslında ama evde olması işi bozdu
Senin fotografın var mı merak ettim nasıl duruyor :) Sevgilin begendiyse ne mutlu sana. Bence benmkisi aşırı tepki verdi bir her sey dış görünüş mü yani adamla 3 senedir beraberim o yılların da hatırı yokmuş demekki
BİRAZ SONRA CEKİP YÜKLİYİM AMA ÖNCEKİ HALİNE DE BAKIYIM VARMI ELİMDE:)
Hayrli olsun:))))
:) gulusumde kayip olcakmi.gülme kaybi ve his. Kaybi yasayacakmiyim pkı ? Birde iğneyle dokumu enjekte ettirdiginiz.silikon.denen maddemi ?trcihim.ne olmali.benim?
:) gulusumde kayip olcakmi.gülme kaybi ve his. Kaybi yasayacakmiyim PKI ? Birde iğneyle dokumu enjekte ettirdiginiz.silikon.denen maddemi ?trcihim.ne olmali.benim?
BİRAZ SONRA CEKİP YÜKLİYİM AMA ÖNCEKİ HALİNE DE BAKIYIM VARMI ELİMDE:)[/QUOT
bekliyorum cnm merakla :)
Ayy kafam karistu bunu cildiyemi yapiyor plastik cerrahmi.amcam cildiyede profesör.bedavaya getirebiliriz cildiyeyse eğer.hem güvenli eller olmuş olurbişiy olursa aglanip siz la na bile eğim biri hic değilse
BİRAZ SONRA CEKİP YÜKLİYİM AMA ÖNCEKİ HALİNE DE BAKIYIM VARMI ELİMDE:)
Cnm mesaj sayımın 25 olması lazımmış sana özel msj atmam için biraz oraya buraya yazıp geliyorum
cildiyeciler yapmaz cnm estetik cerrahlar yapmalı.
ya dudak dolgusu yapan arkadaslar solemesı ayıp dudak dolgusu yapınca hıssızlık oluormu ne zaman sonra opusebılıorsunuz ben yaparsam gızlı yapıcamda erkek arkadasımda aılemde anlamasın 1 haftada yeterlı acaba morarma oluormuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?