Dudak Dolgusu yaptıranlar

Dediğin gibi sanırım görüşmeden bir fikir yürütmek zor. Geçen sene izmir'de Ufuk Bilkay'a ameliyat olmuştum. O da bu işlemi yapıyor, gidip onunla görüşeyim diyorum, en azından memnun kaldığım bir doktordu. Teosyal kiss adlı ürüne daha olumlu bakıyorum, umarım ben onu kullanmıyorum demez

Ben abartılı görünümden çok korktuğum için tedbirle yaklaşıyorum o yüzden az az yaptırayım, baktım az geldi, bir daha gider yaptırırım diye düşünüyorum. Ama tabi ben alt tarafı 3-4 gündür dolgu işlemini araştırıyorum, doktorumun önerisi benim için onaydır. Bir tüpün hepsi sana fazla derse yaptırmam, ama anca yeter derse de bas gitsin derim

İlk yapıldıgı zaman beni görseydin ödün patlardı :) sevgilim beni terk etti düşün yaptırmama karşıydı çünkü 5 gün geçti su an dudağımda hiç bir şey kalmadı çok mutsuzum o yüzden erisin diye ağlarken şimdi geri gelsin istiyorum.

Tabi ki doktorun ne dediği çok öenmli ama eminim o da 1 tüp yeter diyecektir genelde o çirkin görüntü olanlar 2 tüp yaptırıp sonra bikaç gün sonra gidip bu az geldi biraz daha yapalım diyenler oluyor :) örnekleri gördüm çünkü bende doktor o hale getirmiyor seni kaşınanlar o hale geliyor :)

okudum başına gelenleri dün forumda =) üzüldüm ama bunun için terk edebiliyorsa eğer daha büyük sorunlarda ne tepki verecekti düşünmeden edemiyorum. umarım düzelmiştir her şey =)

öyleyse ben yaptırınca ilk 4-5 gün pek evden çıkmayayım psikolojim bozulur valla biri bişey derse

Yavaş yavaş düzeleceğiz inşallah :) söz dinlemedim diye oldu bütün bunlar

Bencede hemen çıkma zaten 2-3 gün yeterli oluyor

Ne ameliyatı cnm.memiş mi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eriyip eskisi gbi durmayisi param boşa gitti hissi yasatcak kadar mi :) ?

Eriyip eskisi gbi durmayisi param boşa gitti hissi yasatcak kadar mi :) ?

:) üst dudağımda hafif kalıntısı var o bile beni mutlu ediyor param gitti evet ama o kdr üzülmüyorum ona

Gulegule kulaln:)) sevgilim bu yüzden terk eddi diyen sendin DMİ.aklima geldi gün içinde.terk ederken bide bişiy dedi demistin.neydi o :)

Yavaş yavaş düzeleceğiz inşallah :) söz dinlemedim diye oldu bütün bunlar

Bencede hemen çıkma zaten 2-3 gün yeterli oluyor

yapay görünmeni istememiştir, ama şu an öyle bir sorunun yok =) dikkatli ol bundan sonra =)

Ne ameliyatı cnm.memiş mi?

evet canım =) burun ve göğüs ameliyatı olmuştum geçen sene. sıra dudaklarda =)

yapay görünmeni istememiştir, ama şu an öyle bir sorunun yok =) dikkatli ol bundan sonra =)

göğüslerini kime ne kadara yaptrdın ayrıca memnunmusun ?

Çok ağrı oluyor diye korkuyorum ben.

Göğüs bni korkutmasa ihtiyacim varda ...

bayıldımmmmm tek kelimeyle çok güzel olmuş

Bende istiyorum

bu konuya meme ile ilgili başlıktan devam edelim olur mu, şimdi karışmasın =) hem ordaki fotoğraflar ilk zamanlardan. şu an çok daha doğal duruyorlar =)

Daha sonrası için saklanıyormu bilmiyorm ama bir tüpü paylaşmak mümkün. Tam yaptırmak istemeyen arkadaşımın kalan yarımını yaptrmştm kendime. Annen de istediği bir bölgede senden kalanı kullanabilir ama yeter mi bilemem

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

göğüslerini kime ne kadara yaptrdın ayrıca memnunmusun ?

Çok ağrı oluyor diye korkuyorum ben.

Canim inan var ya korkulcak hic bisicik yok.ve ben suan bunu soyledigime inanamiyorum ve hala ameliyat oldugumada inanamiyorum.elimi ufacik kessem oturup aglayan biriyim ben ama boyle bir ise kalkistim.bugun tam 1 ay oldu.yuzde doksan iyilestim ve bana birsuru islem yapildi.diklestirme kucultme ve silikon.ona ragmen dayanamicam dedigim bir agrim olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…