Canim inan var ya korkulcak hic bisicik yok.ve ben suan bunu soyledigime inanamiyorum ve hala ameliyat oldugumada inanamiyorum.elimi ufacik kessem oturup aglayan biriyim ben ama boyle bir ise kalkistim.bugun tam 1 ay oldu.yuzde doksan iyilestim ve bana birsuru islem yapildi.diklestirme kucultme ve silikon.ona ragmen dayanamicam dedigim bir agrim olmadi
Yaaa sen kime yaptirdin ve kaca mal oldu ? Ben yaptirmak istiyorum ama iyilesme sureci uzun surer yaza yetisemem diye de korkuyorumnisan basinda olsam yetermi acaba ? Fotografin var mi peki cnm
Yaaa sen kime yaptirdin ve kaca mal oldu ? Ben yaptirmak istiyorum ama iyilesme sureci uzun surer yaza yetisemem diye de korkuyorumnisan basinda olsam yetermi acaba ? Fotografin var mi peki cnm
Ekledim seni canim bakabilirsin fotolarima.
Üçüncü dudak dolgum,ikinci yağ dolgusu sonucumHenüz 4 günlük
Eki Görüntüle 1046241 Eki Görüntüle 1046240 Eki Görüntüle 1046242 Eki Görüntüle 1046243 Eki Görüntüle 1046244
Eki Görüntüle 1046241 Eki Görüntüle 1046240 Eki Görüntüle 1046242 Eki Görüntüle 1046243 Eki Görüntüle 1046244
Biraz gıdım varmış,sarkmasın aşşagıya doru diye doktorum sargı yapmışçene altı neden sargılı?
kızlar benimde dudaklarım çok küçük şöyle güzel dolgun dudaklar istiyorum ama botoks istemiyorum dolgu yapan ankarada var mı önerebileceğiniz bir yer???
Yeni olduğum için resim koyamıyorum ama buradan okuyup araştırıp gittiğim ve memnun kaldığım doktorumu tavsiye edebilirim, Ankara'daki işinin ehli insanlardan biri. Daha önce adını yazmıştım ama isim paylaşmak reklama giriyormuş sanırım, özelden mesaj atabilirim
yaaa nasıl güzel dudaklar bunlar böyleebende istiyorum böyle olmasını maşallah kalemle çizilmiş gibi yaaa
Evet nadiren iddialı renkler kullanırım. Fazla kaçabiliyo zaman zaman. Ama zaman ve yerde abartı bi renklede çok çarpıcı olabiliyokoyu renk rujla kullanmasanız sanki daha güzel olcak gibi.... uçuk pembeler falan gibi...
bir tık inerse çok doğal durur...
Hihigi teşekkür ederim:) nişantaşı İPEG.. Doktor akın bey.. Çok acımıyo:)) özet bu:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkadaslar dudak dolgum için albüm yaptım bakmak isterseniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?