Dudak Dolgusu yaptıranlar

Yaaa sen kime yaptirdin ve kaca mal oldu ? Ben yaptirmak istiyorum ama iyilesme sureci uzun surer yaza yetisemem diye de korkuyorum nisan basinda olsam yetermi acaba ? Fotografin var mi peki cnm

Yaaa sen kime yaptirdin ve kaca mal oldu ? Ben yaptirmak istiyorum ama iyilesme sureci uzun surer yaza yetisemem diye de korkuyorum nisan basinda olsam yetermi acaba ? Fotografin var mi peki cnm

dusunndukce amellıyatı . aklımı oynatıyorum aquafıllıng onerılmıo. ot ıse yaramıo. hap map yasak . bu ne ya teş care neşter

Ekledim seni canim bakabilirsin fotolarima.

uwww süper görünüyor :)) güle güle kullan canım :)) burda yağ dolgusu olsa bende istiyorum ama bi onun için ist.a gitmiyim diyorum ama böle güzel sonucta görünce aklımda kalıyor benim 20 martta yapıldı belki ikincisini eger vaktim olursa ist. da yağ dolgusu yaptırabilirim :))

kızlar benimde dudaklarım çok küçük şöyle güzel dolgun dudaklar istiyorum ama botoks istemiyorum dolgu yapan ankarada var mı önerebileceğiniz bir yer???

kızlar benimde dudaklarım çok küçük şöyle güzel dolgun dudaklar istiyorum ama botoks istemiyorum dolgu yapan ankarada var mı önerebileceğiniz bir yer???

Yeni olduğum için resim koyamıyorum ama buradan okuyup araştırıp gittiğim ve memnun kaldığım doktorumu tavsiye edebilirim, Ankara'daki işinin ehli insanlardan biri. Daha önce adını yazmıştım ama isim paylaşmak reklama giriyormuş sanırım, özelden mesaj atabilirim

evet atın lütfen fiyat konusunda da bilgilendirir misiniz :)

yaaa nasıl güzel dudaklar bunlar böylee bende istiyorum böyle olmasını maşallah kalemle çizilmiş gibi yaaa

Hihigi teşekkür ederim:) nişantaşı İPEG.. Doktor akın bey.. Çok acımıyo:)) özet bu:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

koyu renk rujla kullanmasanız sanki daha güzel olcak gibi.... uçuk pembeler falan gibi...

bir tık inerse çok doğal durur...
Evet nadiren iddialı renkler kullanırım. Fazla kaçabiliyo zaman zaman. Ama zaman ve yerde abartı bi renklede çok çarpıcı olabiliyo

Hihigi teşekkür ederim:) nişantaşı İPEG.. Doktor akın bey.. Çok acımıyo:)) özet bu:)

yaa maşallah kendinizde çok güzelsiniz yaaa bayıldımm bende hemen bu yaz bu işe girişiyorum kalemle dudak çizmekten bittim tükendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…