Dudak Dolgusu yaptıranlar

Evet nadiren iddialı renkler kullanırım. Fazla kaçabiliyo zaman zaman. Ama zaman ve yerde abartı bi renklede çok çarpıcı olabiliyo

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

selam Gülşah,dudakların süper gözüküyor.. ben de akın beye gideceğim sanırım.. sen düzenli olarak dolgu yaptırıyor musun? öyle ise ne kadar sürede bir yaptırıyorsun? ve önceki hali nasıldı foto koyabilir misin?

Düzenli yaptırıyorm denemez aklıma estikçe. Bayadır yapmıyorm önceki hali vardı önceki sayfalarda

Düzenli yaptırıyorm denemez aklıma estikçe. Bayadır yapmıyorm önceki hali vardı önceki sayfalarda

bilgi için teşekkürler.. o kadar çok sayfa var ki şu an 300'leri okuyorum:) ama anladığım dudaklarının dolgusuz hali de çok ince değildi...? benim dudaklarım çok çok ince olduğu için merak etmiştim.

Yok hayır dünyanın en ince dudağıydı bence. Çok çok inceydi

Yok hayır dünyanın en ince dudağıydı bence. Çok çok inceydi

haha bunu duyduğuma çok sevindim ama emin ol benimkinden ince olamaz:) peki son soru,yani umarım son soru:) bu fotoğraflardaki hale ulaşana kadar kaç kere yaptırmış oldun?

haha bunu duyduğuma çok sevindim ama emin ol benimkinden ince olamaz:) peki son soru,yani umarım son soru:) bu fotoğraflardaki hale ulaşana kadar kaç kere yaptırmış oldun?

4 kere tam 1 kere yarım 😊

Arkadaşlar ben de 28 nisan 2014 pazartesi günü izmir de bir klinikte dudak dolgusu yaptırdım.konyada yaşıyorum. bikaç aydır araştırma yapıyodum.sonunda karar verdim. JUVADERM VOLBELLA uygulandı. 1 kutu. 1 kutuda 1 tüp varmış zaten. 1000tl ye yaptrdım. şişlik morarma vs hiçbi sorunla karşılaşmadım.akşam uçakla konyaya döndüm. uygulama esnasında da acı hissetmedim. Emla adlı kremle anestezi yapıldı.
Lakin, 1 yıl sonra eski haline geri dönüyormuş ama 2-3 ay sonra tekrar 1000tl verip tekrar dolgu yaptırmam ve bu uygulamayı 3.kez yaptıktan sonra kalıcılık elde edebiliyomuşum... şuan çok memnunum ama kalıcılık olayına pek aklım yatmadı...sizin bilginiz varsa,kalıcı hale getirilebiliyorsa paylaşır mısınız? ben de before-after fotosu atmaya çalışıcam...

Belli aralıklarla yapılınca hakkatn eski hale dönmek gibi birşey söz konusu olmuyor ben artk bıraktm yaptırmayı ve uZun bi süre oldu ama formunu kaybetmiyo

ben dolgunun çok doğal durmasını istiyorum... ama bu fotoğraf insana değişik bir his veriyor...

sanki bir tık az olmalıymış gibi...

Şuana Gördüğüm en doğal benimki açıkcası. Bundan az olunca etkisiz oluyo bndan fazlası zaten abes oluyo. En orta karar böyle. Normalden biraz farklı olması kaçınılmaz

hmmmm

böyle yaptırıp, az doğallaşana kadar beklicez yani.... üfffff sıkıntılı işler yaaa

hmmmm

böyle yaptırıp, az doğallaşana kadar beklicez yani.... üfffff sıkıntılı işler yaaa
Aynen öyle doğallaşıp oturtmak 1 seneyi bulur o 1 sene içinde de en fazla 2 kere tam tüp 2 kerede rötüş yaptırmanızı tavsiye ederm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…