Dudak Dolgusu yaptıranlar

Aynen öyle doğallaşıp oturtmak 1 seneyi bulur o 1 sene içinde de en fazla 2 kere tam tüp 2 kerede rötüş yaptırmanızı tavsiye ederm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ay, şimdiden sıkıntı bastı

ben tezcanlıyım... bu süreğen işler beni yoruyor.... git-gel, bekle.... tekrarlat...

kadın olmak zor zanaat vesselam

Angelsirena sizin dudaginiz bayagi şişmiş suan alt dudak neredeyse kaybolacak derecede. Ama işlem yeni yapıldı diye böyle olabilir. Umarım böyle kalmaz..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Angelsirena sana bunu yapan doktor şimdi de hatasını duzeltsin. En iyisi işlemi Nerede yaptirdiysan oraya geri gitmek.. belki bi çaresine bakarlar.

Cnm suan ne durumdasin ?

Cnm benimki Dr Ufuk askeroğlu Bilecik devlet hastanesi sudan ucuz düşünen varsa gelsin yaptırırız benimki yağ enjeksiyonu isteyen varsa yardımcı olurum Dr um süper

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet gayet güzel olmuş, ne kadar peki

bence yag olsun diğerlerinden olsun yaptırmayın cok ıhtıyac yoksa. ben tek tup dudağa ve yarım tup kontur yaptırmıştım. doktor 5 6 ay gıder dedı. nerdeee.. o kadar masraf yaptık 2 ay falan gıttı ustelık etkısı geçerken de dudağın bı tarafı şiş ötekisi inik tuhaf oluyor.aynı zamanda kaş ve alnıma botoks yaptırmıştım. genç yastakılere onu da tavsıye etmem jackie chen gıbı dolaştım bı sure. fakat alın botoksu 10 numara. mımık yoksa kırışık dA yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…