Dudak Dolgusu yaptıranlar

Gel kuzum seninkinidr yaptırırız SSK varsa problem yok

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

SSK nasıl oluyor yani bu işlemde ? Ben de yaptırmak istiyorum bilgi verir misin canım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlarr benim mehmet akgn e yaptrdigim dolgu uzerinden 1 seneden fazla oldu ve son durum bu..hayatimda yaptigim en akillica isti kozmetik acidan bence..ben simdi kontur icin tekrat gidicem ozelden yazarsaniz ankaradaki arkadaslar beraber gidelim doktorum indirim yapio bikac kisi gidince...

Eklentiler

• $1401354053948.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 445
Canım sana yakışmış ama bana göre çok sen gençsin maşallah o yüzden hoş durmuş

Cnm bana diosan eger mehmet hoca nin eli degdkten sonra ben cok genclestim yani cokta kicuk degilim nazobial bolgemede yaptrdm dolgu gozaltima da 20 gozukuos diolar ama 26 yimm

Maşallah diyim canım ben dudak dolgusu yaptırdım üst yağımla silikonlRım olurken bende memnunum üstte resmim var bayağı bi bak bakalım beğenicekmisin bende40 oldum ))

Cnm masallah hic 40 durmuyosunuz..nerde kime yaptırdın ve nerde.valla benim doktordan baskasina guvenemem

Merhaba arkadaslar, ben yeni üye oldum dudak dolgusu hakkında bilgi almak için ayrıca paylaşmak için... Ben de dolgu istiyorum fakat bariz belli olsunistemiyorum ufak dokunuşlar istiyorum şimdilik sadece. Sitede okuduklarıma göre kullanılan bir tüp madde tek kullanımlık imiş, benim dudaklarım çok aşırı ince olmasada ufaklar ve bir tüpün hepsi kullanılmayacaktır istediğim dudak için... Acaba bir doktora toplu halde gidilse bir tüpten birkaç kişinin faydalanabildiği oluyor mu? Burada okuduğuma göre birkaç doktor ismini yazdım kenara gidebilirim diye. Belki dediğim şey mümkün olur ve benim gibi birkaç kişinin gönlü olur... Fikirlerinizi almak isterim ayrıca doktor konusunda, sevgiler...

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…