- 8 Aralık 2009
- 1.396
- 107
- 163
- Konu Sahibi emellce
-
- #4.881
Merhaba arkadaslar, ben yeni üye oldum dudak dolgusu hakkında bilgi almak için ayrıca paylaşmak için... Ben de dolgu istiyorum fakat bariz belli olsunistemiyorum ufak dokunuşlar istiyorum şimdilik sadece. Sitede okuduklarıma göre kullanılan bir tüp madde tek kullanımlık imiş, benim dudaklarım çok aşırı ince olmasada ufaklar ve bir tüpün hepsi kullanılmayacaktır istediğim dudak için... Acaba bir doktora toplu halde gidilse bir tüpten birkaç kişinin faydalanabildiği oluyor mu? Burada okuduğuma göre birkaç doktor ismini yazdım kenara gidebilirim diye. Belki dediğim şey mümkün olur ve benim gibi birkaç kişinin gönlü olur... Fikirlerinizi almak isterim ayrıca doktor konusunda, sevgiler...
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Eki Görüntüle 1143239 kızlar son hali bu daha inmez sanırım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yağ enjeksiyonu cnm benim ben çok dolgun istemedim doğal istedim
Ortalama fiyat aralığı kaç oluyor dudak dolgusu işlemlerindeBenim dudağım ince değil ama biraz daha dolgunlaştırmak istiyorum.Hangi doktorları önerirsiniz memnun kalan arkadaşlar?
Arkadaşlar, üst dudağımdan sıkayetciyim ve dolgu yaptırmayı düşünüyorum,
ancak:
*gerçekten etkili mi? talebi karsılıyor mu?
*vucutdan alınan kalojen dolgu mu yoksa dışardan enjekte mi mantıklı?
*ömrü ne kadar oluyor?
*cok acıyor mu?
*doğal duruyor mu?
*zararları var mı?
slm ben yaptırdım. kesınlıkle doldu yaptırın benımkı aquafıll 2 yıllık cok dogal oldu kımse anlamıyo herkes ne guzel dudakların var dıyor.uyusturucu krem suruldugu ıcın acımıyor
Tabiki ankaradaysan mehmet Akgün
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ücreti ne kadar?İstanbulda yaptıracağım bende özelden mesajda atabilirsiniz.istanbul da kesınlıkle doktor zafer atakan yaptırıcagınız zaman benımle ırtıbata gecersenız sıze fıyat konusunda yardımcı olurum
Buda :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Siz hangi doktora yaptırdınız?Dolgu mu kullanıldı?
merhaba bu krem isimlerini alabilirmiyim lütfençok iyi bi yere yaptırmak lazım taş gbi olabiliyor içinde sert bişey hisedip sıcak bişeyler içemiyorsunuz dokusunu bozuyor.bunun yerine çok şikayetci olmayanlara önerebileceğim güzel kremler var dolgunlaştırıcı
Eki Görüntüle 1143239 kızlar son hali bu daha inmez sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?