Dudak Dolgusu yaptıranlar

cnm 1 tup oylee kocaman bısey olmuyo zaten dudaklarının foto yollarsan fıkrımı daha rahat soylerım ama alt ust anca yeter bır tup bende 2 var bı tane daha dusunuyorum hatta fotomda var tabı bu nasıl dudak begendıgıne baglı ben ırına angelına falan hayranı oldgum ıcın sanırım bıraz abartı sevıyorum yanı ankaradaysan sayet ben yarın doktoruma gıdecegım beraber gıdersek ındırım durumunu konusuruz

Bilgilendirdiğin için çok teşekkürler, ben kendi dudağımın şekli değişsin istemiyorum da aynı ebatta hafif bi dolgunluk istiyorum çünkü ağız yapım ufak zaten çok dolgun olamaz :)) malesef ankarada değilim :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar dün aqualift dolgu yaptırdım,8 yıla kadar kalıcı. ilginç bir şekilde 1 cc yeterli gelmedi,3. kez dolgu yapıyorum öncekilerde 1 cc hem alt hem üst yapardım ve gayet dolgun dudaklarım olurdu ancak aqualiftte 1 cc'yi sadece üst dudak kenarlarına yaptırdım ve sadece hafif kontürlü oldu dudağım az yukarı kalktı öyle bi dolgunluk ciddi bi değişiklik olmadı.

okuduğum kadarıyla aqualift bulunduğu bölgede doku üretimini tetikliyormuş,acaba zamanla mı dolgunlaşır? 1 cc daha yaptırma hakkım var ve muhtemelen bu hakkımı kullanacağım 3 hafta sonra.

bugün dudaklarım sızlıyor acıyor öncekilerde hiç böyle olmazdı, umarım dolgunlaştırdığı içindir.

bu arada doktorum güner uysal,ilk dolgumu onda yaptırdım uygulamayı asistanı yaptı kremle uyuşturmuştu ve topaklanma oluştu,asistanını kovmuş zaten beceriksizliği yüzünden.kendisi ise iğneyle uyuşturdu dudağımı ve gayet güzel dağıldı,ancak itiraf etmeliyim ki asistanının yaptığı uygulamadan sonra daha dolgun duruyordu dudaklarım.

umarım bu maddenin yapısıyla ilgilidir.

Yağ enjeksiyonu cnm benim ben çok dolgun istemedim doğal istedim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Anladm tatlim hayirli olsun ben 3.dokgumu yaptrdim mehmet akgune halen yetinemiyorum :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ortalama fiyat aralığı kaç oluyor dudak dolgusu işlemlerinde Benim dudağım ince değil ama biraz daha dolgunlaştırmak istiyorum.Hangi doktorları önerirsiniz memnun kalan arkadaşlar?

Ortalama fiyat aralığı kaç oluyor dudak dolgusu işlemlerinde Benim dudağım ince değil ama biraz daha dolgunlaştırmak istiyorum.Hangi doktorları önerirsiniz memnun kalan arkadaşlar?

Tabiki ankaradaysan mehmet Akgün

Tabiki ankaradaysan mehmet Akgün

istanbul da kesınlıkle doktor zafer atakan yaptırıcagınız zaman benımle ırtıbata gecersenız sıze fıyat konusunda yardımcı olurum

Buda son halim :)

Eklentiler

• $1402065998834.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 473
Buda :)

Eklentiler

• $1402066063722.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 441
Siz hangi doktora yaptırdınız?Dolgu mu kullanıldı?

Evet dolgu maddesi cnm 2 yillik ankarada mehmet Akgün benim dudak yoktu ama resmen ustuu bu ucuncu

Eklentiler

• $1402073721601.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 468
Bugün barış çakırin yaptığı bi dudak dolgusnu gördüm mükemmel otesi olmustu walla ama fiyatlari nasil acaba hic bilmiorm

merhaba bu krem isimlerini alabilirmiyim lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…