Gamzeciğim biz fotolarda yamuklu görmedik gayet güzeldi .Ama varsayalım öyle birşey var , önemli olan doktorun yaptığı işin arkasında ve düzelteceğini söylemiş .Merak etme küçük bir müdahele ile düzelir canım .yok hayatım yamukluk var ama şiş olduğu için dedi..
ama pazar tekrar muayeneye gidicem ve belki küçük bir operasyon gerektirebilirmiş
ben artık iyice fark etmeye başladım ve iyice moralim bozulmaya başladı
Kalır merak etme neticede enjekte ile değil cerrahi müdahale ile yapılmışçok saol cnm teşekkür ederim işalla böle kalırlar :)
kızlar bu arada benim burnumun ucundaki yamukluk hala geçmedi..
bugün tam 1.ayım doldu(
bugün nedense kafama çok takıldı.. ve ağladım ağlıcam nedense..
çok saol cnm teşekkür ederim işalla böle kalırlar :)
Kalır merak etme neticede enjekte ile değil cerrahi müdahale ile yapılmış
Biraz sonra kızımada göstereceğim .O da merak ediyordu hatta merak etmekle kalmayıp yaptırmak istiyor .Öptüm canım .
arkadaş olarak ekle beni cnm görürsn fotoyu.fiyatı 2000tl benden para almamasının nedeni ben zaten yağ enjekte ettrmiştim ama ben yağ vücut kabul etmedi hiçbişe kalmadı bide beni bayadır tanıo böle bi jest yaptı bana saolsun doktorum cnm.benmde çok inceydi üst dudağım ama şuanda çok memnunum bakalım dikişlerin şişliiinince nolcak doktorum reime bakarsan görürsün böle kalcak artık dedi dün çnkü bugünkü kadar şiş diildi bugün daha şişti dikişlerdn dolayı bakalım görcez cnm.özelden msj atarım doktorumu cnm.
gamzecim endiselenmek icin erken degıl mı be canım
kalır canım neden kalmasın,super oldu.canım ya neden pekı dolgudan once bu yontemı uygulamamıs ? bende mı dolgu yerıne boyle yapsam ?
Fotonu gördüm canım hem çok güzel hem de çok doğal olmuş. Sadece üst dudağından mı operasyon oldun? Son sorum da doktorunun adı nedir acaba? İlgin için teşekkürler =) Güle güle kullan dudaklarını =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?