Dudak Dolgusu yaptıranlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi emellce
:)))) saolll cnm teşekkür ederim eve geldim ilk resim çektim zaten hemen :))))

:sm_cool: :) canım bi kahve çekti inanamazsın cnm ya :) azımın içi dikiş dolu :)

Arkadaşlar bu kesi olayı benim de aklıma yattı. Çoook ince dudaklarım hatta üst dudağım yok gibi bişey, dolgu çok yapay durur o yüzden. Funny arkadaşım doktorun kim? Ve fotolarına nerden bakabiliyoruz? Senden para almamış sanırım ama acaba normalde ne kadardır bu işlemin fiyatı?

arkadaş olarak ekle beni cnm görürsn fotoyu.fiyatı 2000tl benden para almamasının nedeni ben zaten yağ enjekte ettrmiştim ama ben yağ vücut kabul etmedi hiçbişe kalmadı bide beni bayadır tanıo böle bi jest yaptı bana saolsun doktorum cnm.benmde çok inceydi üst dudağım ama şuanda çok memnunum bakalım dikişlerin şişliiinince nolcak doktorum reime bakarsan görürsün böle kalcak artık dedi dün çnkü bugünkü kadar şiş diildi bugün daha şişti dikişlerdn dolayı bakalım görcez cnm.özelden msj atarım doktorumu cnm.

kızlar bu arada benim burnumun ucundaki yamukluk hala geçmedi..
bugün tam 1.ayım doldu (
bugün nedense kafama çok takıldı.. ve ağladım ağlıcam nedense..

saçmalama cnm bence sen kafana taktıın için onu görüosundur ben farketmedim bile moralini bozma hem daha çok yeni delimisin boza sakın moralini:teselli:

yok hayatım yamukluk var ama şiş olduğu için dedi..
ama pazar tekrar muayeneye gidicem ve belki küçük bir operasyon gerektirebilirmiş
ben artık iyice fark etmeye başladım ve iyice moralim bozulmaya başladı

cnm benm ufak bişe dediysede takma düzeltir orda bişe olmaz merak etme sen demekki hallolcak bişe bozma moralini cnm

funny çok güzel ve başarılı bir operasyon olmuş canım .Hem çok doğal asimetri hiç yok güle güle kullan canım :))

yok hayatım yamukluk var ama şiş olduğu için dedi..
ama pazar tekrar muayeneye gidicem ve belki küçük bir operasyon gerektirebilirmiş
ben artık iyice fark etmeye başladım ve iyice moralim bozulmaya başladı
Gamzeciğim biz fotolarda yamuklu görmedik gayet güzeldi .Ama varsayalım öyle birşey var , önemli olan doktorun yaptığı işin arkasında ve düzelteceğini söylemiş .Merak etme küçük bir müdahele ile düzelir canım .

çok saol cnm teşekkür ederim işalla böle kalırlar :)
Kalır merak etme neticede enjekte ile değil cerrahi müdahale ile yapılmış
Biraz sonra kızımada göstereceğim .O da merak ediyordu hatta merak etmekle kalmayıp yaptırmak istiyor .Öptüm canım .

kesinlikle katılıorum rosanoire cim sana düzelcek bişeyse sorun yok bende farketmedim yamukluk ama tabi kendisi daha iyi görür böle şeeleri insan sonuçta düzelcek öle kalmıcak

kızlar bu arada benim burnumun ucundaki yamukluk hala geçmedi..
bugün tam 1.ayım doldu (
bugün nedense kafama çok takıldı.. ve ağladım ağlıcam nedense..

gamzecim endiselenmek icin erken degıl mı be canım

çok saol cnm teşekkür ederim işalla böle kalırlar :)

kalır canım neden kalmasın,super oldu.canım ya neden pekı dolgudan once bu yontemı uygulamamıs ? bende mı dolgu yerıne boyle yapsam ?

Kalır merak etme neticede enjekte ile değil cerrahi müdahale ile yapılmış
Biraz sonra kızımada göstereceğim .O da merak ediyordu hatta merak etmekle kalmayıp yaptırmak istiyor .Öptüm canım .

ben dolguda yaptırdım yağ da enjekte ettrdim ama en kalıcısı bu sonuçta öbürleri bi şekilde eriyo kalmıo ki bende hiç kalmadı hiçbiri kesin sonuç olanı bu işalla beğenir kızında :) öptüüüm çooookkk

Fotonu gördüm canım hem çok güzel hem de çok doğal olmuş. Sadece üst dudağından mı operasyon oldun? Son sorum da doktorunun adı nedir acaba? İlgin için teşekkürler =) Güle güle kullan dudaklarını =)

gamzecim endiselenmek icin erken degıl mı be canım

kalır canım neden kalmasın,super oldu.canım ya neden pekı dolgudan once bu yontemı uygulamamıs ? bende mı dolgu yerıne boyle yapsam ?

cnm bunu yapcaktık aslında asıl düşündüümüz buydu ama ben doktoruma olmasını istediim resimleri gösterdim baya dolgun dudaklar götürdüm resimlerde oda eğer cerrahi mdahele yaparsak istediin kadar yağ koyamayız demişti koysak bile dikişlerden akabilir yaptıımız boşa gitmiş olur dedi bende yağa karar vermiştim.oyüzden yapmadık ki bana 20cc yağ koydu
dün dudaamı açınca neye gitmiş koyduumuz okadar yağ hiç yağ yook dudakta dedi bünye cnm ama eğer yaptırcaksan kesinlikle cerrahi derim.

teşekkür ederim cnm hem alt hem üst canm özelden msj yolladım doktorumu gelmedi sanırıım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…