cnm bunu yapcaktık aslında asıl düşündüümüz buydu ama ben doktoruma olmasını istediim resimleri gösterdim baya dolgun dudaklar götürdüm resimlerde oda eğer cerrahi mdahele yaparsak istediin kadar yağ koyamayız demişti koysak bile dikişlerden akabilir yaptıımız boşa gitmiş olur dedi bende yağa karar vermiştim.oyüzden yapmadık ki bana 20cc yağ koydu
dün dudaamı açınca neye gitmiş koyduumuz okadar yağ hiç yağ yook dudakta dedibünye cnm ama eğer yaptırcaksan kesinlikle cerrahi derim.
teşekkür ederim cnm hem alt hem üst canm özelden msj yolladım doktorumu gelmedi sanırıım
Yok doktorun adı geldi ama ben mesaj sayım az olduğu için cevap veremiyorumTeşekkür ederim canım =)
şimdi dudak içerde astılar mı? nasıl oldu canım ? bıraz detaylı anlatır msıın ?
Kaç gün kalıcak dikişler canım? Normal hayatına ne zaman dönebileceksin? (yemek yeme, konuşma, gülme, öpüşme falan)
evet öpüşme özellikle ne zaman:) hehehe
he bide cnm bunun dolgudan yada yağ enjektesinden bi avantajı war sonuçta kendi dudaam sertlik falan olmicak öperken çnkü dolguda falan kardeşimi yanaandan öperken bile sanki başkabişeyle öpo gibiydim ama bunda öle bi sorun olmıcak cnm ama öpüştüüm zaman yazarım gene :dance: bugün işe gittim herkes öbüründen çok daha güzel olmuş dediler bunu daha çok beğendiler bide madem böle bi yöntem war ne dolgu nede yağ sonuçta 2side geçici bence herkes bu yöntemi yaptırmalı enazından kalıcı indi inmedi derdi yook bakalım bi herşeim düzelsin size daha net bilgi verebilimmmm :))))hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?