Dudak Dolgusu yaptıranlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi emellce
işalla cnm ama bu sefer yağ yada dolgu maddesi olmıcaa için sadece kalkıcaa için dolgunluk olmıcak sadece biraz daha hacimli olcak cnm ama yapılsın bi bende çok merak ediorum fisfisfis

fuuny evet bugun super bır gun olacak senın ıcın,bende merakla beklıyorum.

bu daha yeni hali sanırım..
yani yaptırıp hemen fotoğraf çekilmiş değil mi?:S

aynen katılıyorum sana.

Şöyle bir durum var bence,kesinlikle istiyorum da istiyorum dıye tutturmamak lazım.Doktorun olurunu
olmazını almak lazım.Kararında yaptırmak lazım birde,vur deyince öldürmemek lazım.
Tabi birde kimse alınmasın ama "mahalle polikliniginde" yaptırmamak lazım.Yüz bu sonucta,büyük denizde bogulmalıyız.Paradan kaçmamalıyız.

mesela bu dolgular ne kadar hoş,kararında ve dogal yapılmıs

ya 3 nun de cok basarili olmus boole olcagini bilsem saniye durmam ohaoldumsmile
ama unluler de bile kotu olanlar olabilio kesinlikle sanirim ilk basta gecici ile denemek lazim yuze gidior mu fln die? paschar a ben de katiliorm gercekten bazi insanlar da olmuo saniirm dolgu. :sm_confused:

bugün büyük gün funny kuşum:)

evettt cnm büyük gündü yaptırdım geldim evdeyim şimdi :))) acayip beğendim maşşala işalla ilerki günlerde de aynı kalır :))) gerçi bu inmicek ama tabi dikişlerin şişlii war azcık yrn daha çok olcak sanırım ama resim koycam şimdiki haliyle kalcak sanırım :))))))zaman geçtikçe dahada şişio dikişlerin etkisiyle :))

fuuny evet bugun super bır gun olacak senın ıcın,bende merakla beklıyorum.

cnm beniimmm yaaaa azcık azcık biraz canım acımaya başladı şimdi saat 5ten 6 ya kadar sürdü operasyon ewdeyim şimdi resim çektim koycam ama yoksunuzkiiiiii şimdiii (((

funyy slm nasıl bi işlem yapıldı dudağına geçici dolgu değil sanırım.

slm cnm içerden kesi ile dudaamın iç kısmını yukarı kaldırdı yani dudaamın içi dışarı çıktı dolgu maddesi yok hiç cnm içtarafın pembesi çıktı ortaya cnm

slm cnm içerden kesi ile dudaamın iç kısmını yukarı kaldırdı yani dudaamın içi dışarı çıktı dolgu maddesi yok hiç cnm içtarafın pembesi çıktı ortaya cnm

canım gozun aydınnnnnnnnnnnnn,hani nerde fotolar??

cok sevındım begenmene,olacak o kadar acı ne yapalım..hersey guzellık ugruna

bebegim funny profılıne eklemiş fotosu,bak ıstersen sahane olmus yaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…