Dudak Dolgusu yaptıranlar

Ben geçen ay yenilettim dudak dolgumu odem olusmadi agrim sadece ignenin girdigi yerlerde oldu 3 gun felan Mehmet Akgün e yaptirdim 6sinda tekrar gorusecegiz kontrole gitcem suan hersey yolunda ban gore :)
Dudak dolgusu fiyatı ne kadar acaba?
Bende yaptırmak istiyorum şuanda araştırma aşamasındayım. Siz memnunsunuz sanırım :)

Dudak dolgusu fiyatı ne kadar acaba?
Bende yaptırmak istiyorum şuanda araştırma aşamasındayım. Siz memnunsunuz sanırım :)
Gayet memnunum istersen bi randevu al bu şekilde fiyat alman daha sağlıklı olur ücretsiz zaten gidip görmüş olursun Mehmet Bey maddi bu konularda da yardımcı oluyor.

merhaba kızlar. ankarada dudak dolgusu ve burun kanatlarının yanlarından dudak kenarlarına doğru inen çizgilerin dolgusunu yaptıran var mı? kime yaptırdınız? memnun kaldınız mı? fiyatlar nasıl?

Arkadaşlar ben yaptırdım bacağımdan yağ alıp dudağıma enjekte edildi ama inanılmaz kötü bi haldeyim yapmayın bunu kendinize nasıl incek bilmiyorum yüz seklim değişti

Arkadaşlar ben yaptırdım bacağımdan yağ alıp dudağıma enjekte edildi ama inanılmaz kötü bi haldeyim yapmayın bunu kendinize nasıl incek bilmiyorum yüz seklim değişti
Merhaba...
Bende yag enjeksiyonu yaptırdım dudağıma. Ama çok çok güzel oldu,ben çok memnun kaldım . Hatta üç kez yaptırdım.. Sizin nasıl olduda memnun değilsiniz ? Yüzünüzün şekli nasıl değişti anlamadım? Foto eklermisiniz ?

Bu sekildeyim

Eklentiler

• IMG_1002.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 1.162
İnanmıyorum... Ben hiçbirinde böyle olmadım... Ne kadar yağ enjekte edildi biliyormusunuz? Yani tamam birkaç güne inecek tabi değişecek ama çok fazla şişmiş ve asimetriği var. Umarım düzelir..
Bakın bende albüm yapmıştım dudak dolgumu,şu an kapalı sanırım ama açayım bakın . İlk gün bile foto çekip eklemiştim. Beni izlemeye alın,sizin için albümü açacağım şimdi

Dudak dolgusu doktorum Ebru Polat'ın doktoru Osman Bulutlar tavsiye ederim

Dudak dolgusu yaptirdim.juvaderm voliftti.fakat uc gun sonra cok fazla sondu.Evet bir kalinlik var fakat cok az sanki 800 lira vermisim gibi degil de 200 liralik yaptirmisim gibi.dudagim zaten ince degil nasil boyle oldu gercekten anlamiyorum.Istanbul'da tavsiye edebilceginiz cidden kalin yapan var mi doktor arkadaslar?

Son düzenleme:
ben de yaptırcam ama kararsızım kızlar

Botoks yaptır

Ben yillardir aralikli olarak dudak dolgusu yaptiriyorum cokta memnunum.yakin zamanda oldugum ameliyatta yaglarimin bir kismini dondurttum.simdi dudağa kalici enjekte ettirmeyi dusunuyorum fakat cok fazla mem un olmayan va sanirim.
Sislikler indikten sonra kaliciligindan ve seklinden nasil sikayeleriniz oldu acaba

Ben yağ dolgusundan çok memnun kaldım. Tekrarlattıkça kalıcılığı artıyor hem. Tavsiye ederim.
İzlemeye alırsan beni albüm var,somum görebilirsin

Ben yağ dolgusundan çok memnun kaldım. Tekrarlattıkça kalıcılığı artıyor hem. Tavsiye ederim.
İzlemeye alırsan beni albüm var,somum görebilirsin
Peki simetrisi duzgun oluyor mu.izlemeye almayi ogrendigimde yapacagim : )onumizde ki hafta kontrolüm var tam karar vermis olarak gidersem islemi yapacagiz çünkü. Cok teşekkürler

Peki simetrisi duzgun oluyor mu.izlemeye almayi ogrendigimde yapacagim : )onumizde ki hafta kontrolüm var tam karar vermis olarak gidersem islemi yapacagiz çünkü. Cok teşekkürler
Kesinlikle çok simetrik oldu. Hiçbir sorun yaşamadım çok memnun kaldım. Ayrıca nazobial,çene ve elmacık kemiklerime de yaptırmıştım. Ben hiç sorun yaşamadım,cildime gençlik ışıltı verdi ayrıca ..

Evet harika olmus
O zaman memeye yag enjeksiyonu gibi once hafif sislik ve sonrasinda ne kadari kalici oluyorsa kalan o.ben suan memeye yaptirdim.kalan yagida cene ve dudaga ins.cok teşekkür ederim. Icimi rahatlatti fotograflariniz.ve harika olmussunuz masallah

Bana kalirsa yaptirma bariz belli oluyor estetik acidan benim hosuma gitmiyor ve hemen anlıyorum

Dudak dolgusu çok istiyorum ama bir türlü cesaret edip de yaptıramıyorum iğneden korkuyorum acıyor mu acaba

ctesi dudak dolgusu için ranadevum var şimdiden heycanlıyım sizce 1cc az bir etki mi veriyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…