- 15 Eylül 2016
- 25
- 11
- 88
- 39
- Konu Sahibi emellce
-
- #5.261
Dudak dolgusu fiyatı ne kadar acaba?Ben geçen ay yenilettim dudak dolgumu odem olusmadi agrim sadece ignenin girdigi yerlerde oldu 3 gun felan Mehmet Akgün e yaptirdim 6sinda tekrar gorusecegiz kontrole gitcem suan hersey yolunda ban gore :)
Gayet memnunum istersen bi randevu al bu şekilde fiyat alman daha sağlıklı olur ücretsiz zaten gidip görmüş olursun Mehmet Bey maddi bu konularda da yardımcı oluyor.Dudak dolgusu fiyatı ne kadar acaba?
Bende yaptırmak istiyorum şuanda araştırma aşamasındayım. Siz memnunsunuz sanırım :)
Merhaba...Arkadaşlar ben yaptırdım bacağımdan yağ alıp dudağıma enjekte edildi ama inanılmaz kötü bi haldeyim yapmayın bunu kendinize nasıl incek bilmiyorum yüz seklim değişti
İnanmıyorum... Ben hiçbirinde böyle olmadım... Ne kadar yağ enjekte edildi biliyormusunuz? Yani tamam birkaç güne inecek tabi değişecek ama çok fazla şişmiş ve asimetriği var. Umarım düzelir..Bu sekildeyim
Kim yaptı bunu sanaBu sekildeyim
Botoks yaptırkızlar hani kavak yellerinde aslı rolünde oynayan kız var adını bilmiyorum gözlerinin dış kısmı aşağı doğru öyle göz tipleri kaldırılıyor mu acaba benim de gözler aşağı doğru ve yaş ilerledikçe daha iniyormuş gibime geliyor diğer organlar gibi :)
Ben yağ dolgusundan çok memnun kaldım. Tekrarlattıkça kalıcılığı artıyor hem. Tavsiye ederim.Ben yillardir aralikli olarak dudak dolgusu yaptiriyorum cokta memnunum.yakin zamanda oldugum ameliyatta yaglarimin bir kismini dondurttum.simdi dudağa kalici enjekte ettirmeyi dusunuyorum fakat cok fazla mem un olmayan va sanirim.
Sislikler indikten sonra kaliciligindan ve seklinden nasil sikayeleriniz oldu acaba
Peki simetrisi duzgun oluyor mu.izlemeye almayi ogrendigimde yapacagim : )onumizde ki hafta kontrolüm var tam karar vermis olarak gidersem islemi yapacagiz çünkü. Cok teşekkürlerBen yağ dolgusundan çok memnun kaldım. Tekrarlattıkça kalıcılığı artıyor hem. Tavsiye ederim.
İzlemeye alırsan beni albüm var,somum görebilirsin
Kesinlikle çok simetrik oldu. Hiçbir sorun yaşamadım çok memnun kaldım. Ayrıca nazobial,çene ve elmacık kemiklerime de yaptırmıştım. Ben hiç sorun yaşamadım,cildime gençlik ışıltı verdi ayrıca ..Peki simetrisi duzgun oluyor mu.izlemeye almayi ogrendigimde yapacagim : )onumizde ki hafta kontrolüm var tam karar vermis olarak gidersem islemi yapacagiz çünkü. Cok teşekkürler
Evet harika olmusKesinlikle çok simetrik oldu. Hiçbir sorun yaşamadım çok memnun kaldım. Ayrıca nazobial,çene ve elmacık kemiklerime de yaptırmıştım. Ben hiç sorun yaşamadım,cildime gençlik ışıltı verdi ayrıca ..
Bana kalirsa yaptirma bariz belli oluyor estetik acidan benim hosuma gitmiyor ve hemen anlıyorumArkadaşlar, üst dudağımdan sıkayetciyim ve dolgu yaptırmayı düşünüyorum,
ancak:
*gerçekten etkili mi? talebi karsılıyor mu?
*vucutdan alınan kalojen dolgu mu yoksa dışardan enjekte mi mantıklı?
*ömrü ne kadar oluyor?
*cok acıyor mu?
*doğal duruyor mu?
*zararları var mı?
bilmek istiyorum...
TEŞEKKÜRLER
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?