Dudak Dolgusu yaptıranlar

Ben yanlarda daha çok seviyorum ama dudağının şekli güzel olduğu için kaldırmış çok güzel olmuş iyi günlerde kullan.
Juvederm vobella mı

Merhaba bende dudagima yakinlarda dolgu yaptirdim . uzun zamandir arastiriyordum . cok memnunum his kaybi asimetri gibi seyler yasamadim. Dudaj cizgilerim cok azaldi ruj cok guzrl duruyor. Hatta rujsuz bile guzel duruyor . yuzume yag enjeksiyonu dusundugumden beraber yag enjeksiyornu mu yaptirsam dedim fakat doktorum dudak bolgesi cok hareketli oldugu icin ve yag enjeksiyonunun iyilesme surecini daha uzun oldugu icin yapmayi dogru bulmadi . tek doz yapildi 1cc . cok dogal duruyor .

Merhabalar, hayırlı olsun.
Hangi doktorda yaptirdin ve kac para ödedin? Ben yurtdışındayim ve Türkiye piyasasindan fazla haberim olmadığı icin danışmak istedim

Brn kayseride yasiyorum ama arastirmalarim sonucu ankarada bir doktor buldum . cok tatli ve guvenilir biri cok da basarili ozan bitik ismi. 4000 tl odedim

Yğ enjekssiyonu daha çok şişip 1 hafta 10 gün gibi bir sürede tamamen iyileşmişti benm. Fakat çok daha doğal durduğu ve ördekleşmeyi önlediği kesin öne çıkmıyor yani dudaklar. dolgun oluyor kendinden gibi. Maalesef ki ilk 5 gün feci dolgu daha pratik ondandır. Genelde yağ enj. ameliyathane kullanıldığı için çıkıyor çok. 3,5 4.0 tl civarı duyduğum rakamlar benm de.

Sadece üste yaptırdım efsane oldu kızlar :)

Eklentiler

• 9842E0D9-98F3-4A25-B11D-356AFD8DA9B0.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 892
Ben dolgumu Özlem Köse’ye yaptırdım. İstanbul’da kendisi hem memnun kaldım hem de sonrası takipleri çok iyi tavsiye ederim.

G gizem_taha83 isimli üyenin yazdığı mesajı asla dikkate almayın. Kendisi reklam yapmaktadır. 2 sene önce uyardık lakin akıllanmamış.

Bu konuyu görünce yazmak istedim dudak dolgusu yaptırmadım bu konuda sizlere paylaşabileceğim hiçbir tecrübem yok. Çoğunuzun bilinçli olduğunu biliyorum ama hala daha ucuz diye tıp eğitimi almamış kişilere dudak dolgusu yaptıranları görüyorum Lütfen kanmayın onlara

Canm ben ameliyatla göbeğimden yağ aldırıp koydurmuştm dudağıma bir o var.
Belotero olan da çok sonra yaptırdığım. Dr. Secil engin yapmıştı cnm

Kızlar Dr. Mücahit Erden hakkında bilgisi olan var mı, forumda arattım bulamadım

Canim ben sana özelden yazdim ama cevap alamadim bu konuda bilgili birine benziyorsun.. Hangi dolgu markalarini önerirsin? Istanbulda tavsiye edebilecegin doktorlar hangisi? Bana simdi sagolsun ilk defa bir doktor lafi eveleyip gevelemeden cevap verdi. Boletero / juvederm 1 tüp 1500tl diye. Bu fiyat uygun degil mi? 1 tüp 1 ml yoksa 2 ml oluyor?

Ben gelecek ay yaptiriyorum dudak dolgumu. Bana verilen fiyat hep 1500-1800 tl arasi 1 tüp icin. Ilgilenen olursa bana ulasabilir, paylasir daha az öderiz.

Canm ben sana özelden yazmştım değil mi? Hepsi 1er ml 1 tüp. Juvederm 0.50 gelebiliyor. Teosyelde arkdşm getirmişti ben rica ettim diye 2ml birden gelmişti. Çok eski yazılarımda vardı ordan görmüş olabilirsin.
Şu an dolardan dolayı arkadaşm da (tek getirdiği için) yğksek bir fiyat verdi. Kendisi diş hekimi bir de. Diğer klinikleri araştırıp makul bir fiyat ve iyi hizmet alana kadar bekliyorum canm.
Yaptıracağım birkaç işlem olduğu için (dolar uçmasına rağmen) 1200 e bari bulsam diyorum. İki sefer gidicem tabi bunu kabl edecek bir hekim olması lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…