Dudak Dolgusu yaptıranlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi emellce
Canım tabiki kimse yaptır veya yaptırma diyemez .Hatta yaptırıp mutlu olan kişi bile sende yaptır dememeli .Çünkü herhangi bir sorunda tavsiye eden insan üzülmek istemez .Her insanın yabancı bir maddeye vereceği tepkiler çok farklıdır .a.s.

dudak fotoğrafları vardı dolgular kısmında. kaç cc dolgu yapıldığı falan da belirtilmişti ama gelgelelim şimdi site üyeliğimi kabul etmiyo, girip bakamıyorum ben de:S
yaptırıp yaptırmama konusunda kararsızım ama istanbul'a gittiğimde kesin kararımı vericem. eğer yaptırırsam tabi ki paylaşırım canım. ama güner bey poliakrilamid yapıyo, aquamidin türeviymiş. ayrıca iyi dileklerin için de çoook teşekkürler:)

Son düzenleme:
Ben 1 ay önce dudak dolgusu yaptırdım,öyle abartıldığı gibi acı olmuyo. zaten önceden kremle uyuşturuyo doktor. yaptırdıktan sonra arı sokmuş gibi şişiyo dudaklar, hafifte morarıyo ama 3 gün sonra inmeye başlıyo şöylede bişey var ki dudak içinde top top maddeyi hissediyosunuz. zaten bu rahatsız edici bişey sürekli dilinle o topları hissediyosun. 1 ay oldu o toplar hala dudağımda ama dışardan bakıldıgında öyle söylendigi gibi dolgunlaşma yok. allahtanki dudaklarım ince değildi böylece insan merakını yeniyo ve doğallığın kıymetini anlıyosun.

iyi geceler herkese fotolarımı paylaşmak istedim

Son düzenleyen: Moderatör:
güzel olmuş. çok da yakışmış bence. sadece üst dudağınızda mı değişiklik yapıldı acaba
fotoğraflar biraz küçük olduğu için pek anlayamadım

güzel olmuş. çok da yakışmış bence. sadece üst dudağınızda mı değişiklik yapıldı acaba
fotoğraflar biraz küçük olduğu için pek anlayamadım

sağol canım çok yakından çektiğim için büyük koyunca bulanık görünüyordu bende küçülttüm .. üstte daha çok var tabi ama allta çoook az ..

ne kadar da ince eleyorsunuz hanımlar bu kadar detaya gerek yok doktor önce azverir gönderir birkacgun sonra şekıl oturunca tekrar kontrol ıhtiyac halinde takviye edilir hepsi bu kadar ben 3yıl oldu yaptıralı lokum gibi dudaklarım var zaman geçtikçe eridikçe daha da guzelleşiyo

evet canım vee azalsa bile birazcık kalıyormuş yani hiç takviye yaptırmasan bile tamamen eski haline dönmesi zaman alıyormuş hiç düzeltirmeseler bile götürür çok ince dudakları 12 ay falan :dance::dance::dance:

heyyy handeee maşallah süppper olmuş çokk beğendimmcoksekeriremsu
hemen sorularımı sıralıyorum:dance: nerde yaptırdın? kaç cc yaptırdın? kalıcı mı yoksa geçici mi? ve de tabi ki ne kadara yaptırdın??? kaç gün oldu? sertlik vs var mı? son olarak şişlikler ne kadar zamanda geçti?
çok soru sordum farkındayım ama ben de bi kaç gün içinde istanbul'da olucam son kararımı da orda vericem bakalım ama seninkileri çokk beğendim inşallah ben de yaptırırsam güzel olur böylea.s.

selam, canım sen hangi maddeyi tercih ettin ve doktorun kimdi? 3 yıl dediğine göre sanırım kalıcı.. hiç erime vs olmadı mı?

canım ben zayıflamak için mezoya gidiyorum orda yaptırdım öle bir anda esti sırnaşık şey düşünüodum ama erteliodum hep .. yarım tüp kullandı ağzım küçük çünkü .. normalde bir tüp 450 dolar ama yarısını yaptı bendende yarı fiyatını aldı .. tabikide geçici :) ama sen az konuşuosun sana 1 sene gider dedi sırnaşık şeysırnaşıkşeysırnaşık şey.. pek ayrıntı sormadım anlamam zaten ağrı falan yok 1 hafta içinde düzeliyor ve süper oluyor .. sengözlerimebaksanab

Arkadaşım güzel olmuşta e senin ihtiyacın yokmuş ki..Bence ilk yani doğal hali daha güzel..:)

Arkadaşım güzel olmuşta e senin ihtiyacın yokmuş ki..Bence ilk yani doğal hali daha güzel..:)

teşekkür ederim canım zaten çok dolgunluk vermedi bi yamukluk vardı onu düzellti ..

şimdi siz sadece dudağa baktığınız için normal geliyor ama yüzün tamamına bakınca dudak çok minik kalıyordu :)))))

.........................................................

Son düzenleme:
.........................................................

Son düzenleme:
organik şeker maşallah güzel olmuş.. yalnız bi de önceki halinin de fotoğraflarını koysan.. kalıcı mı yaptırdın kaç cc yaptırdın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…