- 3 Ekim 2007
- 3.601
- 955
- 688
- Konu Sahibi emellce
-
Güner Bey'in sitesinde ben dudak göremedim ki:naniknanik sadece rinoplastik(burun op.)vakalar var,,,1-2cc poliakrilamid dolgular ile rötüş amaçlı yapılmış,,,,alalahha,,,dudak simulasyonları varda ben mi göremedim CADIARZU
güzel olmuş. çok da yakışmış bence. sadece üst dudağınızda mı değişiklik yapıldı acaba
fotoğraflar biraz küçük olduğu için pek anlayamadım
ne kadar da ince eleyorsunuz hanımlar bu kadar detaya gerek yok doktor önce azverir gönderir birkacgun sonra şekıl oturunca tekrar kontrol ıhtiyac halinde takviye edilir hepsi bu kadar ben 3yıl oldu yaptıralı lokum gibi dudaklarım var zaman geçtikçe eridikçe daha da guzelleşiyo
ne kadar da ince eleyorsunuz hanımlar bu kadar detaya gerek yok doktor önce azverir gönderir birkacgun sonra şekıl oturunca tekrar kontrol ıhtiyac halinde takviye edilir hepsi bu kadar ben 3yıl oldu yaptıralı lokum gibi dudaklarım var zaman geçtikçe eridikçe daha da guzelleşiyo
heyyy handeee maşallah süppper olmuş çokk beğendimmcoksekeriremsu
hemen sorularımı sıralıyorum:dance: nerde yaptırdın? kaç cc yaptırdın? kalıcı mı yoksa geçici mi? ve de tabi ki ne kadara yaptırdın??? kaç gün oldu? sertlik vs var mı? son olarak şişlikler ne kadar zamanda geçti?
çok soru sordum farkındayım ama ben de bi kaç gün içinde istanbul'da olucam son kararımı da orda vericem bakalım ama seninkileri çokk beğendim inşallah ben de yaptırırsam güzel olur böylea.s.
iyi geceler herkese fotolarımı paylaşmak istedim
Arkadaşım güzel olmuşta e senin ihtiyacın yokmuş ki..Bence ilk yani doğal hali daha güzel..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?