Dudak Dolgusu yaptıranlar

canım ben yazmıstım,800 diyor dr um.
bu kacıncı olacak senın? tecrubelerını paylasabılır mısın ?

Bu ıkıncı olacak ama dedıklerı kadar kalıcı olmuo cnm
Ama gercekten de guzel duruo
Senın dr.un nerde ıst.da mı ?
Sen ilk kezmi yaptırıcaksın

evet ilk olacak canım,istanbulda yaptıracagım.ama benım durumum karısık,eşim ızın vermıyor,gizli olacak,zaman kolluyorum :)))

ne kadar kaldı sende ılk dolgudan sonra tatlım?

Çok hatırlamıyorum ama fotoda 2.gunumde cekılmıstım. Sanırım 2 ay falan iyi duruyordu sonralarda fısladı :)) Eşler hep karsı zaten bole seylere bide karısmasalar nolur ki
Sende bı gun yaptır ta tammm nasılım de ahahahha
Gel uleyn buraya senmisin bunu yaptıran hahahah :

asıl korkusu arı sokmus gıbı olması :)))))

eh yanı herkes 2 ay ıcınde ınıyor dıyor..pekı senın bu ıkıncıye degecek mı o zaman ?

oncekı dolgudan kalanlar oldu mu yoksa ?

Yok cnm ılk gunler ole duruo sonra duzelıo merak etme dibine gırınce anlıosun :))
Şimdi dudagımın ustunde ıctarafta sadece bı odem var oda bana rahatsızlık vermıyor
2 ay ıcınde degmıo okadar para aslında sık sık yaptırmak lazım süreklıde o para verılmez aslına bakarsan acama kalıcı makyajlamı buyutsek

var ole yapan arkadaslarım canım,goruntude ok ama dolgunluk hıc olmuyor ama halıyle..
ben kalıcı yontemler pesıne dustum,onları arastırıuorum :)

ben surgilips aldim 275tl ye.. kendim uygulamayi dusunuyorm ama tuonela yla findikzade deki dr a gidicez.. izlicem.. begenirsem ve dr uygularsa surgilips i dr a da uygulatabilirim... bence tamamen yokolmuyo dolgunun hacmi.. gecen yil yaptim kendi kendime hala etkisi var.. tamamen sonmus diil..senin dolgunu cok begendim.. sen kime yaptirdin.. hangi semtte yaptirdigin yer...hep birlikte gitsek iyi olurdu evet ya...eyvahedigeldismile

tuonela yla gidicez...ona tel no ve msn adresimi verdim... temmuzun 2; haftasi demisti ...maddi durumlari ayarlayacakti....sende gelebilirsin tel nonu yaz tuonelaya.. o haber verecek gidecegi zaman....findikzade de dr..yakin mi sana

yakın degıl ama gelirim, yapılırken gormeyı cok ısterım!ü
tabi sizede uygunsa kızlar :)

cnm senın kalmıssa o kdr süper valla
Sen nasıl uygulayacaksın cnm ayarlayabılırmısın bence bız toplanıp sana gelelım gün gibi de yaparız çayın yanında herkes bişi yapsın sende bizi doldur DD
Fındıkzade de ki dr kaça yapıomuş ogrendınız mi?
ben koşuyolunda yaptırdım dr.besıktasta sımdı sordum 750 ıstedi gecen gun
Uyusturucu krem surdu bekledı 45 dk. hıc uyusmadı dudaklarım her ıgneyı batırısında agladım o kadar canım acıdı ki herdefasında kactım cokkk acıdı benımkiiii

bende uyusturdum iggneyle ama pek uyusmadi...kulandigim madde nin etkisi azdi sanirm. jetokainle uyusturmak lazim... emla krem surdum.... cok asiri acimadi ama aciyor biraz .. jetokainle uyutururam hic hissetmem...ds cekmindeyadadikisatiliken kullaniliyor jetokain.. hic hissedilmez dolgu esnasinda onla anestezi yapilirsa..tamamen sondumu senin dudaklarinbilmiyorumkismile

donut bence sorun dii gel.. tuonelaya da sormak lazim tabi....nip tuck izliyo musunuz.. orda cok var bu gibi isler...cok alem bi dizi.. 2 plastik cerrahin maceralerisositososito

evet cnm tamamen indi ama 3 sene oldu isin yani :)
Emla'ydı banada surduklerı hıc bı ıse yaramamıstı evet
Gidiceginiz dr ne kadar ıstıo sızın fındıkzade deki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…