Dudak Dolgusu yaptıranlar

kalıcı dolguların var canım,ilerleyen zamanlarda sertlesıp kemıklesıyor.

tuonelacım ağız kenarları mimik botoksu hipotezi çürüdü yok anacım,onlar yerli yerinde duruyor.. kafam karıstı yahuu

gözleri çipil çipil olmus :)))
Bu kesinlikle elmacık kemikleri ile alakalı...emin oldum..

Son düzenleme:
bu kızın alını genişlemiş çenesi ufalmış gibi öncede de mi öyleydi :/

evet gecen postumdada yazmıstım Livcim,kesinlikle alın mesafesı genıslemıs ve agız cene mesafesi daralmıs..
ve kesinlikle yuzu mimiksiz

haha donutçum tezimi çürüttün resmen yaa:))) ama bilmiyorum gülmedigi zamanda belliymiş önceden şimdi gülünce ağız kenarı çizgisi bi kaç resimde var :s anlamadım gitti ama elmacık kemikleri belirginleşmiş iyice sanırım banada radisse yolları göründü haha :)))

Ya yok amacım tez curutmek falan degıldı,denk geldi olumunekankayizsmile

valla bence botox var..ama canım ya anladık artık dolguda Angelina dudagı olmuyor :)

Ama gecen zamanda yaptırdıgı dolguların katkısı kesınlıkle hafıfe alınamaz..

öncesi ve şimdisi nasılda farklı..ama yaptırdıgı zamanlarda tabi..

eksiden ne farklıymıs...yok ya bakınca sımdıde dolgular işe yaramıs kaydirigubbakcemile3

eksiden ne farklıymıs...yok ya bakınca sımdıde dolgular işe yaramıs kaydirigubbakcemile3

Donutcum bu ekledigin resimden sonra anladımki radissenin yolları taştan sen çıkardın beni beni baştannn ya kadının elmacık kemiği yokmuş ama resmen yapmışlar ya:)))):icecream:

ben gormek ıstıorum ama oncesını sonrasını :) bak unutma foto cekmeyı :)))

bu arada resimlere baktıkca yeni seyler keşfediyor insan eskiden meganın yüzünde sivilce delikleri ve baya fazla çil varmış onlarda sihirli bir şekilde yok olmuş:))) bu arada dudak dolgusu yapincada ilk işim resim koymak olacak donutcum ama sendende bekliyorum:)))

Canım oncelıkle gunaydın,ben birsey kesfettım,daha dogrusu hatırladım..Doktorum bana demıstı kı agız yapısı yanlara dogru genıs olmayan kısılerde dolgu cok bellı olmaz.Agzı geniş olan kişilerde dolgu cok daha ıyı durur diye..Megandada bu olay var kesınlıkle.Agız yapısı kucuk durum boyle olunca dudakları ne kadar dolgu olursa olsun buyuk durmuyor..

Ama bu fotoda anladımkı bu kızda dolgu işe yarıyor..agzını kenarlara dogru genısletınce ne kadar dolgu maddesı oldugu goruluyor..

hatta makalesi ile beraber kopyalıyorum..

Of Of Offffffffffffffff ama haklı :))))

Here’s Megan Fox at the Arclight premiere of Jonah Hex last night where she couldn’t look more like Angelina Jolie if she pulled Brad Pitt’s testicles out of her purse to entertain a small Vietnamese child. To put things in perspective, I noticed the collagen way before the implant balls hanging out of her chest. Now either I’m drunk or *passes out on the floor*

evet gecen postumdada yazmıstım Livcim,kesinlikle alın mesafesı genıslemıs ve agız cene mesafesi daralmıs..
ve kesinlikle yuzu mimiksiz

benimde kişide en çok dikkat ettigim yer çenesidir belki takıntılı oldugum içindir :/
cnm ama onceki fot.larınada baktım onceden de oyleymiş yptırdıgı dolgular yuzunden mı oyle gorunuyor anlamadım ki

gecici dolgunun hic zarari yokmu ... ya varsa

bende varım doldurtmak ıcın hep berabermi gıdıcez :)
Arkadaslar dr ve ucretlerını yazarnmısınız ısrarla soruyorum ısrarla kımse de cvplamak ıstemıo :)

Eski arı yaptırdıgım dudaklarımı pylasıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…