Dudak Dolgusu yaptıranlar

ya evet donutcum o kalkıklıgı bende cok seviyorum hele yandan bakınca harika duruyorrr:) bende istiyorum yaaa:)

kızlar onbeşbininciye emin oldum..dolgu kesınlıkle iniyor,sönüyor,bitiyor..tamam etkisi yok mu var,ama oyle cok belirgin fark asla yaratmıyor..

bu fotolar düne ait..meganın dudaklar ilk halınden tabıkı farklı ama,yinede dudak kalemi ve rujsuz dolgun gorunum elde edemıyor..buyrunuz dudak kalemi ile buyutulmesıne yardımcı olunan dudaklar..

ben Megan gibi her 15 de bir 1000 tl bayılamam,kalıcı bırseyler bulmak lazım kızlar ya..

Buarada Megan yuzune başka seylerde yaptırmıs yuzu mimiksiz uzaylı gibi...

ufff supppeer dudaga bak:)))))
burun estetıgınden sonra olmaz degıl mı dudak operasyonu?

yok ya meganın dudakları kalın degil normale girer olması gerektigi gibi
çenesinde ve elmacık kemiklerinde birşey var bu kızın özellikle çenesi çokkkkk farklı olmuş

evt ya bu tuaf geldi bana da yuzu kizlar meganin bisiler deistirmis sanki :S elmaciklarda bencede bise var ama bu sefer kaslarinda da bise var sanki?

evet evet kaşların rengi açılmış bir de önceden daha kalındı sanki
çenede kesin birseyler var önceden yüzü uzundu şimdi öyle degil

evet evet kaşların rengi açılmış bir de önceden daha kalındı sanki
çenede kesin birseyler var önceden yüzü uzundu şimdi öyle degil

evt livcim kaslarda bi deisiklikler var valla. bi yerden sonrasi yok zaten kalem. kalemin rengide bas kisimlarindan az daha acik gibi sanki ama fark bence iice yukari kalkmis kaslari bi de incelmis sanirim daha youndu. yuz sekli bana da deisik geldi alla alla. fotolardan mi aciba?? yoksa cenesine de mi bise yapti. miniksiz duruo iice bi de yuzu sempatiksalakcinni heidi montag gibi olmus bence daha guzel gene de ondan o ayri

çene ucunu törpüleme var bir de şu bölgeye dolgu eklenmiş gibi

bende katiliorm sana oralara dolgu koymus mu acaba die ben de dusunuordum demin sen de yazdin demek ki var mi bise oralarda da sempatiksalakcinni

tatlım angelinanın çene yapısına özenmiş görünüyor onunda köşeli ya =)

kızlar valla banada değişik geldi ama cenesi degil, cene eski resimlerle aynı hep köşeli ve hafif iri bir cenesi varmış, ancak yanaklarda bir durum söz konusu cenesinin farklı gelme sebebi bence asırı derecede zayıflamıs olması. İlk basta yanaklarına dolgu yaptırdıgını düşündüm ancak resimleri inceleyince anladım ki yaptigi tek şey botoks.Megan'ın dudaklarının iki yanında gülümsemeden oluşmuş mimik çizgileri vardı, hatta jennifers body filminde zoom yapildiginda daha cok dikkatimi cekmişti bu izler, en son fotolarda o izlerden eser yok hatta gülümsemesine ragmen. Buyrun resimler:

Eski hali yakın cekim:

Dün cekilen resimler : gülümser hallerinde bile o çizgileri göremiyoruz:

simdlik edindigim izlenimler botoks yönünde ancak bir yerde botoksun burundan alta yapilmadigini okumustum yani mimik cizgilerini doldurtmuşta olabilir tam emin olamadım yorumlarınızı bekliyorum:)

bende kendımı deli sanıyordum,fotolar benden gelmıs ama incelemelerde sınır tanımamıssınız kızlar ya :)))))))))

bence bu yuzde botox var..sırf dudak kenarları degıl,alında ve goz altındada var..ve kesınlıkle yüz hissiz duruyor,agzıda genişlemiş kesınlıkle..

Evet canım benimde ilk yorumum botoks oldu , bişeyler yaptirmiş gene bizim kız:))) bide üstüne profesyonel makyaj eklenince iyice donuk bir yüz olmuş
ama bakıyorum yine güzel yine güzel ya:))))kaydirigubbakcemile

son hali bence cok plastik canım..megan degılde balmumu heykeli duruyor sanki

gecici dudak dolgularinin bi zarari yan etkisi varmi acaba..gecen gun tv de oyle bi haber vardi detaylarini kacirdim...haber basligi olarak duydum...gozalti ve dudaklara yapilan dolgularin zararlari neler die bi haber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…