Dudak Dolgusu yaptıranlar

pekı cevabını beklıyorm...hıcmı dolgunluk yok suan dudagında yuonela...resım eklermısın suandakı halını ve oncekı halını

Venuscum sende olmasan:))) cok tesekkürler dudagım cok korkunç oldu ama indi şimdi şişler :)) dolgu filanda kalmadı zaten cok tesekkürler güzel yorumuna:)))hihoyyyt

rıca ederım cnm :) aslında hıcbıseye ıhtıyacın yok cokguzel bır kızsın ama tabı ınsan kendını nasıl mutlu hıssedıyorsa.....:) genede denemiş görmüş oldun bıdaha yapar mısın bılmıyorumsositososito

kızlar haftaici hele bu haftaıcı ımkansız,bugunku toplantımda buna karar verdım..maalesef haftasonu olmazsa ben size katılamayacagım.Bambamcım en azından aklın kalmadı canım,inan once iş beyinde bitiryor.Beyinde ok verdiysen tamamdır zaten

tuonela karar verdınmı yarın ıcın..

tuonela karar verdınmı yarın ıcın..

canım ben doktora kesin gidicem ama yarın öglen arayıp konusucam doktor bey bekliycek mi 7.45 e dek diye..2.cc yi sıktırır mıyım bilmem ama görüşmeye gitmek istiyorum doktor müsait ise, yazıcam sanada burdan

aaa.. 7 45 sabah degılmıydı.. aksam 7 45 mı dıosun..

dolguların yedek ucları var.. enjektorun.. sen ıstemessen bana yapsın kalanı.. zıyan olmasın:hulya:

sen sıktırmassan 2cc ye talıbım yerimseniben

donutcum vaktim yokki benim cumartesi erken oluyordu yaptirmak için pazar zaten doktor kapalı

yarın aksam 7 de ısım var benımde yahuuu..noolcak.. gelemıorm.. 7den once olsaydı keske..yaptırmazsan attırma gerı kalanı haaa..unuttma unutturmakaydirigubbakcemile5

kızlar sanırım bende dudak asma yöntemini denemek istiyorum önceden de görmüştüm burda ama kime yaptırıcam bilmiyorum fikri olan varmıbilmiyorumkismile

evt donutcim aslinda kontur kesin yaptircaktim ama doktor sonradan inceleyince dudagin pembesi yeteri kdr yok o zmn guzel olmuor dedi vazgectik o da kesi ile yapalim seneye gelince istersen fln dedi oole yani. simdi icim daha rahat aklim kalmadi pek nasi olurdu yapsam die cunku biliorm ki istedigim gorunum olmicakti. once bi kalici makyaj yaptircam tatmin olmazsam seneye Tr de gelince gene bi uurarim sempatiksalakcinni aceleye gerek yok die dusundum kaydirigubbakcemile2 benm sanssizligim yuz agiz yapim kizlar ne yapiyim makyajla idare artik :icecream:

bambamcım agız yapındakı hangı unsur dolguyu basarısız kılıyor ? dudagın yan kısımlarının ıncelıgı mı ?

Peki Meganda da yan taraflar hıc yokmus,nasıl yapılmıs ona ? şimdi kizin Julia Roberts gibi agzı var.Sanırım birden cok operasyon gerekıyor,dogru mudur ?

Ah hevesım kursgaımda kalacak dıye cok korkuyorum bambamcım ya

ay birde bu dr kımdır canım ? bu kadar ınce eleyıp sık dokuması cok hosuma gıttı ? nasıl prosedur ? hastanede mı celısıyor,ozel mi calısıyor ?

ay cnm benm bu benmle ilgili bi durum yani herkes de bu sekilde olcak die bi sey yok. benm beklentim ile agiz yapim birlesince istemedigim bi sonuc cikicak die vazgectik.
evt ust dudagim yanlara dooru incelior bayaca. bir de benm yuz yapim soole. agiz ve burnum cikik duruor yandan bakinca one dooru yani. doktor dis yapin cikik dedi yani dislek deilim de yapisal olarak one dooru komple. bu sekilde olunca dolgu konunca zaten bi cikior dudak ee benm zaten cikik bi yapisi olunca iice doalliktan uzaklasicak. eh pembesi olsaydi dolgu iice yayilirdi herhalde tam bilemiorm ama ben hic cikiklik olmasin ve ekstra doal olsun istiorm. o yuzden vazgectik. illa ki istersen kesi ile yapip sonra az bi dolgu ekleriz dedi. bakalim.
cnm benm istersen bi bakiyim yandan fotolarimda var mi agiz yapimi belli edicek sana gonderirim ama bu benmlke ilgili tamamen yani. ben yapildigi belli olmasin fln dedim belki doallik icin cok israr etmesem illa ki yapilir yani yapilmaz die bise yok ama sonucu sever miyim o mechul ondan riske atmak istemedim dudak kalemi ile idare ediorm. kalici makyaj arastircam iste eyvahedigeldismile

ay birde bu dr kımdır canım ? bu kadar ınce eleyıp sık dokuması cok hosuma gıttı ? nasıl prosedur ? hastanede mı celısıyor,ozel mi calısıyor ?

cnm benm , doktorum serhat tuncer. burun ameliyatimi da o yapmisti. ona guveniorm ben kendi adima konusuorm tamamen. guzel olmicak birsey ise dan dan soyluor valla yapmam diebilior benm fikrim hep bunnar tabi gene. benm onunla doallik anlayisim da uyuyor die dusunuorm. ona gittim fikir almak icin dudak ile ilgili 2 sefer gorustuk iste. 2. de hatta kontur yapicaktik hazirladi herseyi son anda vazgectik beraber karar alip. ust dudagin yanlarina bakti iice inceldigini gordu ilk seferde makyaj vardi incelememisti. bu sekilde. nisantasinda yeri cnm allianoi yerin adi. bir ortodontist ile ortak bi yer sanirim. 2 kismi var yani. bu sekilde cnmcm.olumunekankayizsmile

long time liner bu işte super ama fıyatlar baya ucuk canım.ama acıkcası pembe kalemle kontor cekılmıs gıbı duracagına para bayılıp rısk almamayı tercıh ederım ben.

ama o son care :) once dolgu olayına gırmek ıstıyorum bılıyorsun :) bak bakalım var mı foton canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…