Dudak Dolgusu yaptıranlar

Kizlar gercekten yaptirmaya deger.Ben aynaya baktikca dahada mutlu oluyorum. Malesef gecici dolgu ama olsun. Inince yine yaptiracagim , yine yaptiracagim. Ama bana dahada pahaliya patliyor. Yurt disindan Turkiyeye gitmek. Ama doktoru iyi secmek cok onemli. Bu yuzden asla Opr.Dr. Saffet Orsten vazgecmem.

Bambamcım bana geldiler,annemın evıne kacıp gıtmek ve dolgu yaptırmak ıstıorum :))))

abuuuuuwww aheaiuehu donut cildirdi olumunekankayizsmile bana da geliolar arada ama yurtdsinda olunca yapcak bisi yok elim mahkum duruorm. kaydirigubbakcemile3
ay cnm benm ya o kdr ii anliorm ki seni olumunekankayizsmile

bu arda doutzen sence de biraz fazla sisirtmemis mi? aslinda gene onun ii sophie cok yaptirmis ya gecen gun tuonela ile baktik da bi iki resmine. cok donmus dudaklari :) kivaminda yaptirmak lazim bu isi oole de olunca guzel oluo ve sahaneler yaratio :lepi:

canım sımdı bakma fırsatım oldu fotolarına,cok guzel olmus cok dogal duruyor,cok begendım.Bakalım yıkım sureci ne kadar olacak.

sanırım agzı kucuk olanlarda dolgu daha fazla sırıtıyor bambamcım.Sophienin agız yapısı daha dar,Doutzenın agzı daha geniş.Ne dersin ?

Bambamcım bana geldiler,annemın evıne kacıp gıtmek ve dolgu yaptırmak ıstıorum :))))

ya evt cnm benm doktor bana benzzer bisi demisti kucuk-dar dudaklardan ziyade daha genis dudaklarda dolgu daha basarili bi sonuc verio demisti. bence etkisi var. ama tabi gene de soole bisi var ince dar dudakli da olsan yuz agiz yapisina gore cok cok basarili cikan sonuclar olabilir. eminim vardir da ornekleri aklima gelmedi suan.
sophienin eski dudaklari daha dar doutzenle kiyaslayinca sanirim. bir de sophienin yapi olarak zaten donuk bir alt dudagi varmis bi de cok dolgu gelince daha da donmus ondan da bi tuaf oluo sanirim sence cnm bunun etkisi var mi?

Valla Bambamcım cok uzakta arama Megan var işte hergun cekıstırdıgımız :))) Onun dudak yapısı dar ve kucuk,ama sahane tasıyor dolguyu.

Haklısın valla ama ben alt dudaga degılde ust dudaga takıldım bambamcım ,o cok abartılı geliyor bana

evt tatlim megan guzel tasior kesinlikle bayanssulusmile kizin dudak sekli guzel agiz yapisi uygun demek guzel duruor boshayallersmile
sophie bence cok abartmamali ya bu isi guzelligini bozuor o dudaklar oole donunce

butun topıgı usenmedım okudum
gecıcı yaptırmaya karar werdım
tuonela ck hos olmus dudakların cnm

ya aralarında en begenmedıgım dudaklarda Scarletinkiler benim.Belkide kadını besili Hollanda ineklerine benzettigim için bu da mumkun olabılır :)))))

Kizlar bir kac yeni foto ekledim. Yorumlariniza acigim iyi yada kotu.

Donut benimde en begendigim dudaklar scarletinkiler :)) hic bir abartisi yok, naturel ve dolgun.... sisme bota benzemiyo angelinaninkiler gibi özellikle kirmizi ruj cok yakisiyo onun dudaklarina.

KOning ben göremedim, albümün özel mi?

Son düzenleme:
canım cokhos duruyor senın dolgunda,benım istedigim o makul kalkıklık senin dudaklarında da var

ay ben de begeniorm sahsen dudaklarini scarlett in :kedi:

Kizlar bir kac yeni foto ekledim. Yorumlariniza acigim iyi yada kotu.

cnm ya ben cok cok begendim inanilmaz doal dudaklarin kimse anlamaz dolgu oldugunu cok guzel olmus tam kivaminda harika ya boshayallersmile masalla diyim gule gule kullan!

Cok teskurler yorumlariniz icin. Darisi yaptirmak isteyenlerin basina.

Tuonela senin adın Özge mı? Bugün senin gittiğin Dr a bende uygulattim dolgu.hiç memnun kalmadım . Sislikler inince baktimki eşit uygulamamış dolguyu bitaraf dahaa kalın. Ve alt dudağa yok denecek kadar az uyguladı .üst dudak çok kalın ve topal topal oldu. Bunu eritebiliyorlarmi tekrar acaba dolguyu ilaçla falan ..uygulama tekniği hiç internetteki videolar gibi diildi .yatay uyugulanio ama bu Dr dik dik 90 derece uyguladı topaklanma oldu. Ben uyguladığım bile daha iyi olmuştu .., offf ya keske kendim uygulasaydım yine . Bide 150 tl uygulama parası verdim bosu bosuna :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…