Bambamcım bana geldiler,annemın evıne kacıp gıtmek ve dolgu yaptırmak ıstıorum :))))
Kizlar gercekten yaptirmaya deger.Ben aynaya baktikca dahada mutlu oluyorum. Malesef gecici dolgu ama olsun. Inince yine yaptiracagim , yine yaptiracagim. Ama bana dahada pahaliya patliyor. Yurt disindan Turkiyeye gitmek. Ama doktoru iyi secmek cok onemli. Bu yuzden asla Opr.Dr. Saffet Orsten vazgecmem.
abuuuuuwwwaheaiuehu donut cildirdi olumunekankayizsmile bana da geliolar arada ama yurtdsinda olunca yapcak bisi yok elim mahkum duruorm. kaydirigubbakcemile3
ay cnm benm ya o kdr ii anliorm ki seni olumunekankayizsmile
bu arda doutzen sence de biraz fazla sisirtmemis mi? aslinda gene onun ii sophie cok yaptirmis ya gecen gun tuonela ile baktik da bi iki resmine. cok donmus dudaklari :) kivaminda yaptirmak lazim bu isi oole de olunca guzel oluo ve sahaneler yaratio :lepi:
Bambamcım bana geldiler,annemın evıne kacıp gıtmek ve dolgu yaptırmak ıstıorum :))))
canım sımdı bakma fırsatım oldu fotolarına,cok guzel olmus cok dogal duruyor,cok begendım.Bakalım yıkım sureci ne kadar olacak.
sanırım agzı kucuk olanlarda dolgu daha fazla sırıtıyor bambamcım.Sophienin agız yapısı daha dar,Doutzenın agzı daha geniş.Ne dersin ?
Valla Bambamcım cok uzakta arama Megan var işte hergun cekıstırdıgımız :))) Onun dudak yapısı dar ve kucuk,ama sahane tasıyor dolguyu.
Haklısın valla ama ben alt dudaga degılde ust dudaga takıldım bambamcım ,o cok abartılı geliyor bana
Funnycım lenslı fotolarını gordum,ay kafamda cok guzel bır yuz canlandı :)) yuzunu cok merak ettım kuzucum ya
Donut benimde en begendigim dudaklar scarletinkiler :)) hic bir abartisi yok, naturel ve dolgun.... sisme bota benzemiyo angelinaninkiler gibiözellikle kirmizi ruj cok yakisiyo onun dudaklarina.
KOning ben göremedim, albümün özel mi?
Kizlar bir kac yeni foto ekledim. Yorumlariniza acigim iyi yada kotu.
Evet birtanem,o guzel yuzunu gorduugme cok memnun oldum :)
Tuonela senin adın Özge mı? Bugün senin gittiğin Dr a bende uygulattim dolgu.hiç memnun kalmadım . Sislikler inince baktimki eşit uygulamamış dolguyu bitaraf dahaa kalın. Ve alt dudağa yok denecek kadar az uyguladı .üst dudak çok kalın ve topal topal oldu. Bunu eritebiliyorlarmi tekrar acaba dolguyu ilaçla falan ..uygulama tekniği hiç internetteki videolar gibi diildi .yatay uyugulanio ama bu Dr dik dik 90 derece uyguladı topaklanma oldu. Ben uyguladığım bile daha iyi olmuştu .., offf ya keske kendim uygulasaydım yine . Bide 150 tl uygulama parası verdim bosu bosuna :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?