Adam 10 dkka şa yaptı gelisiguzel enjekte etti . Resimde iyi görünebilir ama yakindan çok kötü . Ve üst dudak kocamanalt dudağa yok denecek kadar az koymuş .ödün gibi dudağım .kendim yavaş yavaş ozenerek yapıldım ben . Büyük hata ettim doktora uygulatmakla. O bDiy işlemi 150 ye yaptı .. Sadece para avcısı .. Adamda estetik ruhu yok ama estetik cerrahi die güvendim . Eritmek için bı ilaç vemın dolguyu .. Offf ise gidince milltle uğraş bide simdi. Haram olsun o doktora aldığı para.o kadar sinirliyomki.napicam ben şimdi ...
evet resım koydum albume once sonrası bakabılırsınız artık
Adam 10 dkka şa yaptı gelisiguzel enjekte etti . Resimde iyi görünebilir ama yakindan çok kötü . Ve üst dudak kocamanalt dudağa yok denecek kadar az koymuş .ödün gibi dudağım .kendim yavaş yavaş ozenerek yapıldım ben . Büyük hata ettim doktora uygulatmakla. O bDiy işlemi 150 ye yaptı .. Sadece para avcısı .. Adamda estetik ruhu yok ama estetik cerrahi die güvendim . Eritmek için bı ilaç vemın dolguyu .. Offf ise gidince milltle uğraş bide simdi. Haram olsun o doktora aldığı para.o kadar sinirliyomki.napicam ben şimdi ...
Resmine baktım da. Sana hak verdim üst dudak alttan daha daha dolgun görünüyor böyle olmamalıydı. Doğal durması için ya üst daha ince yada alt daha dolgun olmalıydı. Belli oluyo bence ama geri dönüşü olmayan bişey değil. Alt biraz daha dolgunlaştırılırsa daha hoş görünebilir bence.
yegenim.... o resimler ılk gun çekildi.. 3gun oldu yapılalı....
şişlikler indi ama iki taraf eşit diil
Bence megan Fox dudaklarına kendi vücut yağını enjekte ettiriyor .. Çünkü geçici dolgu dudakta topakliklar yapıyor .. İyice dağılmıyor dudak dokusuna..meganda böyle bı durum yok. Onunki kendi yağı ..maalesef topak topak oluyor dolgu benim dudak öyle .. Dudağı gerince gergin halde çok belli oluyor topaklar kabartilar....sınır oluyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?