Dudak Dolgusu yaptıranlar

canım dur panik olma hemen,su şiş donemler gecsın hele bir.Oyle karara var.
Foto paylasacak mısın bizimle ?

Adam 10 dkka şa yaptı gelisiguzel enjekte etti . Resimde iyi görünebilir ama yakindan çok kötü . Ve üst dudak kocamanalt dudağa yok denecek kadar az koymuş .ödün gibi dudağım .kendim yavaş yavaş ozenerek yapıldım ben . Büyük hata ettim doktora uygulatmakla. O bDiy işlemi 150 ye yaptı .. Sadece para avcısı .. Adamda estetik ruhu yok ama estetik cerrahi die güvendim . Eritmek için bı ilaç vemın dolguyu .. Offf ise gidince milltle uğraş bide simdi. Haram olsun o doktora aldığı para.o kadar sinirliyomki.napicam ben şimdi ...

canım oncelıkle sakin ol,biraz beklemen daha iyi olmaz mı sencede? en azından bir hafta musade et tamamen sekıllenmesı ıcın,sonrada rotusa git.

Tum bu dusunduklerını bırebır soyle,orantılı ve itinalı bır sekılde rotuslasın.

fotonu paylassana bızımle,en azından objektıf bır sekılde bızde yorumlayalım

Tuonela cok güzel olmus senin dudaklarin, ben hayatta anlamazdim dolgulu oldugunu... orjinal duruyo valla

ben İzmitte Dr. Füsun Töre ye yaptırdım, üst dudağıma yaptırmıştım ve gayet memnun kaldım internet sitesi vardı sanırım ordan olaşabilirsiniz arkadaşlar

cnm nie panik yaptın 1-2 ay soora zaten geçicek bida onun geçmesi için bişe yaptırma derim ben lmaz:

evet resım koydum albume once sonrası bakabılırsınız artık

canım fotolar yalan soylemıyorsa senın ust dudagın çok inceymiş,dr sana resmen sahane bır ust dudak yapmıs.Nesini begenmedın ben anlamadım.Gayet guzel duruyor

Son düzenleme:
evet resım koydum albume once sonrası bakabılırsınız artık

cnm oncelikle gecmis olsun. hemen aklimdayken soyliyim tuonelayi sormussun ama o bildigim kadari ile bikac gun once sehir disina cikti nette yok yani cnm benm. artik donunce girebilir sanirim. bir de resimlerini inceledim cnm bazilarin dedigin gibi hafif bi iki taraf arasinda farklilik var bana da oole geldi ama sanki henuz sislerin inmemis gibi cnm daha. kac gun oldu? bir de ust dudaginin kalinligi aslinda tercih meselesi sana cok kalin geldi sanirim ama bu sekilde begenen cok insan var bence kalinligi fena olmamis. ama ben de kendimde az daha incesini tercih edebilirdim insan bi anda cok deisince tuaf ve farkli goruo kendini sanirim. kac gun oldu yaptirali merak ettim? belki bazi yerlerin odem yapmistir? doktor ile konustun mu tekrar? hos cok sinirlisin de belki konusmadin. belki istedigin sekilde duzeltirim fln der die dusundum.

bir de bence alt dudagin ince deil cnm ya aslinda oranlarini begendim ben. bu arada oglun mu fotodaki cok sirin cikmissiniz

Son düzenleme:
yegenim.... o resimler ılk gun çekildi.. 3gun oldu yapılalı....

Resmine baktım da. Sana hak verdim üst dudak alttan daha daha dolgun görünüyor böyle olmamalıydı. Doğal durması için ya üst daha ince yada alt daha dolgun olmalıydı. Belli oluyo bence ama geri dönüşü olmayan bişey değil. Alt biraz daha dolgunlaştırılırsa daha hoş görünebilir bence.

sana katılıyorum üst dudak alt dudağa göre daha dolgun olmuş buda sanki öpücük atıyo
gibi bir görüntü ortaya çıkarmış bide dudakla burun mesafesi kısalmış
o yüzden ya alt dudak çok az dolgunlaştırılmalı yada üst dudak incelitlmeli

yegenim.... o resimler ılk gun çekildi.. 3gun oldu yapılalı....

anladim cnm peqi mesela dun ile bugun arasinda indi mi hic?? sanki fazladan sisen yerlerin igne yerleri? yoksa dolgu mu fazla kesinlikle sen oole mi dusunuosun? umarim inip istedigin sekli alir cnm ya

şişlikler indi ama iki taraf eşit diil

şişlikler indi ama iki taraf eşit diil

cnm ya gecici dolgu allahtan erir belki cabuk sende onceki uygulamanda ne kdr sure kalmisti assa yukari? cnm uzulme sonucta gecici ve de o farklilik olmasa aslinda guzel bence hem sanslisin yuzune dolgun dudaklar gitmis bence. igne yerleri nasil? kabariklik sertlik durumu var mi?eyvahedigeldismile

ya cnm dert etmeeee gidicek nasılsaaaaa ruj sür o senin gördüün farklılık belli bile olmazz

bu fotolar dune ait..yani o hale geldım kı yakında Meganın cıdden dudaklarına dolgu yaptırmadıgını dusunecegim..bu ne hız..bu ne hızlı bır metabolızma..dolgu dayanmıyor kıza...

Bence megan Fox dudaklarına kendi vücut yağını enjekte ettiriyor .. Çünkü geçici dolgu dudakta topakliklar yapıyor .. İyice dağılmıyor dudak dokusuna..meganda böyle bı durum yok. Onunki kendi yağı ..maalesef topak topak oluyor dolgu benim dudak öyle .. Dudağı gerince gergin halde çok belli oluyor topaklar kabartilar....sınır oluyorm

Ama bence buda kısıden kısıye degısıyor.Tuonelada topaklanma minimumdu.

Ben acıkcası Meganında yag aldırıp yaptırdıgını dusunmuyorum,cunku cok sık tekrarlanıyor.Yagı saklansa bir seferde ne kadar yağ alınmıs olabılır ki..hem yag daha uzun sure kalıyor diger dolgu maddelerınden,bu kızın dudakları sönüp duruyor.

Sanırım senın dr la da bıraz sorunun oldu,topaklanma yapmaması dr un elınde bı durum dıye dusunuyırum.

Son düzenleme:

ama cnm bildiim kadarıyla yağ alım işlemi hastane ortamında oluo ve genel anestezi oluo yağ olsa ilk başlarda fena olur ben ağzımı zor açıodum ilk başta kötü gözüküo ve ameliyat şişliğide fazlasıyla oluyo benim ameliyat şişleri inene kadar zaten yağlarda gitmiş oldu :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…