ama cnm bildiim kadarıyla yağ alım işlemi hastane ortamında oluo ve genel anestezi oluo yağ olsa ilk başlarda fena olur ben ağzımı zor açıodum ilk başta kötü gözüküo ve ameliyat şişliğide fazlasıyla oluyo benim ameliyat şişleri inene kadar zaten yağlarda gitmiş oldu :))))
değmez diyosun yani şekerim : ) bana zaten önce yağ aldır sonra dudaga enjekte et nedense daha ürkütücü geliyor , bide kuzenim yaptırmıştı cok kötü olmuştu onun etkisi de var ..ama sanırım ben ilk zamanlarında gördüm şişkinlikte vardı ..sonra almanya ya gittiği için bir kac ay sonraki halini bilmiyorum .. neyse hala fikrim gecici dolgudan yanaa ...:)
arkadaşlar teosyal kiss i sakın yaptrmayın 2 haftada indi nerdeyselmaz:ki ben kaşındım rosenoire beni uyarmıştı :tomato:
donut makyaj topiğindeki paylaştığın fotolar senin mi senin ise bu topikte ne işin var! şaka bir yana canım müthiş dudakların var ya! bayıldım ya!!.
heh dimi ya bide dolgu istio yaaaa bal gibi dudakları war tutturmuş dolguda dolgu
donut makyaj topiğindeki paylaştığın fotolar senin mi senin ise bu topikte ne işin var! şaka bir yana canım müthiş dudakların var ya! bayıldım ya!!.
heh dimi ya bide dolgu istio yaaaa bal gibi dudakları war tutturmuş dolguda dolgu
valla ya bal gibi hakikaten.neyini doldurtcan kaldırtcan mis gibi dudak işte:dilcikar:
kızlar doldurtmayacagım zaten ama ben ustu kalkık olsun ıstıyorum derdım o benım :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?