Çok güzel durmuş canım,ne kadar kalıyormuş peki?bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
kıs bazı fotolarda kötü ama, kliplerde filan dudakları cok tatlıı üşenmedim izledim :))
ne bileyim dolgusu cok hoş geldi gözüme:))boshayallersmile
tuonela senın adın ozge mı....doktora senden bahsetmıstım.. sekreterı ozge dır o dedı.
bende cok begebıyorm haıfa wehbeyı.. sexapelı olan cok tatlı bı kadın.. cok guzel bencede..gozlerı lens olması onemlı dııl.. her gozune lens takan bu kadar guzel olmuyor
tuonela senın adın ozge mı....doktora senden bahsetmıstım.. sekreterı ozge dır o dedı.
Aman bu ne ya akannehir İnsan bi dişlerini fırçalar.Bu Scharlett 'ın tek olayı değil kaçtane resmi var böyle dişlerini fırçalamadığı:mymeka: Yakında albüm yapçam bu fotolarınıya aralarında en begenmedıgım dudaklarda Scarletinkiler benim.Belkide kadını besili Hollanda ineklerine benzettigim için bu da mumkun olabılır :)))))
Merhaba, ben yeni üye oldum daha çözemedim siteyi :) ama bir yorumunda dudağa dolgu maddesini kendin uyguladığını sölemişsin, sonuç nedir ve dolgu maddesini nerden aldın beraber alırsak daha ucuza alabilceni söelmişsin ben varım bana ulaşırmısın?? ben msj filan gönderemiyorumneye karar verdın tuenola ... hangısını alıcaksın
ya ben msj yazamıyorum özelden nollusun bana ulaş yaa siteyi de çözemedim ekle beni yada ne bilim bi şekilde ulaş bana beraber alalım dolguyu bendede medeni cesaret var hahahahahao kadar pra vermeye gerek yok..275tl ye ALDIM SURGILIPS..EN COK BUNU KULLANIYOLARMIS DUDAKTA.. DUDAGA OZEL URETILMIS.. JUVEDRMınkı 330tl idi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?