Dudak Dolgusu yaptıranlar

Canım dolgum kalıcı degil, gecici markası puragen, 500 tl gibi bir fiyata yaptirdim doktor sadullah karun, bende sorun olmadı ama yapan bir arkadasta topaklanma yapmıs madde anlamadım neden

Çok güzel durmuş canım,ne kadar kalıyormuş peki?bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

Çok güzel durmuş canım,ne kadar kalıyormuş peki?bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

internette puragen için 8 12 ay kaldıgı söyleniyor ancak ben 6 ay kalsa razıyım :)))doktorda 4-6 ay arası kalır demişti yanlış hatırlamıyorsam:)

kıs bazı fotolarda kötü ama, kliplerde filan dudakları cok tatlıı üşenmedim izledim :))
ne bileyim dolgusu cok hoş geldi gözüme:))boshayallersmile

ınan bana montaj sırasından oynanmıstır cnaım benım,yoksa bir iş yok bence kadında

tuonela senın adın ozge mı....doktora senden bahsetmıstım.. sekreterı ozge dır o dedı.
bende cok begebıyorm haıfa wehbeyı.. sexapelı olan cok tatlı bı kadın.. cok guzel bencede..gozlerı lens olması onemlı dııl.. her gozune lens takan bu kadar guzel olmuyor

cnm sen nasilsin? ne durumda dudaklarin? deisim var mi? merak ediorm valla seni

tuonela senın adın ozge mı....doktora senden bahsetmıstım.. sekreterı ozge dır o dedı.

Canım heralde benimdir:)) Hangi konuda bahsettiniz bilmiyorum ama isim beni işaret ediyor :)) yeni resim ekler misin sertmece mümkünse yakın cekim olsunlar:)) kaydirigubbakcemile5

ya aralarında en begenmedıgım dudaklarda Scarletinkiler benim.Belkide kadını besili Hollanda ineklerine benzettigim için bu da mumkun olabılır :)))))

Aman bu ne ya akannehir İnsan bi dişlerini fırçalar.Bu Scharlett 'ın tek olayı değil kaçtane resmi var böyle dişlerini fırçalamadığı:mymeka: Yakında albüm yapçam bu fotolarını

Bence kokteyl sonrası cekıyorlar,birseyler yemiş içmiş oluyor.Sanmam boyle cıkacagını evden :)

Tuonela doktora nette senden öğrendiğimi söyledim kendisini.. Özge dir dediler. Sekreter senin dudak dolgundan çok memnun olduğunu söyledi. Doktor da Özge nin dudakları çok aexi oldu dedi... Demekki senmissin.. Bu doktoru kimseye tavsiye etmem uygulama tekniği özensiz ve yanlış ..yabancı bisuru video izledim hepsi yatay uyguladı dolguyu ama bu Dr dik olarak uyguladı . Dudaklar suan daha iyi ama hiç güzel şekil verilemedi .. Gerinde hala girinti çıkıntılar var.. Çok vasat estetik anlayışı olan birine uygulatmak lazm.. Kadın Dr lar daha mı iyi uygular acaba?

Erkek doktorlar kendı bakıs acılarına gore daha seksi ve dıkkat cekıcı uygulamak ısteyebılırler belki.Kadın dr bu acıdan belkı avantaj olabılır.

Ama ben estetikte erkek doktorların daha basarılı oldugunu dusunuyıorum..

Canım senın basına gelende talıhsızlık olmus resmen..Tuonela resmen baslıgın en ıyı dolgusunu yaptırdı..Sende de bole sonuclandı..

kızlar bende bu geçici dolgu yaptırmak istiyorum karar verdim ama doktor konusunda hiç bi fikrim bundan dolayıda cesaretim kırılıyor ist da önerebiliceğiniz doktorlar varmı?

neye karar verdın tuenola ... hangısını alıcaksın
Merhaba, ben yeni üye oldum daha çözemedim siteyi :) ama bir yorumunda dudağa dolgu maddesini kendin uyguladığını sölemişsin, sonuç nedir ve dolgu maddesini nerden aldın beraber alırsak daha ucuza alabilceni söelmişsin ben varım bana ulaşırmısın?? ben msj filan gönderemiyorum (

o kadar pra vermeye gerek yok..275tl ye ALDIM SURGILIPS..EN COK BUNU KULLANIYOLARMIS DUDAKTA.. DUDAGA OZEL URETILMIS.. JUVEDRMınkı 330tl idi
ya ben msj yazamıyorum özelden nollusun bana ulaş yaa siteyi de çözemedim ekle beni yada ne bilim bi şekilde ulaş bana beraber alalım dolguyu bendede medeni cesaret var hahahahaha

ncn tamam beraber gider alırız sana da panik yapma.. rahat ol.... fındıkzadede bulusurz.... yuruyerek cok yakın zaten satan yer...

ncn kime uygulatacaksın sen dolguyu.. daha once hıc uygulattınmı.. ilkmı olucak

ncn suan 300 tl olmus fıat.. 2 kısı alırsak uygun alamayız.. en az 7 yada 8 kısı olmak lazım..1 tane alınca 300 fıat.. ben zamdan once 275 e aldım.... ındırım yaparlarsa alırız belkı daha uygun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…